Chord Hugo TT 2 DAC og hodetelefonforsterker - Sølv Chord Hugo TT 2 DAC og hodetelefonforsterker - Sølv Chord Hugo TT 2 DAC og hodetelefonforsterker - Sølv Chord Hugo TT 2 DAC og hodetelefonforsterker - Sølv

Chord Hugo TT 2

DAC og hodetelefonforsterker - Sølv

Chord Hugo TT 2 er basert på den prisvinnende bærbare hodetelefonforsterker/DACen Hugo 2. TT 2 er stasjonær og flytter i likhet med sin navnebror grensen for hvor god digital signalbehandling kan bli.Tester:

Hi-Fi Choice Chord Hugo TT2 Headfonia award 2020 Chord Hugo TT 2

Varenr: 128648
59 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Chord vinner stadig priser for sine digitale produkter, og Hugo TT 2 er kulminasjonen av Rob Watts over 20 år lange erfaring med utvikling av banebrytende digital teknologi.

  • Xilinx Artix 7 FPGA (Field-programmable gate array)
  • Kraftig hodetelefonutgang
  • PSM støtte opptil 768kHz
  • Opptil DSD 512 støtte
  • Bluetooth
  • Optisk, coax BNC og USB inngang
  • XLR og RCA utgang

 

Kraftig oppgradering

Hugo TT 2 er en drastisk oppdatering fra forrige modell med hele 5 ganger prosessorkraften fra Hugo TT og støtte for oppløsning inntil 768kHz PCM og DSD 512.

 

 

 

 

Hva er det som gjør digitale produkter fra Chord så unike?

Hørselen vår er et eksepsjonelt instrument som ikke bare har et stort dynamisk område, men også evnen til å lokalisere lydkilder. Vi kan faktisk oppfatte retningen til en lydkilde med en nøyaktighet ned mot én grad. Denne evnen er i stor grad mulig fordi vi ikke bare har ett øre – men to! Å registrere tidsforskjellen mellom ørene er en av metodene hjernen bruker for å skape en oppfatning av individuelle lyder og hvilken retning de kommer fra. Når man skal gjenskape det digitale signalet med en realistisk oppfatning av det akustiske rommet er transient respons svært viktig for hvordan man oppfatter dybde og perspektiv i lydbildet. Ved å ta høyde for at man ikke bare skal gjengi signalets frekvensdomene med presisjon, men også tenke på utfordringen fra et timing perspektiv, har Chord over flere tiår gitt oss helt unike produkter med en eksepsjonell lydkvalitet.

 

 

Chord Hugo TT 2

 

 

FIR-filter (Finite impulse response)

For å gjenskape de manglende delene fra det digitale signalet - signalet mellom en sample og den neste – benytter Chord et FIR-filter (Finite impulse response) til å regne ut hvor mange punkter DACen skal legge til mellom hver sample. De fleste DACer som benytter interpolerings filtre legger til mellom 100 og 256 punkter mellom hver sample. Hvis man også skal gjengi transienter med høy timing og presisjon er ikke dette nok. Hugo TT 2 legger derfor til 98304 punkter.

 

 

Chord Hugo TT 2

 

 

FPGA (Field-programmable gate  array)

En annen unik teknologi som skiller Chord fra andre produsenter av digitale produkter er at man benytter en FPGA. En FPGA er ikke en DAC-chip. Det er en halvlederkomponent med programmerbar logikk som gir produsenten større fleksibilitet enn man vil få ved å kjøpe en ferdigprodusert OEM chip. Den kan benyttes til å lage en PC prosessor, en kontroll-chip som styrer en Mars-rover eller den digitale delen i en DAC. Fordelene ved å bruke en FPGA er betydelige siden man bl.a har til rådighet vesentlig høyere prosessorkraft enn konvensjonelle DAC-chipper.

 

 

Chord Hugo TT 2

 

 

Kraftig analogt utgangstrinn

En FPGA er en helt digital komponent og kan ikke ha analoge utganger. Den analoge signalbehandlingen gjøres derfor i et separat utgangstrinn bestående av diskrete komponenter (motstander, kondensatorer og egne referanse-kretser). Ved å benytte diskrete komponenter unngår man en rekke av problemene med jitter og RF-støy som er utfordringen ved tradisjonelle DAC-chiper. Strømforsyningen til utgangstrinnet er også oppgradert med 6 kraftige kondensatorer som leverer svært stabil strøm med peak output på 5A, 9,3V RMS.

 

 

Chord Hugo TT 2

 

 

Justerbart filter

Hugo TT 2 er også utstyrt med et fire-trinns justerbart filter og en tre-trinns justerbar crossfeed funksjon for hodetelefonbrukere som ønsker å forbedre dybdefølelsen, som ligner lytting på vanlige høyttalere.

Teknisk info
Materials Precision machined aluminium casing with steel ball bearing buttons, gloss black acrylic signal window, glass viewing portal, and dot matrix display. Available in a choice of two colours – silver, and satin black
Tap length filter 98,304-tap 16FS WTA 1 – 10 element design
Connectivity (input) 1x USB Type-B, 2x Coax BNC, 2x Optical & Bluetooth
Connectivity (output) Stereo XLR, Stereo RCA, 2x 6.5mm Headphone jack & 1x 3.5mm Headphone jack
Connectivity (digital output) 2x DX BNC (expansion outputs)
Weight 2.53kg
PCM support 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz, 358.8kHz, 384kHz, 705.6 and 768kHz
DSD support DoP DSD 64 to DSD 512 – native via Windows
Volume control Digital
Line-level mode Activated within the menu
Driver support Driverless with Mac OS X and Linux, driver required for Windows OS
Dynamic range 127dB ‘A’ weighted
Noise 4 uV ‘A’ weighted (high gain), 1.7 uV ‘A’ weighted (low gain) with no measurable noise floor modulation
Distortion 0.00008% @ 2.5 V 300O; 0.00016% @ 6 W 8O
Output power (unbalanced) (@1% THD) 288 mW RMS 300O; 7.3 W RMS 8O
Output power (balanced) (@1% THD) 1.15 W RMS 300O; 18W RMS 8O
Output impedance 0.042O
Stereo separation 9 V RMS 300O -138dB
Dimensions 235mm x 223mm x 46mm
INCLUDED ACCESSORIES

1.5m 15v 4A Switching power supply

IR Remote Control

1.5m Type A to Type B USB cable

Hugo TT 2 Owners manual

Tilbehør
Alternativer
Chord Qutest DAC - Sort
Kjøp
17 990,-
green-stock-icon3+
Kundeanmeldelser
131926