Rega Fono MM Mk5 Riaa-trinn - Sort Rega Fono MM Mk5 Riaa-trinn - Sort Rega Fono MM Mk5 Riaa-trinn - Sort Rega Fono MM Mk5 Riaa-trinn - Sort

Rega Fono MM Mk5

Riaa-trinn - Sort

Kvalitets-RIAA fra Rega. Håndbygget i England. Perfekt tilpasset alle Rega"s spillere og pick-uper, men vil også matche andre gode MM-pick-uper. Utmerker seg med høy forsterkning og lavt støynivå. Dette er mk5 med oppgradert design.
Varenr: 116247
2 990,-
-+
orange-stock-iconUbekreftet til lager 31.05.2024

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Femte generasjon Fono MM fra Rega med oppgradert design.

Kvalitets-RIAA fra Rega. Håndbygget i England. Perfekt tilpasset alle Rega's spillere og pick-uper, men vil også matche andre gode MM-pick-uper. Utmerker seg med høy forsterkning og lavt støynivå.


Rega Fono MM D er en godt spesifisert platespiller-forsterker (RIAA) med inngang for MM-pickup og en linjeutgang for tilkobling til forsterker. Platespillerforsterkeren er konstruert for å gi en optimal gjengivelse av de svake musikksignalene fra en vinylplate, avspilt med en moving magnet-pickup.


Inngangsfølsomheten er meget god med kun 1,7 mV som sikrer et bedre signal / støyforhold og et sterkere signal. Utgangssignalet vil være på 200 mV (typisk) og passe til linjeinngangene på en hi-fi forsterker – som inngangene for CD og tuner. Ved bruk av kondensatorer i høyere kvalitet har man oppnådd en bedre bassgjengivelse.

 

Teknisk info

• Inngangsfølsomhet: 1,7 mV (for MM-pickup)

• Utgangssignal: 200 mV

• Inngangsimpedans: 47 Kohm i parallell med 100 pF

• Utgangsimpedans: 200 ohm

• Frekvensområde: 15 Hz (-3 dB) – 100 KHz (-0,2 dB)

• Kabinettutførelse i aluminium

Mål (B x H x D): 18 x 5 x 14 cm

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Rega Fono MM Mk5Riaa-trinn - SortKvalitet for vær eneste krone.
184508