home Meny close
menu Meny

Monitor Audio Bronze FX Surroundhøyttaler - Sort eik

Bronze FX er en genial bakhøyttaler til kino. Med sin unike spredning og enkle montering på side eller bakvegg så vil den gi deg altoppslukende lydopplevelser. Perfekt matchet til Bronze serien, men vil også matche inn i et hvert annet kinosystem. Leveres i par.
  • Genial bakhøyttaler til kino
  • Unik spredning
  • Enkel montering
kr 3 595,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 118223
Vurderinger

Bruker di som Atmos i taket sammen med Hegel H80 forsterker.

Til dette bruket er di helt topp.
  • Karakter
    starstarstarstarstar_border
Posted 02.09.2019 by Ove.

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Bronze FX Surroundhøyttaler - Sort eik

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2 Way

Frequency Response 65Hz - 30kHz

Sensitivity (1W@1M) 88dB

Nominal Impedance 8Ω

Maximum SPL (dBA @1M – each) 110dBA (pair)

Power Handling R.M.S. 80W

Recommended Amplifier Requirements 20-80W

Cabinet Design Sealed Cabinet Drive Unit Complement 1 x 5 1/2" C-CAM® bass mid-range driver. 2 x 25 mm gold dome C-CAM® tweeter

Crossover Frequency 2.8kHz

Cabinet Dimensions: (H x W x D) 274 x 276 x 105 mm 

Complete Dimensions inc grilles & bracket: (H x W x D) 274 x 281 x 118 mm 

Weight (Individual) 3.2kg 

Beskrivelse

Detaljer

Bronze FX er en genial bakhøyttaler til kino. Med sin unike spredning og enkle montering på side eller bakvegg så vil den gi deg altoppslukende lydopplevelser. Perfekt matchet til Bronze serien, men vil også matche inn i et hvert annet kinosystem.


Bronze FX er en genial bakhøyttaler til kino


Bronze serien er Monitor Audio sin nyeste serie, den er laget for å tilby mest mulig av teknologien og kvaliteten til Gold og Silver-seriene til en meget hyggelig pris.Bronze serien har allerede rukket å vinne flere tester og blitt referansehøyttalere i sin prisklasse.


Bronze serien bruker en nyutviklet utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer av membranen og et optimert bakkammer som hindrer kompresjon og forvrenging.


Bass/mellomtone-elementene er også helt nye i C-CAM® som er spunnet som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen. Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.


Bass/mellomtone-elementene har en unik og genial innfesting i form av en gjennomgående bolt som fester baksiden av elementene til baksiden av kabinettet. Dette gir perfekt sentrering og innfesting av elementet uten stresspunkter som vanlige skruer i kurven vil gjøre. I tillegg vil denne bolten stive av og sette kabinettet i spenn og dermed senke resonanser ytterligere.


Bronze serien bruker Monitor Audio sin patenterte HiVe®II bassrefleksport som hindrer portstøy og gir mindre forvrenging i bassgjengivelsen


Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.


Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Andre kunder vurderte også disse

Følg oss