164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076 164076

Panasonic TX-55HZ2000E - DEMO

4K UHD OLED TV 55"

Strøken demomodell! Selges med full garanti.

Panasonic TX-55HZ2000E er TV-en for deg som vil ha best mulig bildekvalitet. HZ2000 er Panasonics beste OLED-TV og byr på enestående 4K bilder med gnistrende farger og dyp kontrast.

 

Produktdatablad

HDTVtest Panasonic HZ2000

Varenr: 113122_D
26 995,-Tilbudspris
Førpris: 29 990,-
-+
1 på nettlager
Soundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Panasonic TX-55HZ2000E er en av de beste OLED TV-ene på markedet i dag. Med sitt proff-panel og Panasonics enestående bildebehandling leverer HZ2000 en bildekvalitet som møter de kresne Hollywood-studioenes krav. Det integrerte lydsystemet 360º Soundscape PRO, tunet av Technics, gir deg engasjerende Dolby Atmos lyd om du bare ønsker å bruke lyden som er innebygget i TV-en.

 

 • Master HDR OLED Professional Edition panel
 • 1000 nits lysstyrke
 • Rå kontrast
 • HCX Pro Intelligent Processor
 • HDR10
 • HDR10+
 • Dolby Vision
 • Dolby Vision IQ
 • 360º Soundscape PRO lydsystem med Atmos
 • Filmmaker Mode
 • Netflix
 • Bluetooth Audio Link
 • Klar for stemmekontroll
 • my Home Screen 5.0 operativsystem


Oppgradert toppmodell

Med HZ2000 har Panasonic videreutviklet sin toppmodell og gir deg enda bedre bildekvalitet. Til HZ2000 bruker Panasonic et panel som kan levere 20% mer lysstyrke enn sine konkurrenter. Utfordringen med å få høy lysstyrke fra et OLED panel er varmen som blir generert, og HZ2000 benytter et spesielt modifisert proff-panel med bedre mekanisk kjøling og nøye utvalgte materialer som avleder varmen mer effektivt.


Den økte lysstyrken går ikke ut over sortnivået og øker således den dynamiske kontrasten og lar TV-en gjengi flere nyanserte detaljer i bildet.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Dolby Vision IQ

Panasonic har forbedret bildekvaliteten ytterligere med Dolby Vision IQ. Når skjermen viser Innhold med Dolby Vision benytter skjermen TV-ens lyssensor til å justere lysstyrken og gamma innstillinger i bildet. Da får du optimalt bilde, selv om lysforholdene i rommet endrer seg.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Filmmaker Mode

De fleste TV-er i dag benytter interpoleringsteknikker til å sette inn flere bilder imellom de originale bildene som er i video-strømmen. Dette får bildet til å flyte jevnere og reduserer hakking når det er bevegelser i bildet. Stort sett er dette en fordel, men når man ser på en film kan denne funksjonen gjøre at filmen ser ut som en dokumentarfilm. Da mister man filmfølelsen som var regissørens intensjon. Med Filmmaker Mode kan du enkelt slå av denne prosesseringen slik at filmen vises med 24 bilder i sekundet, og den ekte filmfølelsen er bevart.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Hva er OLED?

OLED-teknologien har eksistert ganske lenge, men det er først nå i senere tid at den har blitt moden for kommersielle produkter. OLED står for Organic Light Emitting Diode og er en skjermteknologi som har stort potensiale til å lage vesentlig bedre bilde enn dagens LCD-skjermer. OLED-teknologien skiller seg markant fra LCD på flere punkter. Sammenligner man med en LCD-skjerm med baklys vil en OLED-skjerm bruke mindre enn halvparten så mye strøm. I en LCD-skjerm vil baklyset lyse konstant, så varieres mengden lys av LCD-panelet som sitter foran baklyset. Dette innebærer at LCD ikke helt kan vise fargen svart, i og med at litt lys alltid slipper igjennom. I en OLED-skjerm derimot, produseres lys og farger i hver piksel slik at sort blir helt sort, og ikke noe lys går til spille. En piksel i en OLED-skjerm består av tre organiske lysdioder (en karbonforbindelse, rød, grønn og blå), evt bare én farge. Det resulterer i et ekstremt kontrastnivå og lyskontroll. Andre fordeler med OLED er at skjermene kan lages tynnere og har vesentlig bedre innsynsvinkel.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

