home Meny close
menu Meny

Rotel RC-1590 forforsterker med DAC - Sølv

For musikkentusiaster som ikke vil godta kompromiss, er RC-1590 forforsterker i en klasse for seg selv, til en pris som står i motsetning til dens utrolige ytelse.

Dobbel strømforsyning

Fullt balansert

High end DAC

kr 18 990,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 125154
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Rotel RC-1590 forforsterker med DAC - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

INPUT SENSITIVITY

Line Level Inputs (RCA): 150mV Line Level Inputs (XLR): 250mV Phono Input (MM): 2.5mV

INPUT IMPEDANCE Line Level Inputs (RCA): 100kΩ Line Level Inputs (XLR): 100kΩ Digital Inputs: 75Ω Phono Input (MM): 47kΩ

INPUT OVERLOAD Line Level Inputs: 4V Phono Input: 30mV

OUTPUT LEVEL Unbalanced (RCA): 1V Balanced (XLR): 2V

CHANNEL SEPARATION Line Level Inputs: >75dB Phono Input: >75dB

TONE CONTROLS ±10dB at 100Hz / 10kHz

COAX/OPTICAL DIGITAL INPUT SIGNALS LPCM (Up to 24-bit/192kHz) PC-USB USB Audio Class 1 (up to 24/96) USB Audio Class 2 (up to 24/192)* *Driver Installation Required DSD/DoP 1x, 2x

DIMENSIONS (W × H × D)431 × 144 × 348mm

FRONT PANEL HEIGHT3U / 132.6mm

POWER CONSUMPTION45W

STANDBY POWER CONSUMPTION<0.5W

NET WEIGHT9.2kg

Beskrivelse

Detaljer

Rotel RC-1590 er en stereo forforsterker som konstruert for å konkurrere med de beste samtidig som gir stor fleksibilitet for brukeren.


Den er bygget med kraftig strømforsyning som består av to Rotel ringkjernetransformatorer for maksimal effektivitet og minimalt magnetisk felt, bruken av 2 transformatorer gir isolasjon mellom analoge og digitale signaler. Transformatorene er en del av en referanseklasse strømforsyning som består av individuelle analoge og digitale regulatorkretser med skreddersydde slit-folie kondensatorer. Slit-folie kondensatorer har svært rask lade / utladings tid og lavt signaltap som sikrer stram bassgjengivelse.


Rotel sine ingeniører ønsket å lage en referanse stereo forforsterker for å matche sin nye RB-1590 stereo effektforsterker. Alle aspekter av komponentvalg og krets topografi er designet og nøye evaluert i flere lyttesesjoner for å sikre høyest lydkvalitet. For eksempel ble analoge og digitale kretser designet helt separat. Analoge innganger har ekstremt lav støy og inkluderer en høykvalitets MM RIAA trinn. Digitale innganger er fullt isolert og har en presisjon 32-bit 768kHz Digital til Analog Converter (DAC).


RC-1590 er fullt utstyrt med balansert XLR og ubalanserte RCA-innganger og utganger, en Texas Instruments presisjon volumkontroll IC, en fast volum linjeutgang, dual mono subwoofer utganger, digitale utganger (koaksial og optisk), digitale innganger (3 Coax og 3 optisk), Aux, CD, og Tuner analoge innganger, intern APTX Bluetooth (støtter APTX og standard Bluetooth) med bakmontert ekstern antenne, en fremre USB-iPod med 2.1a lading innspill, og bak panel PC-USB 24-bit 192 kHz inngang som støtter DSD (Windows) og DOP (MAC datamaskiner DSD PCM).


For musikkentusiaster som ikke vil godta kompromiss, er RC-1590 forforsterker i en klasse for seg selv, til en pris som står i motsetning til dens utrolige ytelse.

Følg oss