home Meny close
menu Meny

Dynaudio Emit M10 stativhøyttaler - Sort

Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M10 er den mest kompakte høyttaleren i Emit-serien og leverer i likhet med de andre høyttalerene i serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 14cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den et åpent, og detaljert lydbilde med en utrolig dynamikk. Pris pr par.

kr 5 495,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123514
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Emit M10 stativhøyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Technical Specifications

  • Sensitivity: 86 dB
  • IEC Long Term Power Handling: > 150 W
  • Impedance (nominal): 6 Ohms
  • Frequency Response: 50 Hz – 23 kHz (± 3 dB)
  • Weight: 5.6 kg
  • Dimensions (W x H x D): 170 x 292 x 240 mm
Beskrivelse

Detaljer

Musikalsk tryllekunstner


"Dynaudios nye Emit M10 sprenger grensene for hva vi kan forvente av en kompakthøyttaler i prisklassen rundt 5.000 kroner. Faktisk kunne den godt ha kostet det dobbelte!"
- Lyd & Bilde 02/2017


Stativhøyttaleren Dynaudio Emit M10 er den mest kompakte høyttaleren i Emit-serien og leverer i likhet med de andre høyttalerene i serien eksepsjonell ytelse og lydkvalitet som i høy grad overgår prislappen. Utstyrt med 28mm soft dome diskant og et 14cm MSP (magnesium silicat polymer) bass/mellomtone-element leverer den et åpent, og detaljert lydbilde med en utrolig dynamikk.


Dynaudio Emit høyttalerene er entry level-serien fra Dynaudio og tilbyr ekstraordinær grad av teknisk innovasjon og ytelse i en attraktiv innpakning til en meget hyggelig pris. Emit-serien har blitt utviklet med et mål om å levere best mulig ytelse til prisen, og samtidig gjøre seg like godt i stereo som hjemmekino. I tillegg har Dynaudio fokusert på å skape høyttalere som er relativt lett og drive, samt ikke kresen på plassering, slik at de passer inn i de aller fleste hjem.


Avansert Dynaudio-teknologi kombinert med Dynaudios anerkjente danske håndverk preger Emit-serien. I god Dynaudio-tradisjon er hvert element konstruert utelukkende for den enkelte høyttaler og muliggjør dermed et ytelsesnivå som er uovertruffen i sin kategori. Fra et estetisk synspunkt har Emit-høyttalerene et tidløst elegant dansk design og eksepsjonell Dynaudio-byggekvalitet. Mens de lydmessig leverer utrolig dynamikk, ekstremt høye nivåer av åpenhet og detaljer, og en solid bassgjengivelse. 

Tester

  Årets beste 2017

Følg oss