Meze Liric II Over-ear hodetelefon - Lukket Meze Liric II Over-ear hodetelefon - Lukket Meze Liric II Over-ear hodetelefon - Lukket Meze Liric II Over-ear hodetelefon - Lukket

Meze Liric II

Over-ear hodetelefon - Lukket

Med den nyeste generasjonen av Liric fra Meze Audio får du et forrykende vakkert produkt med fenomenal lydkvalitet. Klokkene er oppgradert med et lekkert treverk i makassar, øreputene er nå avtagbare med magnetisk feste - samme teknologi som Empyrean II og Elite. I tillegg ved hjelp av QWRM-teknologi har den øvre frekvensene blitt dempet for en mer behagelig lytteopplevelse.  

Varenr: 119740
26 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (12 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

 Meze Liric II - En av verdens beste lukkede hodetelefoner

Med den nyeste generasjonen av Liric fra Meze Audio får du et forrykende vakkert produkt med fenomenal lydkvalitet. Klokkene er oppgradert med et lekkert treverk i makassar, øreputene er nå avtagbare med magnetisk feste - samme teknologi som Empyrean II og Elite. I tillegg ved hjelp av QWRM-teknologi har den øvre frekvensene blitt dempet for en mer behagelig lytteopplevelse

 

Gjennomgående kvalitet fra øverste hylle

Medfølgende med Liric II får du en premium håndflettet kobberkabel med 4,4 mm terminering som passer perfekt med de fleste kvalitetsforsterkere på dagens marked. I tillegg får man med en 3m standardkabel med 3,5 mm terminering.

 

En vesentlig implementering av Meze's teknologi kommer i form av "pressure equalization system" som gjør det mulig å få optimalt trykk i ørekoppen, uten å øke forvrengningen. 


Den planarmagnetiske driveren er laget av Rinaro Isodynamics som også lager driverene til Empyrean II og Elite. 

 

Teknisk info
Type hodetelefon Lukket
Teknologi Planar magnetisk
Impedans 61 Ohm
Følsomhet 100 dB
Frekvens 4 Hz - 92 kHz
Kabel
  • 1.3 meter 4,4 mm Pentaconn
  • 3 meter 3,5 mm
  • 3,5mm - 6,3 mm adapter
Vekt 430 g
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
236223