FiiO K11 - Sort Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K11 - Sort Hodetelefonforsterker med DAC FiiO K11 - Sort Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K11 - Sort

Hodetelefonforsterker med DAC

FiiO K11 er en kompakt og stasjonær hodetelefonforsterker, med et praktisk display på forsiden. Den har et stort utvalg av innganger som USB-C, Coaxial og Optisk, samt utganger for 4,4mm, 6,3mm, RCA og Coax.

Varenr: 119221
2 390,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

"I årenes løp har vi lansert K5 Pro, K7, K9 og K9 Pro - alle forsterkere på ulike prispunkter. K-serien med forsterkere har solgt godt over hele verden. Ettersom brukernes behov har endret seg og etterspørselen av head-fi har økt, har vi takket være kontinuerlig forskning og fremgang fått en ny forståelse av innstegsforsterkere. K11 inneholder mange tilkoblingsmuligheter, høy effektutgang og et slankt design. Den vakre skjermen er et bevis på dens ferdigheter som din "desktop head-fi"-følgesvenn." - Fiio.

 

Stort utvalg av inn- og utganger

Med K11 får du et stort utvalg av innganger som USB-C, optisk og coax. Den har utganger for 4,4 mm, 6,3mm, RCA og Coax. På denne måten har du mulighet til å sette sammen ett meget kapabelt system til en fornuftig pris.

 

FiiO K11 hodetelefonforsterker

 

Ny teknologi

I 32 ohm klarer K11 hele 1400 mW utgangseffekt i balansert modus. Dette tillater deg å bruke de aller fleste hodetelefoner og ørepropper på markedet. Tre separate gain-nivåer med hver sin volumkurve gir deg en bedre lytteopplevelse med forskjellig type produkter. Med et spesialdesignet kretskort for å takle lyd og strøm får du den aller nyeste teknologien på markedet. Dette forsikrer deg om at lyden er klar, ren og robust. Det tynne designet gjør K11 meget plasseringsvennlig, i tillegg til at det er plassert en antiskli-matte på undersiden. På fremsiden er det montert et display med høy kontrast, slik at du enkelt kan se filformat, volum, gain og utgangsmodus. Med en knapp på fremsiden har du total kontroll. Her kan du blant annet skru av og på enheten, justere volum, og navigere menyvalg.

Når du bruker USB DAC-modus trenger du ikke å installere drivere på Windows 10 og nyere, og man kan bruke enheten på blant annet PS5 og Switch.

 

FiiO K11 Colors

Teknisk info
Hodetelefon tilkobling
  • 6,3 mm Jack ubalansert
  • 4,4 mm Jack balansert
Anbefalt impedanse 16 - 300 Ohm
Utgangseffekt
  • 6,3 mm: 720 mW (16 Ohm) 520 mW (32 Ohm)
  • 4,4 mm: 570 mW (16 Ohm) 1400 mW (32 Ohm)
Innganger
  • USB C
  • Coaxial
  • Optisk
Utganger
  • 2x RCA ut
  • Coaxial ut
DAC Chip CS43198
Filformat 32bit/384kHz PCM - native DSD256

*USB tilkobling til smarttelefon trekker ikke strøm fra telefonen's batteri.

*Coax inngang og utgang deler samme fysiske plugg. Coax utgang kan kun aktiveres i USB modus.

Kundeanmeldelser
225817