home Meny close
menu Meny

Dynaudio Contour 30 gulvstående høyttaler - Hvit eik

Contour C30 neste nivå opp fra C20 og er den minste gulvstående høyttaleren i Conutour-serien fra Dynaudio. C30 har et ærlig og gjennomsiktig lydbilde med stor underholdningsfaktor. Pris pr par.
kr 64 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126898
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Contour 30 gulvstående høyttaler - Hvit eik

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Sensitivity:: 87dB (2,83V/ 1m)

IEC power handling:: 300 Watts

Nominal impedance:: 4 ohms

Frequency response:: 32Hz – 23kHz (-3dB)

Box principle:: Rear ported bass reflex

Crossover:: 2 1/2 way Crossover frequency:: (300)/2200Hz

Crossover slope:: 2nd orderSpecification sheet for

Woofers:: 18cm MSP cone

Tweeter:: 28mm soft dome

Weight:: 34,4 kg

Dimensions (W x H x D):: 215 x 1170 x 360mm

Beskrivelse

Detaljer

Den fløyelsmyke ESOSTAR2 soft-dome diskanten er etterhvert blitt et legendarisk diskantelement. Den er sett på som en av verdens beste diskanter og derfor var det naturlig for Dynaudio å ta denne med i den nye Contour serien.


De to 18 cm brede basselementene er derimot helt nyutviklet. Membranen drives av en lett aluminiums spole med et ventilert dobbel-ferritt magnetsystem. Membranen er laget av MPS - et egenutviklet materiale fra Dynaudio og som har blitt brukt i deres elementer siden 1985. MSP har akkurat den rette kombinasjonen av stivhet og demping som gir elementet svært gode egenskaper for å reprodusere musikken med kraft, finesse og kontroll. På Contour har man tatt teknologien enda lenger ved å variere membranens tykkelse som gir enda bedre kontroll over lyden. 


Svingspolen i aluminium gjør at elementet er enda lettere enn vanlige kobberspoler. Dette gjør at spolen har 24% flere viklinger som resulterer i ultrapresis kontroll på elementets bevegelser.


Et av kjennetegnene på tidligere modeller i Contour serien var front-baffelen. På den nye serien er denne ytterligere forbedret og er laget i et helt stykke aluminium og er integrert i kabinettet. Ikke bare ser den fin ut, men baffelens form reduserer også uønsket høyfrekvent forvrengning fra kabinettets kanter. Baffelen avstiver kabinettet og gir basselementene et virkelig solid fundament til å sparke ifra.


Det nye designet er ikke bare for syns skyld. Både kabinettets flerlags konstruksjon og form sørger for god demping og kontroll på lyden. Under panseret er også alt nytt. Intern-kabling og delefilter er konstruert for ta Contour serien til neste nivå.

Videos

Følg oss