home Meny close
menu Meny

Dynaudio Focus 60 XD trådløs høyttaler - Grå eik

Focus 60 XD er toppmodellen i den nye versjonen av Dynaudios Focus XD-serie med aktive høyttalere, og er den ultimate kombinasjonen av kvalitet, kraft og ytelse. Her har Dynaudios ingeniører tatt alt det gode fra forgjengeren, og blandet det med teknologi fra noen av deres aller beste høyttalere, for å gi deg en kompromissløs og fullfrekvent lydopplevelse fra en selvstendig høyttaler. Sammen med Dynaudio Connect kan du nyte høyoppløst lyd helt trådløst, og til og med dele lyden i flere rom via Dynaudios andre trådløse produkter. Pris pr par.
kr 98 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126493
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Focus 60 XD trådløs høyttaler - Grå eik

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Frekvensrespons: 18 Hz - 24 kHz
 • Delefrekvens: (285) 4600 Hz
 • Basselement: 2 X 18 cm MSP
 • Mellomtone: 12 cm MSP
 • Diskantelement; 28 mm soft dome
 • Effekt: 4 x 150 Watt (per høyttaler)
 • Innganger:
  • 1 x analog RCA
  • 1 x digital koaksial
 • Utgang: 1 x digital koaksial
 • Vekt: 27 kg
 • Dimensjoner (b x h x d):
  • Uten støvdeksel og fot: 213 x 1095 x 337 mm
  • Med støvdeksel og fot: 271 x 1123 x 358 mm
Beskrivelse

Detaljer

Focus 60 XD er toppmodellen i den nye versjonen av Dynaudios Focus XD-serie med aktive høyttalere, og er den ultimate kombinasjonen av kvalitet, kraft og ytelse. Her har Dynaudios ingeniører tatt alt det gode fra forgjengeren, og blandet det med teknologi fra noen av deres aller beste høyttalere, for å gi deg en kompromissløs og fullfrekvent lydopplevelse fra en selvstendig høyttaler. Sammen med Dynaudio Connect kan du nyte høyoppløst lyd helt trådløst, og til og med dele lyden i flere rom via Dynaudios andre trådløse produkter.


Ingen forsterker eller høytalerkabler nødvendig


Du trenger inge forsterker for å nyte lyden fra Focus 60 XD. Høyttaleren har fire kraftige forsterkere innebygget, med avansert lydbehandlingsteknologi. Hele 150 Watt effekt per høyttalerelement gir full kontroll over hele registeret, fra kjellerdype 18 Hz til 24 kHz, uansett om du spiller lavt eller høyt, og enten du spiller i et stort eller et lite rom. Et aktivt delefilter, som deler frekvensene før forsterkerdelen, sørger for at ingen unødvendig effekt går tapt, og gir mulighet for avansert tilpasning av lyden.Gjennom Dynaudio Connect (tilleggsutstyr) kan du koble kildene dine til Focus 60 XD helt trådløst. Den har både analoge og digitale innganger, Spotify Connect, og Bluetooth innebygget, og støtter overføring opptil 24 bit/96 kHz. Du kan til og med strømme til flere sett høytalere samtidig! Alt styrer du enkelt fra mobil eller nettbrett. Dersom du vil koble kildene rett i høyttalerne kan du også gjøre det, og den digitale inngangen støtter helt opp til 24 bit/192 kHz.


Ingen kompromisser


Focus 60 XD bruker avansert digital singalbehandling til å få musikken til å låte så bra som den er ment. Høyttaleren kan kompensere for posisjonen sin i rommet gjennom intelligent styring av signalet, og lar deg fintune lyden til ditt ønske uten at det går på bekostning av lydinformasjonen. Høyttaleren kan til og med oppgraderes gjennom firmware-oppdatering når ingeniørene hos Dynaudio gjør nye gjennombrudd. Uansett hvilke kilder du velger, og hvordan du vil koble dem til høyttalerene, sørger Focus 60 XD for å gi deg den beste opplevelsen.

Følg oss