home Meny close
menu Meny

IsoTek Syncro strømkabel med DC-filter - 2 meter

IsoTek Syncro er IsoTeks mest avanserte strømkabel. DC-filteret fjerner støy fra strømnettet som ofte forårsaker trafo-brum.
kr 22 850,-
Lagerstatus: 3-4 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 118903
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: IsoTek Syncro strømkabel med DC-filter - 2 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Standard 2.0M length, custom lengths available.
  • Conductors 3-core, silver plated OCC copper conductors of 3 sqmm size
  • Dielectric FEP Teflon
  • Termination Audiophile grade 24ct gold plated connectors
  • Peak current 300A / 10msec
  • Permanent current 16A
Beskrivelse

Detaljer

Se for deg at du har kjøpt en ny stor forsterker. Det låter tøft og du kan spille høyt. Så er lyttestunden over og musikken har stoppet. Plutselig legger du merke til at det er en lav brumme-lyd i rommet, og den kommer ikke fra høyttalerne, men fra den nye forsterkeren din! Du kobler fra alle kabler bortsett fra strømkabelen og fremdeles brummer den. Din første tanke er selvfølgelig at noe må være galt med forsterkeren din. La oss først berolige deg med at det mest sannsynlig ikke er noe galt med forsterkeren din. Synderen er vanligvis strømnettet. Feil på produkter som f.eks kjøleskap, komfyrer osv kan forårsake at det kommer fasefeil og DC på strømnettet. Det igjen kan gjøre at viklingene i trafoen på forsterkeren kan klirre og resultere i brum. Jo kraftigere trafo som står i forsterkeren, jo kraftigere brum kan man oppleve. Løsningen på problemet er i mange tilfeller et DC-filter.


I det solide aluminiums-huset som er konstruert for å dempe resonanser finner du Syncros DC-filter. Isotek Syncro er konstruert for å forbedre lydkvaliteten til ditt lyd-system, samt å fjerne uønsket støy fra strømnettet som kan forårsake trafo-brum.

Følg oss