Beyerdynamic MMX 150 - Sort Around-ear gaming headset med mic Beyerdynamic MMX 150 - Sort Around-ear gaming headset med mic Beyerdynamic MMX 150 - Sort Around-ear gaming headset med mic Beyerdynamic MMX 150 - Sort Around-ear gaming headset med mic

Beyerdynamic MMX 150 - Sort

Around-ear gaming headset med mic

Gaming Headset fra Beyerdynamic med krystallklar lyd tilpasset til å optimalisere gaming-opplevelsen din.
Varenr: 116866
1 650,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beyerdynamic MMX 150

 

Beyerdynamic MMX 150 gir deg:
•    Krystallklar og presis lyd i studio-nivå
•    Naturlig stemmeoverføring med lav omgivelseslyd ved hjelp av den avtagbare META VOICE mikrofonen
•    Volumkontrollshjul med kontroll over volum, mute og Augmented Mode
•    Monitoring i sanntid av omgivelsene takket være den nye Augmented Mode
•    Utmerket bærekomfort for mange timers spilling

 

Konkurransefordel med profesjonell lyd

Beyerdynamic driverne er det beste valget man kan ta for en premium studio-kvalitets lyd. Dette bevises av MMX 150 sin høyoppløselige lyd. De innebygde 40mm driverne har blitt spesielt optimaliserte for gaming av Beyerdynamic sine ingeniører.
Dette resulterer i en mer presis lyd som kan bli hørt i alle sjangre. I FPS spill vil du tjene i en rekke situasjoner, på den presise lydlokaliseringen som MXX 150 gir deg. Rollespill vil også føles mer realistiske, takket være den distinkte lyden. 

 

META VOICE Mikrofon – Gaming på studionivå

Høye bakgrunnslyder i chatten kan ødelegge teamet sin «immersion» og fokus. I spill er innsatsen høy, og derfor er det viktig at stemmen din overføres til dine lagkamerater helt naturlig med minimal bakgrunnsstøy. Beyerdynamic har tatt med seg mange år med studioerfaring til spillverdenen for å sette standarden for gaming på studionivå. Løsningen deres for å oppnå dette er med deres nye META VOICE kardioide kondesatormikrofon, som har en 9,9 mm kapsel for å gjengi stemmen din på en naturlig og naturtro måte. Lyder som tastaturklakking og museklikk vil bli eliminert. 

 

 

Volumkontrollhjul med kontrollelement


Med MXX 150 trenger du aldri å bruke tiden på å lete langs kabelen din. Et praktisk volumshjul gjør det mulighet til å kontrollere lyden raskt og presis. Intuitive kontroller betyr at du kan stille på volumet uten å forlate spillet ditt. Mikrofonen kan også bli skrudd av med hjelp av en egen mute knapp.

 


Sofistikert design for mangfoldige timer med gaming.

MMX 150 kombinerer den klassiske beyerdynamic estetikken, med en funksjonalitet som virkelig viser effekt i spill. Aluminiumsbåndet holder headsettet sammen og garanterer holdbarhet og et premium-utseende. For å forhindre trykkpunkter på hodet er båndet utstyrt med memory foam-demping innkapslet i kunstskinn. De minneskumfylte øreputene i kunstskinn garanterer komfort i timevis og kan nå byttes enda raskere og enklere, takket være en bajonettmekanisme.

 

 

Augmented Mode – Direkte adgang til verden utenfor

Gaming er vår portal til en annen verden, hvor det ene eventyret etter det andre venter oss. Men selv i de mest gripende øyeblikkene, må vi vie vår oppmerksomhet til omverdenen. For å skape en balanse mellom den digitale og den virkelige verdenen er MMX 150 utstyrt med den nye Augmented Mode.

 

Teknisk info
Specs:

Operating principle: 

Closed (strong noise isolation)

Sound:

Spacious, clear and precise sound with powerful bass.

Voice quality:

Natural, brilliant and present voice reproduction with high speech intelligibility.

Cable:

1.2 m analog cable for devices with 4-pin jack connector and 2.4 m USB cable for PC, pluggable.

Impedance:

32 ohms

Kundeanmeldelser
194450