HCX Pro Intelligent Processor

HCX står for Hollywood Cinema eXperience. HCX Pro Intelligent er Panasonics kraftigste bildeprosessor noensinne. Ved å raskt analysere fargen, kontrasten og klarheten i bildet har prosessoren full kontroll over skjermen og optimaliserer bildet kontinuerlig. Med Dynamic LUT (oppslagstabell) vil TV-en velge den mest naturlige fargen for hvert lysintensitetsnivå, selv om de varierer raskt innenfor en scene. Den kraftige HCX-prosessoren muliggjør en rekke intelligente funksjoner som forbedrer bildet:

 

 • Intelligent HDR Remaster
 • Intelligent 4K Remaster
 • Intelligent Clear Motion

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

3D-oppslagstabell

HCX Pro Intelligent prosessoren benytter et profesjonelt fargekorreksjonssystem kalt 3D-oppslagstabell. Prosessoren analyserer hvert bilde gjentatte ganger og velger den mest optimale oppslagstabellen for å gi en mer presis fargegjengivelse.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Intelligent HDR Remaster

Intelligent HDR Remaster-teknologi vil konvertere et vanlig bilde med Standard Dynamic Range (SDR) til High Dynamic Range (HDR) ved å benytte en Hollywood-database som gir alle bildene bedre farger og kontrast.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Intelligent 4K Remaster

Intelligent 4K Remaster gir deg et klarere og skarpere bilde, selv i de minste detaljene. Den intelligente funksjonen identifiserer objekter i hver ramme (f.eks himmel, stjerner, vann osv) og sammenligner etterfølgende rammer slik at prosessoren korrekt kan identifisere og fjerne uønsket støy.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Intelligent Clear Motion

Intelligent Clear Motion analyserer og gjenkjenner objekter og kanter – og eliminerer deretter eventuelle feil som kan oppstå i bildet.

 

 

 

 

Hollywood i ditt hjem

Panasonic Hollywood Laboratory (PHL) har i over 20 år samarbeidet tett med den globale filmindustrien. Dette enestående samarbeidet lar Panasonic utvikle de beste TV-ene som virkelig klarer å gjengi filmskapernes visjoner. For å sikre riktigst mulige farger har Panasonic samarbeidet med Stefan Sonnenfeld, som blant annet har jobbet med filmer som Wonder Woman, Jurassic World og Star Wars: The Force Awakens.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Hva er HDR?

De to viktigste faktorene for hvor bra bilde din TV kan vise er hvor stort kontrastområdet er (eller forskjellen mellom det lyseste og sorteste i bildet) og hvor presis fargegjengivelsen er. Hva som er den høyeste lysstyrken og det mørkeste sortnivået skjermen din kan vise avgjøres i stor grad av panelet i TV-en din. Hvor mye nyanser og detaljer som kan vises imellom disse ytterpunktene avhenger av hvor mye informasjon som ligger i signalet TV-en får å jobbe med – og det er her HDR kommer inn. Videosignaler med HDR inneholder mer data som beskriver informasjonen mellom de to ytterpunktene, slik at du kan gjengi lyse og mørke objekter med flere nyanser og gråtoner samt en større fargepalett. Panasonics HZ2000E serie støtter alle HDR-standardene: HDR10+ og Dolby Vision i tillegg til tradisjonell HDR10 og Hybrid Log Gamma.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Høyttalere med Dolby Atmos

Panasonic HZ2000 er modellen med best lydkvalitet. Panasonic benytter et lydsystem som heter 360º Soundscape Pro, tunet av Technics. Systemet har totalt 140 watt å jobbe med og benytter oppad rettede høyttalere for å gi deg Dolby Atmos lyd i tillegg til de vanlige fremadrettede høyttalerne. Ønsker du enda fyldigere lyd er det mulig å koble til en subwoofer.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Bluetooth Audio Link

