Klipsch RP-5000F Premiere II Klipsch RP-5000F Premiere II Klipsch RP-5000F Premiere II Klipsch RP-5000F Premiere II Klipsch RP-5000F Premiere II Klipsch RP-5000F Premiere II

Klipsch Reference Premiere RP-5000F

Gulvstående høyttalere - Sort

Klipsch RP-5000F er utstyrt med doble 5,25" Cerametallic bassenheter som gir ekstremt hurtig og presis bass med imponerende tyngde. Kombinert med nytt Tractrix LST horn har RP-5000F alle kvaliteter som forventes av en fullverdig Klipsch høyttaler! Pris pr par.

 

Stereo+ Klipsch RP-5000F

Varenr: 128810
8 490,-Tilbudspris
Førpris: 9 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

  • Gulvhøyttaler
  • 2 stk. 5,25" Cerametallic elementer
  • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
  • Kont. effektpåtrykk: 125 watt RMS
  • Maks. spisseffekt: 500 watt
  • Høy effektivitet med følsomhet på 96 dB ved 1 watt / 1 meter
  • Impedans på 8 ohm
  • Frekvensgang: 35 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

 

 

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Cerametallic basselementer

RP-5000F er utstyrt med 2 stk 5,25" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Tractrix bassport

Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

 

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Doble terminaler

Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer!

 

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipschorn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’s egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’s offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

 

Klipsch RP-5000F Premiere II gulvhøyttaler

 

Teknisk info
FREKVENSOMRÅDE 35-25kHz +/- 3dB
FØLSOMHET 96dB @ 2.83V / 1m
BELASTNING 125W/500W
IMPEDANS  8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREKVENS 1800Hz
DISKANT 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid, Cross-Section Tractrix® Horn
BASS Dual 5.25” Cerametallic Cone Woofer
KABINETT MDF
KABINETT TYPE  Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
TERMINALER Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
HØYDE  91.7 cm
BREDDE 20.8 cm
DYBDE 36.5 cm
VEKT 16.8 kg
FINISH Sort ask
Nedlastinger

Spesifikasjoner

Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102319