Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket Focal Stellia Over-ear hodetelefon - Lukket

Focal Stellia

Over-ear hodetelefon - Lukket

Stellia er en ekte High-End hodetelefon med fantastisk lydkvalitet. Den leverer et svært luftig og åpent lydbilde med fyldig og slagkraftig bass takket være den lukkede konstruksjonen. Hodetelefonen graver frem bass helt fra kjelleren med en frekvensrespons fra 5 Hz til 40 kHz.

KAMPANJE! SPAR 10.000,-

BRUK RABATTKODE:STELLIA

Stereo+ Focal Stellia Lyd og Bilde Focal Stellia Focal Stellia Hifi Choice test

Varenr: 129468
39 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

KAMPANJEPRIS: 29.990,-

BRUK RABATTKODE: STELLIA

 

Å bruke Focal Stellia er som å ha en ekte High-End høyttaler på øret. Den leverer et svært luftig og åpent lydbilde med fyldig og slagkraftig bass takket være den lukkede konstruksjonen. Hodetelefonen graver frem bass helt fra kjelleren med en frekvensrespons fra 5 Hz til 40 kHz. Den lave impedansen på 35 ohm gjør at den til og med kan drives av en mobiltelefon, selv om vi naturligvis vil foreslå at du benytter en god hodetelefonforsterker om du vil utnytte potensialet som bor i disse fantastiske hodetelefonene.

 

  • Lukket konstruksjon
  • Kompromissløs High-End hodetelefon
  • Skjermer godt mot støy
  • 40 mm beryllium element
  • 35 ohm impedans
  • 5 – 40 kHz frekvensrespons
  • 435 gram vekt

 

 

Focal Stellia

 

 

Stereo lydbilde

Når man setter opp et tradisjonelt stereo-anlegg er det ikke så vanskelig å gjenskape et tre-dimensjonalt lydbilde. Det handler bare om å sette opp høyttalerne med presis og riktig avstand mellom høyttalerne og lytterposisjon og sørge for at høyttalerne har korrekt vinkling. I en hodetelefon er dette mye mer komplekst. For å lage et godt stereolydbilde i sine hodetelefoner plasserer Focal elementet så langt fremme i kammeret som mulig og sørger for at det ikke er stor avstand fra element til øret for å sikre best mulig dynamikk og tonal balanse over hele frekvensområdet.

 

 

Focal Stellia

 

 

Element design

Focal ønsker å tilby deg den samme kompromissløse lydkvaliteten i sine hodetelefoner som i deres High-End høyttalere. Dette setter store krav til elementet som blir brukt og hvordan driveren blir konstruert. For å oppnå et produkt som kan levere hele lydbildet med fylde og slagkraft i bassen samtidig som man har superb oppløsning med et luftig lydbilde benytter Focal et 40 mm beryllium element. Selve membranen er svært lett og stiv og er kun 0,11 mm tykk. Opphenget er spesielt konstruert for å kontrollere elementet og la det vandre så langt og uhindret som mulig. Den tynne kobberspolen som driver membranen sitter i en N50 gradert neodynium magnet (kraftigste rangering).

 

 

Focal Stellia

 

 

God lydisolering

Stellia er en lukket konstruksjon som isolerer godt mot støy utenfra og lekker lite lyd ut fra klokken. 50% av lær-putens høyde er laget for å diffusere lydbølger internt i klokken og 50 % av lyden blir absorbert av akustisk tekstil som dekker minneskummet.

 

 

Focal Stellia

 

Teknisk info
Type Circum-aural closed-back headphones
Impedance 35 Ohms
Sensitivity 106dB SPL / 1mW @ 1kHz
THD 0.1% @ 1kHz / 100 dB SPL
Frequency response 5Hz–40kHz
Loudspeaker 1.6" (40mm) pure Beryllium "M" shape dome
Weight 435g
Cables provided

1 x 1,2m OFC 24 AWG cable with 3.5mm TRS Jack connector

1 x 3m OFC 24 AWG cable with 4-pin XLR connector

1 x Jack adapter, 3.5mm female – 6.35mm male

Carrying case provided 250x240x120mm
DOCUMENTATION

Safety precautions

Beryllium - Precautions for use

Specification sheet

User manual

Headphones Catalog

White paper

WEEE recycling directive

Focal brand catalog

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
105344