Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV Panasonic TX-65JZ1500E 4K OLED-TV

Panasonic TX-65JZ1500E DEMO

4K OLED TV 65"

Strøken demomodell. Leveres i original eske med full garanti.

Panasonic TX-65JZ1500E er en av markedets aller beste 4K OLED TV-er. Med samme bildepanel som toppmodellen i serien, får du klasseledende lysstyrke og kontrast, samt Panasonics svært presise farge behandling. Du kommer så nærme filmskaperens intensjon som mulig.

Varenr: 115060_D
20 990,-Tilbudspris
Førpris: 28 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen
green-stock-iconSoundgarden Forus
green-stock-iconSoundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med TX-65JZ1500 har Panasonic lyttet til tilbakemeldinger fra fansen, og benytter nå samme bildepanel som toppmodellen JZ2000E. Det betyr at du kan få markedets beste TV-bilde uten å måtte hoste opp de ekstra kronene for en påkostet lyddel. Perfekt for deg som allerede har et godt lydsystem du heller vil bruke. Panasonic TX-65JZ1500E og JZ2000E skiller seg fra konkurrentene ved å ha et OLED-panel som klarer enda høyere lysstyrke og har den mest presise farge behandlingen på markedet. I tillegg til å gi deg enestående bildekvalitet til filmen, er Panasonic TX-65JZ1500E perfekt til gaming og sports sendinger.

 

 • 4K OLED-TV
 • Proff OLED-panel
 • HCX Pro AI videoprosessor
 • Rå kontrast
 • Multi HDR støtte: HDR10+ adaptive, HDR10, HLG, Dolby Vision IQ, HLG Photo
 • Lydsystem med innebygget subwoofer
 • Filmmaker mode
 • Game Mode Extreme – lav input lag
 • Netflix
 • Dual Bluetooth Audio Link
 • Klar for stemmekontroll
 • My Home screen 6.0 operativsystem

 

Nytt OLED-panel med høyere lysstyrke

En av de viktigste faktorene for hvor bra bilde din TV kan vise, er hvilket bildepanel produsenten har valgt å bruke. I TX-65JZ1500E benytter Panasonic et helt nytt modifisert proff-panel som er kapabel til å gjengi markedets beste lysstyrke.


Denne høye lysstyrken oppnår Panasonic ved å benytte et spesielt kjølesystem, som gjør det mulig å presse ytelsen til panelet enda lenger. Man har også byttet ut hydrogenet i materialet som gjengir fargen blå, med deuterium. Den høyere atomiske massen til deuterium er mindre følsom for varme, og dermed tåler det mere strøm og kan gjengi enda høyere lysstyrke.


Kontrast er forskjellen mellom det sorteste nivået TV-en kan vise og den høyeste lysstyrken. Med et sortnivå som allerede er tilnærmet helt sort, gir den høyere lysstyrken i Panasonic TX-65JZ1500E en kontrast som er helt ekstrem.

 

 

 

 

Hva er OLED?

OLED-teknologien har eksistert ganske lenge, men det er først nå i senere tid at den har blitt moden for kommersielle produkter. OLED står for Organic Light Emitting Diode og er en skjermteknologi som har stort potensiale til å lage vesentlig bedre bilde enn dagens LCD-skjermer. OLED-teknologien skiller seg markant fra LCD på flere punkter. Sammenligner man med en LCD-skjerm med baklys vil en OLED-skjerm bruke mindre enn halvparten så mye strøm. I en LCD-skjerm vil baklyset lyse konstant, så varieres mengden lys av LCD-panelet som sitter foran baklyset. Dette innebærer at LCD ikke helt kan vise fargen svart, i og med at litt lys alltid slipper igjennom. I en OLED-skjerm derimot, produseres lys og farger i hver piksel slik at sort blir helt sort, og ikke noe lys går til spille. En piksel i en OLED-skjerm består av tre organiske lysdioder (en karbonforbindelse, rød, grønn og blå), evt bare én farge. Det resulterer i et ekstremt kontrastnivå og lyskontroll. Andre fordeler med OLED er at skjermene kan lages tynnere og har vesentlig bedre innsynsvinkel.

