home Meny close
menu Meny

Sennheiser HD 4.50 BTNC trådløs hodetelefon med støyfjerning - Sort

Hodetelefonen Sennheiser HD4.50 BTNC er din nye bestevenn på tur. Ta deg en kunstpause med NoiseGard aktiv støyreduksjonsteknologi, som på en intelligent måte filtrerer ut bakgrunnsstøy, mens Bluetooth 4.0 og aptX-kompatibilitet bidrar til ekte Hi-Fi-lyd med en detaljert akustisk gjengivelse. Hodetelefonens utforming med lukket bakside er utstyrt med egenutviklede Sennheiser-drivere som ble perfeksjonert over lang tid før de fikk overføre lyd til lydelskernes ører. Nå kan du nyte den godt balanserte og utrolig detaljerte lyden med dynamisk bass.
 • Bluetooth 4.0
 • NoiseGard støyreduksjon
 • Enestående lydkvalitet
kr 1 490,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124547
Produktomtaler

Overraskende rik og flott lyd.

Denne hodetelefonen har kanskje den beste lydkvaliteten jeg har hørt i noen trådløs hodetelefon, inkl. Bose QC15/QC35. og Sennheiser Momentum 2.0. God romfølelse i lydbildet, god kontroll og respons på de dypeste basslinjene, og de klarer å håndtere overfylte metal-lydbilder med mye distortion veldig bra.
Testet dem med bl.a disse låtene:
Terror Jr - Come First (bass),
Elder - Compendium (metal som mange hodetelefoner sliter med),
Blood Command - Cult of the New Beat (komplekst og bråkete lydbilde),
Skunk Anansie - Weak,
Giorgio Moroder - Deja Vu
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 25.03.2017 by Dag Andreas Ruud

Mye for pengene

Dette er en hodetelefon som gir veldig mye for pengene. Lyden er overraskende bra, støydempingen er god og den trådløse tilkoblingen er stabil med god rekkevidde. Om jeg skal trekke ned for noe er det at de klemmer litt mye på hodet, og er ikke like komfortable å ha på over lengre tid sammenlignet med dyrere modeller. Men til denne prisen er det noe jeg fint kan leve med. Anbefales!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 22.03.2017 by Terje R.

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Sennheiser HD 4.50 BTNC trådløs hodetelefon med støyfjerning - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Tekniske data

 • Ørekobling Lukket, rundt øret
 • Transduserprinsipp Dynamisk
 • Lydkabellengde (valgfri/avtakbar) 1,4 m lydkabel, 3,5 mm vinklet, gullbelagt plugg
 • Kontakt USB-ladekabel

Hodetelefoner

 • Frekvensrespons 18- 22,000 Hz
 • Impedans 18 ohm
 • Lydtrykknivå (SPL) 113dB (Passiv: 1kHz/1Vrms)
 • THD – total harmonisk forvrengning (1 kHz, 100 dB SPL) <0.5% (1kHz/100dB)
 • Tilkobling BT ver 4.0/NFC-parkoppling
 • Vekt (hodetelefoner) 238 g
 • Batteri Li-ion-polymerbatteri

Mikrofon (tale)

 • Pickup-mønster Doble rundstrålende mikrofoner
 • Følsomhet (per 121 TR 9-5) 100 - 10,000 Hz

Packaging data

 • Content of delivery HD 4.50 BT Wireless, 1.4m audio cable, 3.5mm angled plug, USB charging cable, Carry case
 • Dimensions product packaging (L x B x H) 180x100x260mm

Technology

 • Bluetooth 4.0 
 • NFC (Near Field Communication) 
 • NoiseGard (Noise-cancellation) 
Beskrivelse

Detaljer

Trådløs frihet uten støy


Ser du etter de perfekte hodetelefonene til hverdagsbruk? HD 4.50 BTNC fra Sennheiser er trådløse, har høy lydkvalitet og ikke minst NoiseGard™ – en avansert form for aktiv støykansellering som holder støyen ute og gir deg en uforstyrret lydopplevelse. Du får også frihet gjennom brukervennlig betjening, enkel og sikker forbindelse til enheten og batterier som varer i opptil 25 timer etter én lading. Med andre ord en perfekt følgesvenn når du vil ha best mulig lyd i hverdagen.


Nyt lyden av Sennheiser uansett hvor du er


Livet er for kort til å sløse det vekk på dårlig lyd, og det er det heller ingen grunn til når du enkelt og trådløst kan kose deg med den deilige lyden i Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless. NoiseGard™ filtrerer bort støyen rundt deg mens Bluetooth 4.0 og aptX sørger for et lydbilde i ekte hi-fi med mange akustiske detaljer. Bak det elegante designet ligger det egenutviklede Sennheiser-drivere som vi har brukt lang tid på å utvikle for å få lyden til å bli akkurat slik vi vil ha den. Det er derfor du kan høre på velbalansert og svært detaljert lyd med dynamisk bass. Nå kan du også ta med deg alt dette på farten.


Stabil trådløs forbindelse


Foretrekker du jack og kabel? Gi Sennheiser HD 4.50 BTNC Wireless en sjanse likevel. Nå får du nemlig virkelig en følelse av hvor praktfullt og enkelt det er å være trådløs. Vi bruker det siste innen trådløs teknologi og lydkodeker med Bluetooth 4.0 og aptX for sikker og pålitelig overføring og ekte, trådløs Hi-Fi-lyd. Med Sennheisers nærfeltskommunikasjon (NFC) kan du også raskt og enkelt koble sammen de kompatible enhetene dine. Ja, du må lade hodetelefonene, men ikke før du har brukt dem i opptil 25 timer. Klarer du ikke å vente, kan du alltids koble til den 1,4 meter lange lydkabelen som følger med.


Ta kontrollen


Det er lett å la tankene fly med HD 4.50 BTNC – og komme tilbake på et blunk. Du kan ta telefonen hvis du ønsker det. Det er også enkelt å bytte musikk og justere lydnivået. All betjening er skjult og integrert i én av ørekoppene sammen med mikrofonen, så alt er lett tilgjengelig og ute av syne. Resultatet er et elegant og minimalistisk design, fritt for unødvendige elementer og laget i solide materialer av høy kvalitet.


Gjør hverdagen komfortabel


God lyd bør sitte godt. Sennheiser HD 4.50 BTNC har derfor hodetelefoner som omslutter ørene og dype øreputer med ergonomisk design. Den stilige rammen har uovertruffen komfort – også når du bruker dem lenge av gangen – og en tidløs eleganse. Den solide og sammenleggbare hodebøylen gjør det lett å pakke ned og oppbevare hodetelefonene i det medfølgende etuiet som du alltid kan ta med deg på farten.

Følg oss