Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere Klipsch The Sixes - Valnøtt Aktive høyttalere

Klipsch The Sixes - Valnøtt

Aktive høyttalere

Med The Sixes har Klipsch gjort sin Heritage-serie tilgjengelig for alle, og det med en lyd som hører hjemme i toppklassen! Disse aktive høyttalerne har alt man trenger av tilkoblinger med både USB fra PC, Bluetooth streaming og optisk inngang for tilkobling til Tv eller andre digitale kilder. Du kobler enkelt til en platespiller rett i høyttalerne via innebygget RIAA. Vil du ha enda mer trøkk, så er det enkelt å koble til en subwoofer på den dedikerte utgangen.

Stereo+ Klipsch The Sixes

Varenr: 126205
8 990,-Tilbudspris
Førpris: 9 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Klipsch The Sixes er den legendariske Heritage-serie tilgjengelig for alle, og det med en lyd som hører hjemme i toppklassen! Disse aktive høyttalerne har alt man trenger av moderne tilkoblinger med både USB fra PC, Bluetooth, og optisk inngang. I tillegg finner man en analog inngang som også støtter platespiller direkte. 6,5-tommers basselementer og bassrefleksport sørger for fylde som kunne kommet fra gulvstående høyttalere, og ønsker man enda mer finnes utgang for subwoofer.

 

 

 

 

Kast ut forsterkeren

Med Klipsch The Sixes slipper du å tenke på hvilken forsterker du skal velge: den perfekte forsterkeren for høyttalerne sitter i dem fra før. Mange og moderne tilkoblingsmuligheter gir deg toppkvalitet på lyden enten du ser på en TV-sending eller hører på gamle plater. 2 x 100 Watt gir mer enn nok krefter til å fylle stuen med lyd, og øsnker du enda mer trøkk kan du koble en aktiv subwoofer til den dedikerte utgangen.

 

Klipsch The Sixes - Lyd som tåler å vises frem

Som de andre høyttalerne i Heritage-serien har Klipsch The Sixes et lekkert Mid Century modern-design som gjør seg godt i stua. Når du i tillegg slipper forsterker er dette et anlegg som virkelig tåler å vises frem. Enten du vil vise frem høyttalerelementene eller bruke det elegante støvdekselet gir messingstripen med kontrollene en varm touch til designet.

IR-fjernkontroll medfølger i pakken.

Teknisk info
 • Maks lydtrykk: 106 dB @ 1 m (per par)
 • Diskantelement: 1-tommer titanelement i Tractrix® horn
 • Basselement: 6,5-tomnmer langslagselement
 • Kabinettype: portet
 • Effekt: 100W x 2 kontinuerlig@<1% THD / 200W x 2 peak
 • Frekvensrespons: 40Hz ~20kHz @ -3dB
 • Innganger:
  • Bluetooth
  • 3,5 mm minijack (analog)
  • RCA analog / phono preamp
  • USB type B
  • Optisk digital
 • Dimensjoner: 22 x 43 x 28 cm (B x H x D)
 • Vekt: 8 kg (høyre høyttaler) / 7,3 kg (venstre høyttaler)
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Sondre16.02.2023Upassende?
Klipsch The Sixes - ValnøttAktive høyttalereNå har jeg både lyttet til og testet mye forskjellig innen HiFi. Klipsch The Sixes er ikke noe for den dedikerte lytteren, det skal sies. Men dem har en lydkvalitet som er over all forventning til denne prisklassen med trykk og underholdningsfaktor som er helt vanvittig. Bruker dem på kontor på ca. 12-14 kvadrat, rektangulært. Jeg vurderte en subwoofer for å supplere i bunn, det trenger jeg altså IKKE.
102336