 

 

Panasonic TX-65JZ1500E er meget lyssterk

 

 

Oppgradert videoprosessor - HCX Pro AI

Panelet er bare grunnlaget for hvor godt bilde din TV kan vise. Resten av jobben er det videoprosessoren som må gjøre. Panasonics nye videoprosessor heter HCX Pro AI, og bruker kunstig intelligens for å analysere og optimalisere bildet i sanntid. Videoprosessoren kan identifisere hvilken type innhold som vises på skjermen, og tilpasse prosesseringen til det du ser på. Den sammenligner bildet med en database og tilpasser bildet til om du ser på film, sport eller spiller.

 

 

 

 

Panasonic TX-65JZ1500 støtter HDMI 2.1

Med støtte for HDMI 2.1 er Panasonic TX-65JZ1500E en perfekt partner for de mest ekstreme spillkonsollene som henter ut det som er av ytelse fra de nyeste spillene. De nye spillformatene, som VRR (Variable Refresh Rate), 4K HFR (High Frame Rate) og ALLM (Auto Low Latency Mode) er funksjoner som lar bildet gli sømløst over skjermen, slik at du får en mer realistisk spillopplevelse.

 

 

Panasonic TX-65JZ1500E er en elegant TV

 

 

Game Mode Extreme

For at du skal kunne maksimere din spillopplevelse har Panasonic TX-65JZ1500E en dedikert bildemodus for spill som heter Game Mode Extreme. Da reduseres TV-ens input lag til ca 14 millisekunder, og lar deg respondere lynraskt, slik at du kan konkurrere på høyeste nivå.

 

 

Game Mode Extreme

 

 

Lydsystem med innebygget subwoofer

Selv om Panasonic TX-65JZ1500E ikke har like god lyd som toppmodellen, er lyden likevel god sammenlignet med det som er vanlig på flatskjermer. Med to høyttalere og en innebygget subwoofer får du fyldig og fin lyd, og TV-en kan simulere en Dolby Atmos opplevelse samt andre lydmoduser.

 

 

Panasonic TX-65JZ1500E har god lyd

 

 

Koble til to Bluetooth-enheter samtidig

Panasonic TX-65JZ1500E lar deg koble til to Bluetooth-enheter samtidig. Da kan du sende lyden til to hodetelefoner på samme tid, evt bruke en hodetelefon sammen med et trådløst tastatur.

 

Bred støtte for HDR formater

Panasonic TX-65JZ1500E er en av få TV-er som støtter nærmest alle formater for metadata (HDR). Følgende HDR formater støttes: HDR, HDR10, HDR10+, HDR10+ Adaptive, HLG, Dolby Vision IQ, HLG, HLG Photo.

 

 

Panasonic TX-65JZ1500E multi HDR

 

 

Hva er HDR?

De to viktigste faktorene for hvor bra bilde din TV kan vise er hvor stort kontrastområdet er (eller forskjellen mellom det lyseste og sorteste i bildet) og hvor presis fargegjengivelsen er. Hva som er den høyeste lysstyrken og det mørkeste sortnivået skjermen din kan vise avgjøres i stor grad av panelet i TV-en din. Hvor mye nyanser og detaljer som kan vises imellom disse ytterpunktene avhenger av hvor mye informasjon som ligger i signalet TV-en får å jobbe med – og det er her HDR kommer inn. Videosignaler med HDR inneholder mer data som beskriver informasjonen mellom de to ytterpunktene, slik at du kan gjengi lyse og mørke objekter med flere nyanser og gråtoner samt en større fargepalett.

 

Filmmaker Mode

De fleste TV-er i dag benytter interpoleringsteknikker til å sette inn flere bilder imellom de originale bildene som er i video-strømmen. Dette får bildet til å flyte jevnere og reduserer hakking når det er bevegelser i bildet. Stort sett er dette en fordel, men når man ser på en film kan denne funksjonen gjøre at filmen ser ut som en dokumentarfilm. Da mister man filmfølelsen som var regissørens intensjon. Med Filmmaker Mode kan du enkelt slå av denne prosesseringen slik at filmen vises med 24 bilder i sekundet, og den ekte filmfølelsen er bevart.

