home Meny close
menu Meny

Dynaudio Emit M30 gulvhøyttaler - Hvit

Den gulvstående høyttaleren Dynaudio Emit M30 leverer i likhet med de andre høyttalerene i Emit-serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Emit M30 er en relativt kompakt høyttaler, men med 28mm soft dome diskant og doble 17cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-elementer med en stor 75mm lettvekts aluminium voice coile spiller den som en langt større høyttaler. Pris pr par.
kr 13 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123862
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Emit M30 gulvhøyttaler - Hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Technical Specifications
  • Sensitivity: 86 dB
  • IEC Power Handling: > 200 W
  • Impedance: 4 Ohms
  • Frequency Response (± 3 dB): 40 Hz – 23 kHz
  • Weight: 18 kg / 40 lbs
  • Dimensions (W x H x D): 204 x 960 x 275 mm
Beskrivelse

Detaljer

Den gulvstående høyttaleren Dynaudio Emit M30 leverer i likhet med de andre høyttalerene i Emit-serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Emit M30 er en relativt kompakt høyttaler, men med 28mm soft dome diskant og doble 17cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-elementer med en stor 75mm lettvekts aluminium voice coile spiller den som en langt større høyttaler.  


Dynaudio Emit høyttalerene er entry level-serien fra Dynaudio og tilbyr ekstraordinær grad av teknisk innovasjon og ytelse i en attraktiv innpakning til en meget hyggelig pris. Emit-serien har blitt utviklet med et mål om å levere best mulig ytelse til prisen, og samtidig gjøre seg like godt i stereo som hjemmekino. I tillegg har Dynaudio fokusert på å skape høyttalere som er relativt lett og drive, samt ikke kresen på plassering, slik at de passer inn i de aller fleste hjem.


Avansert Dynaudio-teknologi kombinert med Dynaudios anerkjente danske håndverk preger Emit-serien. I god Dynaudio-tradisjon er hvert element konstruert utelukkende for den enkelte høyttaler og muliggjør dermed et ytelsesnivå som er uovertruffen i sin kategori. Fra et estetisk synspunkt har Emit-høyttalerene et tidløst elegant dansk design og eksepsjonell Dynaudio-byggekvalitet. Mens de lydmessig leverer utrolig dynamikk, ekstremt høye nivåer av åpenhet og detaljer, og en solid bassgjengivelse. 


 

Følg oss