home Meny close
menu Meny

System Audio Saxo 1 Stativhøyttaler - Hvit matt

Stativhøyttaleren Saxo 1 er bare 25 cm høy og 13 cm bred, og vil overrasket deg med sin store lyd. System Audio Saxo 1 er en kompakt og stilfull stativhøyttaler med førsteklasses byggekvalitet og et meget imponerende lydbilde. Pris pr par.
kr 3 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127510
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: System Audio Saxo 1 Stativhøyttaler - Hvit matt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Dimensjoner (B x H x D)  13cm x 25cm x 20cm
Anbefalt forsterker min. 30 Watt
Anbefalt plassering Vegg, hylle, i reol eller på stativer
Belastbarhet 80 Watt
Frekvensområde (+/- 3 dB) 60-25.000 Hz
Impedans 4-8 ohm
Beskrivelse

Detaljer

Kompakt høyttaler med førsteklasses lyd


Stativhøyttaleren Saxo 1 er bare 25 cm høy og 13 cm bred, og vil overrasket deg med sin store lyd. System Audio Saxo 1 er en kompakt og stilfull stativhøyttaler med førsteklasses byggekvalitet og et meget imponerende lydbilde.


Markedets beste lyd til prisen var tanken til System Audio når de utviklet Saxo-serien. Resultatet er en høyttalerserie som ikke bare låter enestående, men også imponerer med et lekkert, diskret design og en fantastisk byggekvalitet.


Saxo 1 er en kompakt og plasseringsvennlig høyttaler som vil overrasket deg med sin store lyd. Med teknikk basert på de dyrere høyttalerseriene gjengir det spesialkonstruerte basselementet en stor lyd man forventer å høre fra en langt større høytaler.


En av nyhetene i Saxo-serien er den spesielle DXT-sprederen som sitter rundt diskanthøyttaleren. Det patenterte designet gir høyttaleren en bedre og mer naturlig spredning, som fyller rommet med lyd. Kom og hør forskjellen!


"Disse små høyttalerne spiller som ei kule! Saxo 1 imponerer ikke bare med sitt store lydbilde og fyldige bass i forhold til størrelsen, aller mest imponert er vi over den gode sammenhengen i lyden og den spreke diskantgjengivelsen."
- Lyd & Bilde

Følg oss