 

Hollywood i ditt hjem

Panasonic Hollywood Laboratory (PHL) har i over 20 år samarbeidet tett med den globale filmindustrien. Dette enestående samarbeidet lar Panasonic utvikle de beste TV-ene som virkelig klarer å gjengi filmskapernes visjoner. For å sikre riktigst mulige farger har Panasonic samarbeidet med Stefan Sonnenfeld, som blant annet har jobbet med filmer som Wonder Woman, Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens.

 

 

 

 

Stemmekontroll

Panasonics JZ1500E serie er kompatibel med stemmestyring fra Amazon Alexa eller Google Assistant. En rekke funksjoner, som for eksempel å slå av og på strømmen, justere volum eller endre kanal kan utføres med stemmen din uten å bruke fjernkontrollen.

 

 

Panasonic TX-JZ1500E kan styres av stemmen

 

 

Optimalisert for Netflix

Panasonic og Netflix har lenge samarbeidet om å levere bilde i best mulig kvalitet. Med en enkel innstilling i menyen kan du se innhold fra Netflix som er optimalisert for å vise presise farger, nøyaktig dynamisk kontrast og presise bevegelser.

Teknisk info
Picture
Panel Technology 4K OLED/Master HDR OLED Professional Edition
Resolution (W x H) 4K Ultra HD/3,840 x 2,160
Motion Technology Smooth Motion Drive Pro
Multi HDR Support *2 HDR10+ Adaptive/HDR10/HLG/DolbyVision IQ/HLG Photo *17
Dimming/Contrast OLED/Ultimate Contrast
Colour Space Wide Colour Spectrum
Dolby Vision IQ Yes
HDR10+ Adaptive Yes
Filmmaker Mode Yes (with intelligent sensing)
Processor/Engine HCX Pro AI Processor
Auto AI for Picture Yes
Picture Mode Auto AI/Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/FILMMAKER MODE/Custom/Professional Photo/Professional1 (isfccc)/Professional2 (isfccc)/Sport/Game/DolbyVision (Vivid/IQ/Dark)/Netflix Calibrated Mode
isf Mode Yes
Calman READY Yes (Internal Pattern Generator)
Sound
Dolby Atmos Yes
Surround Cinema Surround Pro
Speaker Output 50 W (15 W x 2 + 20 W) 2ch + built-in woofer
Auto AI for Sound No
Sound Mode Standard/Music/Speech/Stadium/User
Smart Features *1
Smart TV my Home Screen6.0
my Scenery Yes
Google Assistant *3 Built-in Yes
Works with Google Assistant Yes
Alexa Built-in *4 Yes
Works with Alexa Yes
Panasonic TV Remote 3 App (swipe & share) Yes
Home Network *5 Yes (Server / Client)
IP Home Control Yes
In-House TV Streaming (SATIP/DVB-IP) Yes (Server / Client)
Web Browser *6 Yes
Easy Mirroring/Chromecast built-in Easy Mirroring
Media Player Yes (2.0) *18
Support Format AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS/AV1, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG/HLG Photo
Connectivity
Wireless LAN Built-in *7 Yes
Bluetooth *8

Yes

HID / HOGP (Keyboard/Mouse)

A2DP (Stereo Audio: In Single / Out Dual)

Bluetooth Audio Link *9 Yes
Terminal
HDMI Inputs *10 4 (side: 1, bottom: 3)
HDCP Yes (HDCP2.3)
HDMI Support Feature

HDMI2.1 Support Feature

eARC (Enhanced Audio Return Channel) (Input 2)

ALLM (Auto Low Latency Mode) (All inputs)

VRR (Variable Refresh Rate) (input 1 & 2)

4K HFR (High Frame Rate) (input 1 & 2)

