Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI Cabasse Abyss Stereoforsterker med streamer og HDMI

Cabasse Abyss

Stereoforsterker med streamer og HDMI

Cabasse Abyss er en aldeles nydelig stereoforsterker med innebygget streamer. Den har også HDMI-inngang, slik at det er lett å koble til en TV. Med en kraftig forsterkerdel på hele 2x120 watt inn i 8 ohm og tilgang på alle tenkelige strømmetjenester, så har du en praktisk, kompakt og superstilig forsterker som kan alt.

Varenr: 119178
17 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Abyss har de siste algoritmiske innovasjonene om bord. Med forhåndsprogrammert DSP til Cabasse sine egne High-End passive høyttalere, vil Abyss hente fram hver minste detalj fra lydkilden og gjengi den med kraft og kontroll.

 

Abyss er en HiFi-forsterker som integrerer det beste fra Cabasse. Her finner du de samme akustiske innovasjonsteknologier og forsterkningsteknologiene som brukes i Pearl Pelegrina, Cabasse sitt flaggskip.

 

Abyss, ideell for HiFi og TV eller som et Cabasse Multirom økosystem. Abyss lar deg lytte til alle kildene og musikkplattformene dine i stereo og integrerer også en TV-kontakt (ARC), slik at du kan oppleve hver film med en utrolig dynamikk. Abyss er også kompatibelt med alle andre Cabasse stream/Pearl systemer for avansert lyd i hele hjemmet. Hver bruker kan gruppere forskjellige systemer og opprette soner for å lytte til alle kilder (streaming, TV, platespiller osv..).

 

Elegant og stilig design med en intuitiv LCD-fargekontrollskjerm, i en satengsvart aluminiums finish. Abyss er en kompakt stereoforsterker som passer inn i ethvert interiør. Frontpanelet er utstyrt med en integrert berøringsfølsom kontroller. En vakker farge LCD-videoskjerm med volumkontrollring som lar deg enkelt endre kilder, legge til eller endre favorittradiostasjonene dine og justere volumet. Den viser også albumomslagene til musikken som spilles av.

 

 

Avhengig av rommet ditt, kan du bruke lytteposisjonsinnstillingen. En innstilling som tar hensyn til lytterposisjonen i rommet for trofast å gjengi musikken.

 

For dine preferanser, bruk DFE (Dynamisk Fidelity Enhancer). Signalbehandlingsalgoritmer optimerer kraften som sendes til hver høyttaler i sanntid, og tar hensyn til lyttenivået, spektralt innhold og dynamikken til sangen.

 

Optimaliser forsterkeren din via patentert DEAP (Digital forbedring av akustisk ytelse). Teknologi som sikrer en perfekt synergi mellom forsterkningen og høyttaleregenskapene. Denne teknologien forbedrer ytelsen til Cabasse-høyttalere gjennom dynamisk flerbånds-signalbehandling, som gjør at den fulle kraften til den tilgjengelige forsterkeren kan brukes konsekvent. Med denne digitale signalbehandlingen (DSP) utfører Cabasse i gjennomsnitt mer enn 290 millioner operasjoner per sekund etter å ha tatt hensyn til brukerens egne innstillinger.

 

Abyss har DEAP-profil spesielt optimalisert for alle Cabasse bokhylle / gulvståendehøyttalere som Minorca Mc 40, Murano, Java MC40 og Murano Alto for optimal lydytelse. Disse profilene blir stadig forbedret og automatisk integrert over tid ved enkle oppdateringer via Cabasse StreamCONTROL-applikasjonen. Forsterkeren utvikler seg dermed med tiden.

Teknisk info

TECHNICAL SPECIFICATION

Class D stereo amplifier

Amplification x2

Channel:

2 x 215 W @ 4 Ohms
2 X 120 W @ 8 Ohms

CONNECTIVITY

Connectivity

Ethernet – Wi-Fi – Bluetooth – Optique SPDIF – Analog RCA – USB –TV plug – Output Sub plug headphones in front.

Supported formats

 MP3 – AAC -WMA – AIFF – FLAC – ALAC Ogg- Vorbis – DSD 64/128 – WMA lossless

  • DFE: Dynamic Fidelity Enhancer
  • DEAP : Digital Enhancement of Acoustical Performances
  • High Resolution Multi room

Music streaming services

Compatibility

 

DIMENSIONS

Dimensions: L: 24,5 H: 9,7 D: 22,1 cm

Weight : 3,5 kg

Alternativer
Kundeanmeldelser
225330