Beyerdynamic T5, 3. generasjon Over-ear hodetelefon - Lukket Beyerdynamic T5, 3. generasjon Over-ear hodetelefon - Lukket Beyerdynamic T5, 3. generasjon Over-ear hodetelefon - Lukket

Beyerdynamic T5, 3. generasjon

Over-ear hodetelefon - Lukket

Beyerdynamic T5 er tredje generasjon av Beyerdynamic sitt mesterverk av en hodetelefon og er synonymt med topp lydkvalitet og ekte tysk presisjonshåndverk. Med gjennomførte detaljer og deres unike Tesla teknologi er dette et ekte High-End produkt. Lukket konstruksjon.

Tester av Beyerdynamic T5, 3. generasjon:  

What Hi-Fi tester Beyerdynamic T5 3 gen Stereonet tester Beyerdynamic T5 3 gen

Varenr: 113482
12 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (17 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beyerdynamic T5 får du nå i sin tredje generasjon av denne fantastiske hodetelefonen. Denne lukkede hodetelefonen kan by på et lydbilde med fyldig bassrespons og en silkemyk diskant med varme og detaljer. Høyttalerelementene er drivkraften bak et hvert sett med hodetelefoner, og kraft og presisjon er kritiske krav når det kommer til reproduksjonen av lyd. Beyerdynamics banebrytende Tesla teknologi benytter et kraftig element som er tiltet for å gi et større og bedre definert lydbilde. Sammen med spolen på 32 ohm opererer T5 med en imponerende effektivitet som gir presis og forvrengningsfri lyd, også ved høye volumer.

 

  • Lukket konstruksjon
  • Tesla drivere
  • Avtakbar kabel
  • Myke velurputer
  • 32 ohm
  • Vekt: 360 gram (uten kabel)
  • Frekvensrespons: 5 – 50.000 Hz
  • Nominelt lydtrykk: 100 dB (1mW)

 

 

 

 

 

Myk komfort

De myke putene i kunstskinn, er utskiftbare og lar deg lytte til musikk i timevis uten at man blir sliten av å ha klokkene på hodet. Putene benytter memoryfoam som gir perfekt passform og komfort, samtidig som de hjelper til med å fin-tune akustikken internt i klokken.

 

 

Beyerdynamic T5

 

 

 

Hi-Res Audio

Beyerdynamic T5 er Hi-Res Audio sertifisert og er spesielt godt egnet til å gjengi høyoppløst musikk med alle dens detaljer og nyanser. Slik at du kan nyte musikk som låter så nærme original innspillingen som mulig.

 

 

Beyerdynamic T5

 

 

 

Høy materialkvalitet

T5 er en gjennomført High-End konstruksjon, og er laget av materialer med høy kvalitet. Huset er laget av lakkert børstet aluminium, og gaffelen som fester huset til bøylen er i børstet, anodisert aluminium. De avtakbare kablene benytter svært rent OCC7N kobber for best mulig overføring av signalet. Innslaget av Alcantara (syntetisk tekstil) gir produktet det lille ekstra som man forventer av et High-End produkt.

 

 

Beyerdynamic T5

 

 

 

Tysk presisjonshåndverk

Nærmest alle komponentene i T5 er laget i Tyskland. I tillegg til utvikling og produksjon av elementene, settes hele hodetelefonen sammen i Beyerdynamic sitt hovedkvarter i Heilbronn. Ekte tysk presisjonshåndverk!

 

 

Beyerdynamic T5

 

 

 

Produktsammenligning

 

 

Beyerdynamic produktsammenligning

 

Teknisk info
OPERATING PRINCIPLE Closed
TRANSMISSION TYPE Wired
NOMINAL IMPEDANCE HEADPHONES 32 ohms
WEIGHT HEADPHONES WITHOUT CABLE 360 g
HEADPHONE FREQUENCY RESPONSE 5 - 50,000 Hz
NOMINAL SOUND PRESSURE LEVEL 100 dB (1mW)
SOUND COUPLING TO THE EAR Circumaural (around the ear)
CABLE & PLUG 1.40 straight cable (double-sided), OCC 7N copper, textile braided, 3.5 mm jack plug with 6.35 mm jack adapter
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
140216