Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll Beyerdynamic MMX 300 PRO Gaming Headset til PC og konsoll

Beyerdynamic MMX 300 PRO

Gaming Headset til PC og konsoll

Kombinasjonen av design og komfort gjør Beyerdynamic MMX 300 PRO til det perfekte gamingheadsettet for krevende gamere.
Varenr: 120835
3 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beyerdynamic MMX 300 PRO

Kablet hodetelefon med 3.5mm minijack og mikrofon

STELLAR.45-driveren, som også brukes i studiohodetelefonene våre, lar deg høre selv de minste lydene mens du spiller. Takket være den lukkede designen og den unike brukskomforten, kan du fokusere fullstendig på spillingen og formidle alle viktige detaljer klart med den fulle lyden fra mikrofonen. Opplev maksimalt av profesjonell lyd optimalisert for gaming med MMX 300 PRO.

Opplev tredje generasjon av vårt berømte gamingheadset: MMX 300 PRO. STELLAR.45-driveren med gamingtuning sikrer profesjonell lyd på studionivå. Med sine balanserte oppturer, mellomtoner og nedturer, brillerer MMX 300 PRO i alle spillsituasjoner. Når du for eksempel spiller, blir den atmosfæriske musikken i spillet fremhevet i dypet, og lydlokaliseringen i spillet er nøyaktig ned til den minste detalj. De høye tonene er også foredlet av akustikerne våre, noe som sikrer musikkopplevelser også utenfor gaming.

Takket være den lave impedansen STELLAR.45-driveren kan MMX 300 PRO?????? brukes på alle enheter som PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. Drift på konsoller er ivaretatt med Y-adapteren, som følger med headsetet.

Klar taleoverføring kan være avgjørende i enkelte spilleøyeblikk. Vi vet dette. Derfor trakk vi på vår mange års mikrofonekspertise for å få mest mulig ut av den innebygde kondensatormikrofonen. Alle samtaler er tro mot stemmen og rett og slett hyggelige. Med det utvidede frekvensområdet fra 20 Hz til 20 000 Hz er det oppturer og det laveste spesielt presist balansert.

Kombinasjonen av design og komfort gjør MMX 300 PRO til det perfekte gamingheadsettet for krevende gamere. Den nye designen kjennetegnes av presise kanter, et forbedret formspråk og maksimal ergonomi. For å optimalisere den utprøvde brukskomforten ytterligere, har vi lagt til en fontanellfordypning og en praktisk lukning med trykknapper på hodeputen - funksjoner som også finnes i studiohodetelefonene våre. Fordi maksimal komfort er avgjørende: Ikke bare i det profesjonelle studiomiljøet, men også i lengre spilløkter.

Kundeanmeldelser
251162