Meze Empyrean - Black Copper Over-ear hodetelefon - Åpen - 4pins XLR Meze Empyrean - Black Copper Over-ear hodetelefon - Åpen - 4pins XLR Meze Empyrean - Black Copper Over-ear hodetelefon - Åpen - 4pins XLR

Meze Empyrean - Black Copper

Over-ear hodetelefon - Åpen - 4pins XLR

Meze Empyrean er en førsteklasses high-end planarmagnetisk åpen hodetelefon. Den er konstruert i karbon og aluminium og veier kun 430g. Denne versjonen leveres med 6,3mm jack plugg.

Tester av Meze Empyrean:

Meze Empyrean major hifi review

Varenr: 117884
38 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med en blanding av førsteklasses materialer, fenomenalt håndverk og detaljer er Meze Empyrean nærmest et kunstverk. Empyrean er en av de mest teknologisk innovative planarmagnetiske hodetelefonene i verden.

 

Meze Empyrean 1

 

“Empyrean was born from passion, curiosity and innovation. As a business, we have allowed ourselves the freedom to experiment and take risks in search of the perfect sound. To generate something truly remarkable, one must dare to explore, and that’s what we did with Empyrean. We pushed and refined industry standards and achieved a true game changer for audiophiles.”

Antonio Meze, Lead designer and Founder Meze Audio

 

Fordelen med en Hybrid array driver

Driveren som sitter i EMPYREAN er designet og produsert av Rinaro, en produsent fra Ukraina som er spesialist på planarmagnetiske drivere. Den kombinerer to uavhengige spoler i samme membran for å levere en tilspisset akustisk ytelse til forskjellige områder i øret.  

 

Meze Empyrean 2

 

Nøyaktig reproduksjon

Total harmonisk forvrengning (THD) måler under 0,1% i hele frekvensspekteret.

 

Lett vekt

Redusert vekt i driveren er designet for å lage en hodetelefon som tilbyr markedet's beste komfort for lange lyttestunder.

Ergonomisk form

Ergonomisk form på driverne med økt aktivt område. 

Ultra-høyoppløst lyd

Frekvensrespons fra 4 Hz - 110 kHz.

Utrolig lett å drive

100 dB følsomhet gir høy ytelse uten bruk av dyre forsterkere. 

 

Over 30 år med forskning og utvikling har ledet til skapelsen av den første Isodynamic Hybrid Array driveren. Meze audio har samarbeidet med Rinaro for å skape en helt ny standard innen planarmagnetiske hodetelefoner, som har resultert i en teknologi som er en av den lettelse og mest avanserte driveren på markedet.

 

Den kombinerer "individual switchback" og "spiral-shaped" spoler som gjør det mulig å rette lyden med høyere nøyaktighet rundt og i øret. Denne unike kombinasjonen genererer og øker eksponeringen av direktelyd over 10 kHz og forbedrer plasseringen av instrumenter i lydbildet ved å fjerne refleksjoner i konstruksjonen.

 

Magnetiske øreputer

Enda en innovativ funksjon er de isomagnetiske øreputene som bruker magnetisme fra driverne til å feste seg til ørekoppene, samtidig som den sender det magnetiske feltet tilbake til driveren for å øke effektiviteten. Dette gjør det veldig enkelt å fjerne øreputene for renhold eller utbytte.

 

Konstruksjon i karbon og aluminium

Hodebøylen er laget av karbon, hodebåndet av lær og chassiset er cnc frest aluminium.

 

Meze Empyrean 3

Teknisk info
Type hodetelefon Åpen
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 31,6 Ohm
Følsomhet 100 dB
Frekvens 4 Hz - 110 kHz
Kabel 1.2 meter XLR
Vekt 430 g
Kundeanmeldelser
209979