Panasonics Bluetooth Audio Link funksjon lar deg koble TV-lyden til en trådløs høyttaler eller trådløse hodetelefoner.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Stemmekontroll

Panasonics HZ2000E serie er kompatibel med stemmestyring fra Amazon Alexa eller Google Assistant. En rekke funksjoner, som for eksempel å slå av og på strømmen, justere volum eller endre kanal kan utføres med stemmen din uten å bruke fjernkontrollen.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

 

Optimalisert for Netflix

Panasonic og Netflix har lenge samarbeidet om å levere bilde i best mulig kvalitet. Med en enkel innstilling i menyen kan du se innhold fra Netflix som er optimalisert for å vise presise farger, nøyaktig dynamisk kontrast og presise bevegelser.

 

 

Panasonic TX-65HZ2000E

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 TV
Merke Panasonic


Picture Quality

Panel

4K ULTRA HD

Master HDR OLED Professional Edition

Screen Resolution 3,840 (W) x 2,160 (H)
Panel Drive Smooth Motion Drive Pro
Picture Mode Dynamic/Normal/Cinema/True Cinema/FILMMAKER MODE/Custom/Professional Photo/Professional1/Professional2 (isfccc)/Sport/Game/DolbyVision (Vivid/Bright/Dark)/Netflix Calibrated Mode
Ultra HD Premium *1 Yes
Multi HDR Support *2 DR10+/HDR10/HLG/DolbyVision/HLG Photo *16
Dolby Vision IQ Yes
Filmmaker Mode Yes
HDR Brightness Enhancer Yes
Dynamic HDR Effect Yes
Contrast Ultimate Contrast
Colour Space Wide Colour Spectrum
Advanced Video Processor/Engine HCX Pro Intelligent Processor
isf Mode Yes

Sound Quality

Dolby Atmos Yes
Surround 360°Soundscape Pro
Speaker Output 140 W (40 W x 2 + 20 W x 3)
Sound Mode Standard/Music/Speech/Stadium/User

Smart Features

Smart TV my Home Screen5.0
Works with Google Assistant *3 Yes
Works with Alexa *4 Yes
Voice Guidance Yes
EPG Yes
On Screen Display Menu Languages 27 Languages *17
Digital TV DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Twin Tuner Yes
Wireless LAN Built-in Yes
TV Anywhere *5 Yes
In-House TV Streaming (DVB-IP) Yes (Server / Client)
Panasonic TV Remote Apps Yes
Swipe & Share Yes
Media Player Yes (2.0) *18
Support Format AVI/HEVC/MKV/WMV/MP4/M4v/FLV/3GPP/VRO/VOB/TS/PS, MP3/AAC/WMA Pro/FLAC/Apple Lossless/WAV, JPEG/HLG Photo
Web Browser *6 Yes
Mirroring Yes (Easy Mirroring)
Home Network *7 Yes (Server / Client)
Bluetooth *8

Yes

HID / HOGP (Keyboard/Mouse)

A2DP (Audio In/Out)

Bluetooth Audio Link *9 Yes
IP Home Control Yes
Data Broadcasting Hbb TV
Teletext Reception 2000P
USB-HDD Recording *10 Yes (w/ Rewind live TV)
Multi Window 2T PAP/PAT
HDAVI Control Yes

Energy Data

Suppliers Trademark Panasonic
Model ID TX-55HZ2000E
Energy Efficiency Class A
Visible Screen Size (diagonal) 139 cm
On mode Average Power Consumption *11 114W
Annual Energy Consumption *12 158kWh/Y
Standby Power Consumption 0.5W
Off mode Power Consumption 0.3W
Screen Resolution 3,840 (W) x 2,160 (H)
Power Supply AC 220 - 240 V, 50/60 Hz
Rated Power Consumption 443W
Ambient Sensor (CATS) Yes

Terminal

Digital Tuner Reception DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C
Analogue Tuner Yes
HDMI *13 HDMI 2 (side), 2 (rear)
HDMI (4K 60/50p with HDCP2.2) 4
Support Feature 

eARC(Audio Return Channel (Input 2))

