Sonus Faber Sonetto III gulvstående høyttaler Sonus Faber Sonetto III gulvstående høyttaler Sonus Faber Sonetto III gulvstående høyttaler Sonus Faber Sonetto III gulvstående høyttaler Sonus Faber Sonetto III gulvstående høyttaler

Sonus Faber Sonetto III

Gulvstående høyttalere - Valnøtt

Sonus Faber Sonetto III er en kompakt og elegant gulvhøyttaler med imponerende dynamikk og bassgjengivelse i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom. Sonetto er håndlaget av Sonus Faber i Vicenza, Italia, og byr på fantastisk lydkvalitet og unikt italiensk design! Pris pr par.
Varenr: 129387
39 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sonetto har flere fellestrekk fra Homage Tradition serien, alle modellene benytter det karakteristiske lutt-formede kabinettet med optimale akustiske egenskaper, som i kombinasjon med nøye utvalgte komponenter bidrar til en realistisk og engasjerende musikkopplevelse! Sonetto III er den minste gulvstående modellen i serien.

 

  • 3-veis gulvhøyttaler
  • 2 stk 15 cm lettvekts basselementer
  • 15 cm Ultradynamisk mellomtone/bass, cellulose-fiber membran
  • 29 mm "Arrow Point", silkedome
  • Frekvensområde: 42-25.000 Hz
  • Delefrekvenser: 220, 3250 Hz
  • Følsomhet: 89 dB
  • Nominell impedans: 4 ohm
  • Anbefalt forsterkereffekt: 50-250 watt

 

Naturlig lyd, naturlige materialer!

Høyttalerelementene er fremstilt i naturlige materialer, blant annet har den 15 cm store mellomtone enheten et spesialutviklet membranmateriale av lufttørket cellulosemasse som bidrar til en naturlig gjengivelse av mellomtonen. Diskanten ivaretas av en 29 mm silke-dome med Sonus Fabers unike DAD teknologi som reduserer membran-resonanser og optimaliserer elementets evne til ensartet og faseriktig spredning av musikken over et stort lytteområde. Kraftig neodynium magnet og høy mekanisk stabilitet bidrar til en realistisk og musikalsk formidling av de høyeste frekvensene. Basselementene benytter en lett og stiv aluminiumsmembran som kombinert med kraftige magneter gir en hurtig og presis bassrespons.

 

 

 

 

Gjennomført kvalitet

Sounus faber gir deg en helt unik eierglede. I tillegg til den fantastiske lydkvaliteten er kabinettene konstruert med en gjennomført kvalitet man sjelden finner noe sted. Sonetto serien har arvet flere elementer fra den eksklusive Olympica serien, som for eksempel den håndsydde lærtoppen med inngravert Sonus Faber logo.

 

 

Sonus Faber Sonetto III gulvhøyttaler

 

 

DAD - Damped Apex Dome

DAD er en lokal demping av domediskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant dome vil måten dette området oppfører seg på forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Sonetto III gulvhøyttaler

 

 

Plasseringsvennlig

Sonus Faber har lagt vekt på at høyttalerne skal være enkle å integrere i stuen og Sonettos bassport er plassert i bunnen av høyttaleren for å gjøre høyttaleren svært plasseringsvennlig med et rent og elegant design. Høyttalerens fot er svært robust og er laget i aluminium.

 

 

Sonus Faber Sonetto III gulvhøyttaler

 

Teknisk info
SYSTEM 3-way floorstanding loudspeaker system. Vented box design.
LOUDSPEAKERS

Tw: High Definition DAD™ driver. DKM dome diaphragm, Ø 29mm

Md: Custom diaphragm made with cellulose pulp and other natural fibers, Ø 150mm

W: Ultra-free compression basket, aluminum cone for maximum speed. Ø 2x150mm cone drivers.

CROSS-OVER 220Hz - 3.250Hz
FREQUENCY RESPONSE 42 Hz – 25.000 Hz
SENSITIVITY 89 dB SPL (2.83 V/1m)
NOMINAL IMPENDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 50W – 250W, without clipping
LONG-TERM MAX INPUT VOLTAGE (IEC 268-5) 22 V rms
DIMENSIONS (HxWxD) 1018 x 219 x 305 mm
WEIGHT 16 Kg ea – net weight
DOWNLOAD Manual
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102064