home Meny close
menu Meny

Dynaudio Emit M20 stativhøyttaler - Sort

Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M20 leverer i likhet med de andre høyttalerene i Emit-serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Emit M20 fortsetter Dynaudio sin lange tradisjon med å produsere eksepsjonelle høyttalere i et kompakte format. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 17cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den fyldig og detaljert lydgjengivelse som fyller rommet. Pris pr par.
kr 6 495,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123515
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Emit M20 stativhøyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Technical Specifications
  • Sensitivity: 86 dB
  • IEC Power Handling: > 150 W
  • Impedance: 4 Ohms
  • Frequency Response (± 3 dB): 50 Hz – 23 kHz
  • Weight: 7.5 kg
  • Dimensions (W x H x D): 215 x 355 x 265 mm
Beskrivelse

Detaljer

Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M20 leverer i likhet med de andre høyttalerene i Emit-serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Emit M20 fortsetter Dynaudio sin lange tradisjon med å produsere eksepsjonelle høyttalere i et kompakte format. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 17cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den fyldig og detaljert lydgjengivelse som fyller rommet.


Dynaudio Emit høyttalerene er entry level-serien fra Dynaudio og tilbyr ekstraordinær grad av teknisk innovasjon og ytelse i en attraktiv innpakning til en meget hyggelig pris. Emit-serien har blitt utviklet med et mål om å levere best mulig ytelse til prisen, og samtidig gjøre seg like godt i stereo som hjemmekino. I tillegg har Dynaudio fokusert på å skape høyttalere som er relativt lett og drive, samt ikke kresen på plassering, slik at de passer inn i de aller fleste hjem.


Avansert Dynaudio-teknologi kombinert med Dynaudios anerkjente danske håndverk preger Emit-serien. I god Dynaudio-tradisjon er hvert element konstruert utelukkende for den enkelte høyttaler og muliggjør dermed et ytelsesnivå som er uovertruffen i sin kategori. Fra et estetisk synspunkt har Emit-høyttalerene et tidløst elegant dansk design og eksepsjonell Dynaudio-byggekvalitet. Mens de lydmessig leverer utrolig dynamikk, ekstremt høye nivåer av åpenhet og detaljer, og en solid bassgjengivelse. 


 

Tester

Følg oss