HDMI2.1 Auto Low Latency mode

USB 3 (1 side, 2 rear; USB 3.0 x 1, USB 2.0 x 2)
Ethernet 1
CI (Common Interface) 2 (CI Plus, Version 1.4, ECP)
Scart Connector No
Analogue Video Input RCA phono type x 1 (rear)
Component Video Input shared with Composite RCA phono type x 1 (rear)
Digital Audio Output (Optical) 1 (rear)
Digital Audio Output (Coax) No
PC input (VGA) + PC Audio In No
Headphone Output 1 (side; switchable to Subwoofer)

GENERAL

Included Accessory *14 TV Remote
Dimensions (W x H x D) (w/o stand) 1,225 x 761 x 78 mm
Dimensions (W x H x D) (with stand) *15 1,225 x 783 x 310 mm
Weight (w/o stand) 26.5 kg
Weight (with stand) 33.0 kg
Dimension Pedestal (W x D) 500 x 310 mm
VESA Compatible Yes
VESA Dimension (W x H) 300 x 300 mm
Outer Boxed Unit (W x H x D) 1,586 x 866 x 251 mm
Total Boxed Weight 42.0 kg
NOTE

*1 Ultra HD PremiumTM logo is a trademark of the UHD Alliance, Inc.

*2 All models: Supporting HDR does not increase the peak brightness capabilities of the TV panel. Full HD & HD models: The ability to send a non 4K HDR signal via HDMI depends fully on the playback device. The majority of 4K Blu-ray discs require HDCP2.2 on TV to play back HDR, whereas the HDMI input on this TV support only HDCP1.4; accordingly not all HDR contents are guaranteed to be enjoyed on the TV.

*3 The Google Assistant is not available in certain languages and countries. Requires internet connection. Availability of services varies by country and language. Subscriptions for services may be required. Google is a trademark of Google LLC.

*4 Amazon, Alexa and all related logos are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates.

*5 Due to network conditions or certain broadcaster restrictions, this function may not be available.

*6 The Web Browser cannot display some web pages correctly. And viewable contents by the Web Browser are subject to the following conditions;

 • viewable contents may vary depend on models
 • viewable contents may differ from those for PC
 • viewable contents may be limited

*7 File formats that are not supported by your Network Contents server (DLNA compatible server, etc.) cannot be played.

*8 HID (Human Interface Device Profile) compliant keyboards are available. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) compliant audio devices are available. The Bluetooth® word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Panasonic Corporation is under license.

*9 When a Bluetooth device is connected to the TV, it is possible that the Bluetooth audio output may not be synchronized (i.e. be delayed) with relation to the images on the screen. This is not a defect of the TV or the device. The delay time will differ depending on the device.

*10 This feature requires a USB hard drive or flash drive with a capacity of at least 160 GB.

*11 Based on IEC 62087 Ed.2 measurement method.

*12 Energy consumption XYZ kWh per year, based on the power consumption of the television operating 4 hours per day for 365 days. The actual energy consumption will depend on how the television is used.

*13 The terms HDMI and HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI Logo are trademarks or registered trademarks of HDMI Licensing, LLC in the United States and other countries.

*14 Not all the accessories are listed here.

*15 Dimension with recommended pedestal style.

*16 Supporting HSP standardized by CTA-2072 (HDR Still Photo Interface)

*17 27 Languages (English / German / Italian / Spanish / French / Danish /Finnish / Swedish / Dutch / Hungarian / Czech / Romanian / Bulgarian / Polish / Norwegian / Estonian / Latvian / Lithuanian / Portuguese / Turkish / Greek / Croatian / Slovak / Slovenian / Serbian / Russian / Macedonian)

*18 To playback HDR, a HDR source is required (H.264 or H.265(ST2084 or HLG format)).

Tilbehør
Alternativer
Panasonic TX-65HZ980E - DEMO 4K UHD OLED TV 65"
Kjøp
12%
21 990,-
Før: 24 995,-
2
SUPPORT
164076