Rega Planar 3 u/pickup Platespiller - Sort Rega Planar 3 u/pickup Platespiller - Sort Rega Planar 3 u/pickup Platespiller - Sort

Rega Planar 3 u/pickup

Platespiller - Sort

Rega Planar 3 er femte generasjon i en ikonisk rekke av platespiller modeller, og er forbedret på en rekke områder. Planar 3 har ny og forbedret RB330 tonearm, lettere og stivere chassis og har fått nytt lager og innertallerken. Leveres med støvdeksel.

 

Tester av Rega Planar 3:

What Hi Fi Awards Rega Planar 3

Varenr: 117842
8 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rega Planar 3 er femte generasjon i en ikonisk rekke av platespiller modeller. Første versjon ble lansert i 1977. Spilleren er forbedret på en rekke områder og erstatter den legendariske RP3 som siden lanseringen i 2011 har blitt kåret til What Hi-Fi Product of the Year hele fem ganger. Planar 3 har ny og forbedret RB330 tonearm, lettere og stivere chassis og har fått nytt lager og innertallerken.

 

Ny RB330 tonearm

Håndlaget tonearm med nyutviklede presisjonslager gir mindre friksjon og en mer nøyaktig rilleavlesning. RB330 leveres med en ny lavkapasitans kabel inkludert høykvalitets Neutrik RCA-kontakter. Justering av antiskating og stifttrykk er redesignet og forbedret.

 

Lettere og stivere chassis

Et lettere og mer stabilt akryl laminert chassis gir mindre resonanser og lavere energilagring. Doble avstivningsbraketter mellom tonearm og lager gir større mekanisk stabilitet, Rega benytter ulike materialer på topp- og bunnbrakett (phenolic aluminium og 3mm phenolic) for best mulig resultat. Nye føtter bidrar til mindre vibrasjoner og bedre isolasjon.

 

Nytt lager og innertallerken

Motoren har ekstremt lite vibrasjon og kombinert med 12 mm tykk glasstallerken og presisjonslager i messing gir dette et meget lavt støynivå for avspillingen.

Platespilleren er utviklet og produsert i England. Mye av produksjonen foregår for hånd og sikrer en ekstra god kvalitet og konstruksjonsnøyaktighet.

Avtagbart støvdeksel medfølger.

 

 

Tilbehør
Kundeanmeldelser
209456