Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller Rega Naia m/Aphelion 2 High-end platespiller

Rega Naia m/Aphelion 2

High-end platespiller

Rega Naia er et resultat av år med møysommelig utvikling som ble brukt til å lage den nå berømte "Naiad" platespilleren. Naia tar det beste fra denne utviklingen og teknologien og overfører den til en produksjonsklar versjon uten kompromisser. Naia er fullpakket med banebrytende funksjoner, materialer og teknologi utviklet av Rega over mange for å ta avspilling av vinyl til nye høyder.

Rega Naia The Ear Editor's choice Rega Naia AV Forums Best Buy Award

Varenr: 119143
179 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rega Naia er et resultat av flere år med nøysommelig utvikling, som ble brukt til å lage den nå berømte Naiad platespilleren. Naia tar det beste fra denne utviklingen og teknologien og overfører den til en produksjonsklar versjon uten kompromisser. Naia er fullpakket med banebrytende funksjoner, materialer og teknologi utviklet av Rega over mange år.

 

"The Naia turntable is the culmination of 50 years of expertise in engineering research and development"

ROY GANDY

 

RB TITANIUM TONEARM


Den mest avanserte og nøyaktige produksjonstonearmen Rega har gitt ut. Hele tonearmstrukturen er designet for å ha et minimum av mekaniske ledd samtidig som den bruker de stiveste materialene i alle kritiske områder. RB Titanium oppnår nesten friksjonsfri bevegelse horisontalt og vertikalt uten å ha noe målbart fritt spillerom i lagersammenstillingene. RB Titanium bruker et nytt vertikalt titanlager i ett stykke og en vertikal spindel av titan. Den anbefalte Rega Aphelion 2 MC vil bli montert på vårt unike håndpolerte aluminium armrør i ett stykke for å holde massen så lav som mulig. Designet er komplettert med et Tungsten balansevektskaft og balansevekt.

 

Rega Naia lifestyle

 

GRAFENIMPREGNERT KARBONFIBERSOKKEL

For å oppnå den ultimate balansen mellom lav masse og ekstrem stivhet, har Rega vært banebrytende i bruken av grafenimpregnert karbon og en Tancast 8 polyuretanskumkjerne. Begge materialene er mye brukt i romfartsindustrien og gir den perfekte plattformen for å sette sammen en platespiller. Den ultra lette strukturen til skumkjernen bidrar til å redusere vibrasjonsoverføringen, mens stivheten sikrer at det ikke oppstår mikroskopiske bevegelser av sokkelen under avspilling. Tilsetningen av grafen øker styrken og stivheten til karbonfiberen ytterligere for å skape den stiveste produksjonssokkelen vi noen gang har produsert.

 

ALUMINIUMSNAV OG ZTA-NAVLAGERMONTERING

Naia bruker en spesialtilpasset aluminiumsplate med spindel og lager produsert av ZTA (zirkonium herdet alumina). ZTA ble tidligere utviklet for bruk i mye større maskiner brukt i papirindustrien. Motstanden mot slitasje var mye høyere enn aluminiumoksyd, noe som gjør det til det perfekte materialet å konstruere en sentral lagerenhet av. Fordelen med at både spindel og lager produsert av identisk materiale er at dette reduserer risikoen for slitasje, da de har identisk hardhet. Spindelen vil kjøre på et ultra tynt lag av helsyntetisk olje som reduserer slitasjen ytterligere. Resultatet av denne komplekse konstruksjonsprosessen er den hardeste, mest nøyaktige og lengst holdbare lagersammenstillingen vi noen gang har produsert.

 

Rega Naia  - et møbel i stuen

 

REFERANSESTRØMFORSYNING

Naia`s referansestrømforsyning er det ultimate innen motorkontrollstabilitet, praktisk elektronisk hastighetsendring, avansert antivibrasjonskontroll og brukerjusterbar elektronisk finhastighetsjustering, for å sikre total nøyaktighet og kontroll over motoren. Hastigheten og kontrollen av motoren oppnås ved å bruke en DSP (Digital Signal Processing) generator bygget på en høystabilitetskrystall. Denne enheten vil dele den nøyaktige firkantbølgen fra krystallen til den nøyaktige frekvensen som kreves for å snurre tallerkenen med den valgte hastigheten. DSP-kjernen vil også generere en nesten perfekt sinusformet bølgeform for å drive motoren. Fabrikkinnstilte vibrasjonsfjerning og fine hastighetsjusteringer gjøres deretter til strømforsyningen for å justere hver motor for optimal ytelse.

 

EBLT TRIPLE-REMDREV

I tre år har Rega forsket på og utviklet En skreddersydd ny gummiblanding for drivremmer. Ved å bruke et spesialisert herdesystem tilbyr den nye drivremmen overlegen konsistens av modulus (en konstant som representerer i hvilken grad et stoff har en spesiell egenskap, spesielt elastisitet).

Disse nye beltene er produsert på Rega-designede, toppmoderne, supernøyaktige verktøy (inspirert av å samarbeide med produsenten av høyteknologiske Formel 1-motordeler) som produserer "en perfekt runde" og "dimensjonalt nøyaktige" belter, avgjørende for perfekt hastighetsstabilitet.

 

APHELION 2 MC PICKUP

• Stifttrykk: 1.9 gram
• Cantilever: Boron rod
• Internkabling: Høy spesigfisert, 0.018 mm tykkelse
• Nåleslipning: 'Fine Line Type' profile, naken diamant stift
• Anbefalt belastning: 100 ohm
• Utgangsimpedans: 10 ohm
• Utgangsnivå: 0,350mV
• Kanalbalanse : = 10µV
• Vekt: 6 gram
• Montering Rega spillere: 3 punkts feste for optimal matching til arm

 

 

Tilbehør
Kundeanmeldelser
224761