Wiim Amp - Sølv Stereoforsterker med streamer og HDMI Wiim Amp - Sølv Stereoforsterker med streamer og HDMI Wiim Amp - Sølv Stereoforsterker med streamer og HDMI

Wiim Amp - Sølv

Stereoforsterker med streamer og HDMI

Denne lille, men geniale boksen, har alt du ønsker deg i en kompakt forsterker. Stereoforsterker på 2x60 watt, streamer, HDMI-inngang, optisk inngang og subwooferutgang. 

Varenr: 119353
4 490,-
-+
orange-stock-iconBekreftet til lager 01.03.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Wiim Amp - Revolusjoner Din Lydopplevelse!

Utforsk en ny dimensjon av lytteglede med Wiim Amp, den banebrytende forsterkeren som tar musikk til nye høyder!

 

Kraftfull Ytelse:

Wiim Amp er ikke bare en forsterker; det er et kraftsenter for din lydverden. Med avansert teknologi og imponerende forsterkningskapasitet leverer den en kraftfull lydopplevelse som fremhever hver tone, fra dype bassnoter til krystallklare høye toner.

 

Tilpasningsdyktig Kontroll:

Ta kontroll over lyden med Wiim Amps intuitive kontrollpanel. Juster enkelt bass, diskant og balanse for å skreddersy lytteopplevelsen etter dine preferanser. Wiim Amp gir deg friheten til å forme lyden slik du vil ha den.

 

Designet for Eleganse:

Wiim Amp er ikke bare en teknologisk kraftpakke; det er også et stilikon. Den slanke og moderne designen vil smelte inn i ethvert lyttemiljø, enten det er hjemme eller på kontoret. Vis din lidenskap for lyd med en forsterker som kombinerer funksjonalitet med stil.

 

Universal Kompatibilitet:

Uansett hvilken enhet du foretrekker, vil Wiim Amp forbedre lyden. Koble den til TV-en, datamaskinen, platespilleren eller smarttelefonen din for en øyeblikkelig oppgradering av lytteopplevelsen. Wiim Amp gir deg frihet til å nyte førsteklasses lyd uansett kilden.

 

Premium Pakke:

Når du investerer i Wiim Amp, investerer du i kvalitet. Hver forsterker leveres med en komplett pakke av tilbehør, inkludert kabler og en brukervennlig veiledning, slik at du raskt kan komme i gang med å forbedre lytteopplevelsen din.

 

Wiim Amp - La Lyden Tale for Seg Selv:

Hev din lytteopplevelse med Wiim Amp, en forsterker som løfter musikk til nye høyder. Bestill din Wiim Amp i dag og nyt lyden slik den var ment å være hørt!

 

Kundeanmeldelser
229393