home Meny close
menu Meny

Nordost QX4 strømrenser - Sølv

Det er en kjent sak at det er mye støy og ustabilitet i strømnettet. Dette påvirker alle elektroniske komponenter som er tilkoblet en stikkontakt. Nordost QRT (Quantum Resonant Technology) har forsket frem en unik og kompromissløs måte å behandle dette problemet på.
kr 29 690,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 112711
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost QX4 strømrenser - Sølv

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Det er en kjent sak at det er mye støy og ustabilitet i strømnettet. Dette påvirker alle elektroniske komponenter som er tilkoblet en stikkontakt. Nordost QRT (Quantum Resonant Technology) har forsket frem en unik og kompromissløs måte å behandle dette problemet på. Nordost Qx reduserer EMF støy (Electro Magnetic Field) og RFI interferens (Radio Frequency Interferens) og den forbedrer formen og regulariteten på sinuskurven fra strømnettet.
Dette gjør den uten å begrense spenningsstyrken eller påvirke impedansen til strømforsyningen i det tilkoblete apparatet. Dette gjør arbeidsforholdene til alle tilkoblete produkter bedre. Ved bruk av Nordost Qx får man et lavere støygulv, bedre separasjon og et økt dynamikknivå. Dette er parametre som selvfølgelig er målbare og ikke minst kan de oppleves selv. Ved bruk av Nordost Qx får du en bedre og mer realistisk opplevelse fra ditt Hi-Fi anlegg.
Nordost Qx leveres i 2 forskjellige versjoner, Qx2 og Qx4. Forskjellen er at Qx4 har dobbelt så mange Quantum kretser i seg som Qx2 og leverer dermed et enda bedre resultat.
Qx2 og Qx4 har en IEC strøminngang og en vanlig utgang. Man kobler den til det produktet man vil at den skal påvirke mest, eller før en strømfordeler (for eksempel Nordost Thor), da vil den virke på alt som er tilkoblet fordeleren. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og råd om hvilken quantum du bør velge til ditt anlegg.

Følg oss