home Meny close
menu Meny

Geneva Touring M trådløs høyttaler - Sort

Oppladbar Bluetooth-høyttaler fra Geneva med et herlig eksklusivt design i skinn og aluminium kombinert med god og fyldig lyd. Her får du både byggekvalitet og design i en helt egen liga, og en meget solid lydgjengivelse. Med oppladbart batteri og et praktisk bærehåndtak er det enkelt å ta med deg musikken der du er.
kr 2 790,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 126752
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Geneva Touring M trådløs høyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Byggekvalitet og design i en egen liga


Oppladbar Bluetooth-høyttaler fra Geneva med et herlig eksklusivt design i skinn og aluminium kombinert med god og fyldig lyd. Her får du både byggekvalitet og design i en helt egen liga, og en meget solid lydgjengivelse. Med oppladbart batteri og et praktisk bærehåndtak er det enkelt å ta med deg musikken der du er.  • Spill trådløst via Bluetooth

  • Oppladbart batteri på inntil 30 timer

  • Eksklusivt design i skinn og aluminium


Ta den med overalt og spill musikken trådløst


Det oppladbare batteriet med en batterilevetid på inntil 30 timer lar deg ta med deg radioen overalt, og med integrert Bluetooth kan du i tillegg spille musikken trådløst direkte fra telefonen. Radioen er utstyrt med Bluetooth og linjeinngang for tilkobling av annen lydkilde. Det praktiske bærehåndtaket gjør det enkelt å ta med deg musikken der du er.


Eksklusivt design i flere farger


Geneva Touring M leveres i aluminium med skinn i fire elegante farger: Sort, rød, hvit og Cognac brun. Designet bringer tankene til gamle reiseradioer, og legger alt til rette for enkel bruk.

Tester

Følg oss