AMD Freesync Premium *11 Yes (Input 1 & 2)
HDMI Signal Power Link Yes
USB 3 (2 side, 1 bottom; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
Ethernet 1
CI (Common Interface) 2 (CI Plus, Version 1.4, ECP)
Analogue Video Input M3 x 1 (bottom)
Component Video Input shared with Composite No
Digital Audio Output (Optical) 1 (bottom)
Digital Audio Output (Coax) No
PC input (VGA) + PC Audio In No
Headphone Output 1 (side; switchable to Subwoofer)
Broadcasting
Digital Tuner DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analogue Tuner Yes
Data Broadcasting Hbb TV
Teletext Reception 2000P
USB-HDD Recording *12 Yes (w/ Rewind live TV)
Multi Window 2T PAP/PAT
HDAVI Control Yes
Voice Guidance Yes
EPG Yes
On Screen Display Menu Languages 27 Languages *19
Twin Tuner Yes
Design
Design Swivel Design
Energy Data
Suppliers Trademark Panasonic
Model ID TX-65JZ1500E
Visible Screen Size (diagonal) 164 cm
Screen Resolution 3,840 x 2,160
Power Supply AC 220 - 240 V, 50/60 Hz
Rated Power Consumption 482 W
Ambient Sensor (CATS) Yes
General
Included Accessory *15 TV Remote
Dimensions (W x H x D) (w/o stand) 1,448 x 835 x 69 mm
Dimensions (W x H x D) (with stand) *16 1,448 x 895 x 350 mm
Weight (w/o stand) 18.0 kg
Weight (with stand) 23.0 kg
Dimension Pedestal (W x D) 390 x 350 mm
VESA Compatible Yes
VESA Dimension (W x H) 300 x 300 mm
Outer Boxed Unit (W x H x D) 1,806 x 978 x 229 mm
Total Boxed Weight 32 kg
NOTE

*1 Features and specifications are subject to change without prior notification. Internet connection is required with smart functions.

*2 All models: Supporting HDR does not increase the peak brightness capabilities of the TV panel.
Full HD & HD models: The ability to send a non 4K HDR signal via HDMI depends fully on the playback device. The majority of 4K Blu-ray discs require HDCP2.2 on TV to play back HDR, whereas the HDMI input on this TV support only HDCP1.4; accordingly not all HDR contents are guaranteed to be enjoyed on the TV.

*3 Google, Android TV and Chromecast built-in a trademarks of Google LLC
Google Assistant is not available in certain languages and countries
Requires internet connection. Subscriptions for services may be required.

*4 Amazon, Alexa is not available in certain languages and countries. Requires internet connection. Subscriptions for services may be required. Amazon, Alexa and all related logos are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.

*5 File formats that are not supported by your Network Contents server (DLNA compatible server, etc.) cannot be played.

*6 The Web Browser cannot display some web pages correctly. And viewable contents by the Web Browser are subject to the following conditions;

 • viewable contents may vary depend on models,
 • viewable contents may differ from those for PC,
 • viewable contents may be limited.

*7 In case the password of the registered device or user is known by a third party, there is a risk of unauthorized entries. Keep your password safe. Panasonic will make no warranty for the unauthorised entries.
To prevent a risk of interception, unauthorised entries and hacking, set up the proper security settings (encryption setting).

*8 HID (Human Interface Device Profile) compliant keyboards are available. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) compliant audio devices are available. The Bluetooth® word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Panasonic Corporation is under license.

*9 When a Bluetooth device is connected to the TV, it is possible that the Bluetooth audio output may not be synchronized (i.e. be delayed) with relation to the images on the screen. This is not a defect of the TV or the device. The delay time will differ depending on the device.

*10 The terms HDMI, HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI Logo are trademarks or registered trademarks of HDMI Licensing Administrator, Inc.

*11 ©2020 Advanced Micro Devices, Inc. All rights reserved. AMD and FreeSync and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc.

*12 This feature requires a USB hard drive or flash drive with a capacity of at least 160 GB.

*13 Based on IEC 62087 Ed.2 measurement method.

*14 Energy consumption XYZ kWh per year, based on the power consumption of the television operating 4 hours per day for 365 days. The actual energy consumption will depend on how the television is used.

*15 Not all the accessories are listed here.

*16 Dimension with recommended pedestal style.

*17 Supporting HSP standardized by CTA-2072 (HDR Still Photo Interface)

*18 To playback HDR, a HDR source is required (H.264 or H.265(ST2084 or HLG format)).

*19 27 Languages (English / German / Italian / Spanish / French / Danish /Finnish / Swedish / Dutch / Hungarian / Czech / Romanian / Bulgarian / Polish / Norwegian / Estonian / Latvian / Lithuanian / Portuguese / Turkish / Greek / Croatian / Slovak / Slovenian / Serbian / Russian / Macedonian)

Kundeanmeldelser
190866