Marantz SA-10 CD spiller med SACD - Sort Marantz SA-10 CD spiller med SACD - Sort

Marantz SA-10

CD spiller med SACD - Sort

Marantz lanserte sin første CD-spiller i 1983 (CD-63) og har siden den gang utviklet sin ekspertise på CD-spillere i over 30 år. Hver gang de har kommet med en ny High-End modell har Marantz satt en ny standard for musikkreproduksjon, og SA-10 er intet unntak. Den nye modellen er en eksepsjonell CD og SACD-spiller, og kan også spille av høyoppløste filformater fra en data-CD. I tillegg har den flere digitale innganger slik at andre digitale kilder kan benytte den fantastiske DACen i SA-10.

 

Eisa Awards Marantz SA-10

Varenr: 126231
79 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (5 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Marantz SA-10 er en gjennomført High-End spiller fra topp til bunn. Ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. Fra det vibrasjonsdempede chassiset, til det egenutviklede drivverket, til den unike DACen som omformer signalet til 1-bits DSD ved 11.2 MHz er resultatet en CD-spiller som har en ytelse som konkurrerer med de beste CD-spillerne på markedet i dag.

Lyden begynner med CD-platen

CD-drivverkets oppgave er å lese av informasjonen på platen så nøyaktig som mulig slik at spillerens digital-omformer har så presist signal som mulig som utgangspunkt. I motsetning til hvordan en datamaskin ripper en CD-plate med mulighet for å re-scanne platen for å eliminere feil, kan man ikke gjøre dette på en vanlig CD-spiller. Avlesningen skjer "real-time" og man må dermed få korrekt avlesning på første forsøk. Dessverre er de drivverk som stort sett brukes i dag universale DVD-rom drivverk som skal passe til avlesing for alle mulige slags formål. Siden et generisk drivverk med presis nok avlesning til musikkavspilling ikke er tilgjengelig har Marantz utviklet sitt eget drivverk til dette formålet. Takket være det nye SACD-M3 drivverket er avlesningen av CD-platen i samme presisjonsklasse som resten av komponentene i spilleren.

High-End digitalkonvertering

SA-10 byr på avspilling av en rekke formater. I tillegg til å kunne spiller av CD, SACD-plater og data CD-disker med bl.høyoppløslige filer kan man også benytte spilleren som en High-End DAC. Spilleren har optisk, coax og USB-innganger og kan håndtere signaler opptil 24-bit/192kHz på optisk og coax inngangene og den asynkrone USB-inngangen er kompatibel med PCM, DXD filer opptil 384kHz/32bit og DSD 2.8MHZ, DSD5.6MHz og DSD11.2 MHz.

DAC tenkt på nytt

Marantz har lenge vært en forkjemper for DSD-formatet som ble utviklet til Super Audio CD. På SA-10 har Marantz gått helt nye veier og drar full nytte av DSD-formatets fordeler. I praksis behandler SA-10 to typer digitalsignal: PCM-signaler i varierende bitoppløsning og DSD-bitstrømmer. PCM-signalet oppsamples først til et PCM-signal på enten 11,289 MHz eller 12,288 MHz, avhengig av om samplefrekvensen er et multiplum av enten 44,1 kHz eller 48 kHz. Deretter sendes signalet gjennom en sigma delta-modulator og omdannes til en 1-bits bitstrøm, tilsvarende et DSD-signal som kan behandles videre. Når man spiller en DSD-fil eller en SACD-disk, går signalet, som er en 1-bits bitstrøm, direkte til siste del av behandlingen, hvor det omdannes til et analogt signal. Fordelen med å arbeide med en bitstrøm fremfor et PCM-signal, er at konverteringen til analog form er enklere. En 1-bits bitstrøm består av et høyfrekvent firkantsignal, hvor bredden på pulsene er modulert med det opprinnelige analoge signalet.

Bygget for ytelse

Når man pakker opp en SA-10 er det første som slår en den gjennomførte kvalitetsfølelsen. Den tillitsvekkende tyngden og kabinettets kjølige aluminiumsplater er som en bonus å regne. Kabinettet er utført i en sandwitch-konstruksjon av aluminium og kobber som skal sørge for å dempe uønskede vibrasjoner og skjerme produktet fra elektromagnetisk støy. Baksiden, som er i kobber, er utstyrt med balanserte og ubalanserte analogutganger og optisk og coax digitalutgang samt optisk, coax og USB digitalinngang. De analoge utgangene er produsert med rhodiumbelagte gullkontakter av høyeste kvalitet.

Teknisk info

AUDIO

Frequency Response

 • Super Audio: 2 Hz ~ 60 kHz (-3 dB)
 • CD: 2 Hz ~ 20 kHz (±1 dB)

S/N Ratio

 • Super Audio: 112 dB
 • CD: 104 dB

Dynamic Range

 • Super Audio: 109 dB
 • CD: 98 dB

Total Harmonic Distortion

 • Super Audio: 0.0008 % (1 kHz)
 • CD: 0.0015 % (1 kHz)

INPUTS / OUTPUTS

Analog Audio out Balanced / Unbalanced 1 / 1

Digital Audio out Coaxial / Optical 1 / 1

Digital Audio in

 • Coaxial / Optical 1 / 1
 • USB-A 1
 • USB-B 1

Headphone out 140 mW @ 600 ohm / 330 mW @ 250 ohm / 710 mW @ 100 ohm

GENERAL

Power Consumption 50 W

Standby Consumption 0.3 W

Maximum Dimensions (W x H x D) 440 × 127 × 419 mm

Weight 18.4 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103964