Cambridge Audio MXN10 - Sort Streamer Cambridge Audio MXN10 - Sort Streamer Cambridge Audio MXN10 - Sort Streamer Cambridge Audio MXN10 - Sort Streamer

Cambridge Audio MXN10 - Sort

Streamer

Den nye MXN10 streameren fra Cambridge Audio åpner mulighetene for høyoppløst streaming av musikk, enten om du streamer gjennom Spotify, Qobuz eller Tidal, eller rett fra et NAS eller en USB-disk. Med både analoge digitale utganger kobler du streameren enkelt til en hvilken som helst forsterker.

Varenr: 119892
6 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye MXN10-nettverksspilleren blåser nytt liv inn i Hi-Fi systemet ditt, og åpner opp en verden av høyoppløselig musikk.
Den går sømløst inn i et hvilket som helst Cambridge Audio system, men kan selvsagt brukes i alle systemer der du ønsker tilføye en god streamer. Med både analog, optisk og coax-utgang er mulighetene mange.

 

Over et tiår med kunnskap om streaming

 

MXN10 bruker nyeste StreamMagic Gen 4-modul og programvare. Det er et system som Cambridge Audio har utviklet selv i London for kompromissløs, bunnsolid, hi-fi musikkstreaming. Den er intuitiv å bruke og er i stand til å spille musikk med utrolig klarhet – opp til 768KHz 32bit PCM og DSD512.

 

Klar for revolusjonen?


Bekvemmeligheten med streaming ble tidligere begrenset av både lydkvaliteten og tilgjengeligheten på musikk. Det er ikke lenger tilfelle, takket være raskere bredbåndshastigheter, bedre CODEC-er, et bredere utvalg av tjenester og nå fordi MXN10 bringer den anerkjente StreamMagic-strømmeplattformen innen rekkevidde for mange flere.

 

Cambridge Audio MXN10 streamer

 

Internettradio


Radio over internett fungerer akkurat som vanlig radio, bare at signalene kommer via internett i stedet for via FM eller DAB. Du kan lytte til dine eksisterende favorittstasjoner, spesialiserte internettstasjoner (som Soho Radio og NTS), sammen med mange flere fra hele verden. Det er også et stort pluss at mange stasjoner har en lydkvalitet langt bedre digital radio.

 

Designet for livet.

MXN10 designet med Lunar Grey minimalistisk aluminium, svart stålkabinett og "flytende" base for å skape et elegant, tidløst utseende. Med en bredde på 21,5 cm er den veldig enkel å plassere og takket være online-oppdateringer, vil MXN10 også strømme i mange år fremover.

Teknisk info
INPUTSEthernet, USB socket (mass storage), Wi-Fi, Bluetooth
OUTPUTSLine out (unbalanced), Digital out (Coax and Optical)
DACESS Sabre ES9033Q
FREQUENCY RESPONSE20Hz – 70kHz +0/-1dB
ETHERNETIEEE 802.3 10 Base-T or 100 Base-T
WI-FIWi-Fi 5 dual band 2.4/5gHz
BLUETOOTH5.0 A2DP/AVRCP supporting SBC and AAC
COMPATIBILITYUPnP, Local USB media, Internet Radio, Chromecast, Spotify connect, Tidal, Qobuz, Roon Ready, Airplay 2
AUDIO FORMATSALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x512), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis
HI-RES SUPPORTUp to 768KHz 32bit PCM, up to DSD512
MAX POWER CONSUMPTION20W
STANDBY POWER CONSUMPTION<0.5W
DIMENSIONS (W X H X D)215 x 52 x 191mm
WEIGHT1.2kg
BOX CONTENTSMXN10 player, WiFi/BT Antenna (x2), Safety Guide, Quick start guide, Regional mains lead
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
238534