home Meny close
menu Meny
-6%

Stereopakke - Rega Brio med Klipsch RP-600M Premiere II

Stereopakke med Rega Brio forsterker og Klipsch Reference Premier II RP-600M stativhøyttalere.
  • Rega Brio
  • Klipsch RP-5000F

Før 17 480,-

16 495,-
Rega Brio forsterker med innebygget RIAA - Sort   +kr 0,00
Input is not a number!
Klipsch RP-600M Premiere II - sort   +kr 0,00
Input is not a number!

Før 17 480,-

16 495,-
Varekode: Brio_RP600M
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - Rega Brio med Klipsch RP-600M Premiere II

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 17480
Beskrivelse

Detaljer

Rega Brio:


Rega Brio er en utrolig flott liten forsterker og anbefales på det sterkeste. - Spesielt anbefalt i Stereo+ 2/17


Ny og forbedret utgave av Regas storselger BRIO. Den nye utgaven har forbedret konstruksjon på både chassis og elektronikk, og har fått hodetelefonutgang. Kraftig ringkjernetrafo gjør at den konkurrerer med betraktelig større forsterkere, og innebygget RIAA-trinn lar deg koble til platespiller direkte.


Rega har over 45 års erfaring med produksjon av Hi-Fi utstyr, og de har samlet all sin erfaring i nye Brio. 2 x 50 Watt i 8 Ohm, og hele 2 x 73 Watt i 4 Ohm besørges av en kraftig ringkjernetrafo, og en separat strømforsyning til forsteg og RIAA-trinn sørger for krystallklare detaljer uten forstyrrelser.


I forhold til sin forgjenger har nye Brio fått et redesignet kretskort med oppgraderte komponenter, og et forbedret RIAA-steg. I tillegg er chassiet redesignet blant annet med tanke på bedre skjerming. Alle potensielt forstyrrende kretser, som fjernkontrollstyring, er separert helt ut fra lydkretsene for å sikre best mulig gjengivelse.


 


Klipsch RP-600M:


Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic bassenheter med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.  • Stativ/hylle høyttaler

  • 6,5" Cerametallic element

  • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)

  • Kont. effektpåtrykk: 100 watt RMS

  • Maks. spisseffekt: 400 watt

  • Høy effektivitet med følsomhet på 96 dB ved 1 watt / 1 meter

  • Impedans på 8 ohm

  • Frekvensgang: 45 Hz – 25 kHz (+/-3dB)


Tractrix diskanthorn


Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.


Cerametallic basselement


RP-600M er utstyrt med et 6,5" bass/mellomtone element. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.


Tractrix bassport


Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.


Doble terminaler


Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping.


«Loud and proud» siden 1946


I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.


Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.


Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Tester

Testvinner Rega Brio Testvinner RP-600M

Følg oss