home Meny close
menu Meny

Angrerett og retur

Alle varer som handles på nettbutikken har i følge angrerettloven 14 dager full returrett. Produkter på tilbud har like garantier og lik returrett som nye produkter dersom ikke annet er oppgitt.

Om du ønsker å returnere en vare på angrefrist, fyller du ut angrefristskjema som du fikk på epost sammen med ordrebekreftelsen og sender tilbake til vår returadresse. Det er viktig at du henter ut varen, slik at du kan returnere den til riktig sted. Varer skal aldri sendes i retur til andre adresser enn oppgitt under, om ikke dette er avtalt på forhånd med vårt kundesenter. Ved benyttelse av angreretten står kunden for returomkostninger.

Returadresse ved benyttelse av angrerett

Soundgarden HI-FI AS
Ole Deviks vei 6C
0666 Oslo


Bruk nøytral teip, og ikke skriv rett på originalemballasjen når du sender retur. Pakk inn varen slik den ble levert. Ved retur og bytte er du ansvarlig for varen frem til den er mottatt hos returavdelingen.
Når du skal returnere eller bytte skal varen være som ny og returneres i en uskadd originalforpakning. Samtlige lapper og manualer skal sendes med.

Refundering av betaling

Har du betalt med kort vil kortutsteder refundere deg beløpet. Du blir kontaktet om vi trenger kontoinformasjon for å kunne refundere deg beløpet. Har du valgt faktura som betalingsmåte vil denne annulleres ved retur av alle varene på ordren. Returnerer du deler av ordren betaler du kun restbeløpet ved å benytte KID og kontonummer på original faktura.