home Meny close
menu Meny

Plantronics RIG 800 HS gamingheadset for PS4

Trådløs gaming-hodetelefon med god lyd, opptil 24 timers batteritid og støyreduserende mikrofon
  • Opptil 24 timer batteritid
  • 10 m trådløs rekkevidde
  • Støyreduserende mikrofon
kr 1 995,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128237
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Plantronics RIG 800 HS gamingheadset for PS4

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Styrken vinner
Hva er styrke? Opptil 24 timers maratonspill fra en enkelt batteriladning. Lav latent trådløs teknologi som gir tydelig lyd og chat. Alt i ett utrolig lett headset med omfattende lydjusteringer for hånden. RIG 800HS er styrke.


Eksakte kontroller
Trådløse spill krever delt sekunder tilgang til kritiske innstillinger. Analoge ratt hjelper deg med å justere balansen mellom spill og chat-lyd, så vel som hovedvolumet. Velg en EQ-innstilling for å isolere ren diskant, intensiver mellomregisteret, nyt lav bass eller forbedre stemmefokus.


Maraton-komfort
Øreputer av minneskum bekjemper tretthet og øker lydisoleringen for en oppslukende opplevelse. Den lette, slitesterke rammen inneholder et selvjusterende hodebånd som jevnt fordeler vekten for å redusere trykket. RIG 800HD har flere justeringspunkter for å oppnå en passform som gjør at du kan utføre ditt beste uten å hemme deg eller trøble det til.


Performance Audio
Forbedret lyd med matchede 40 mm-elementer gir liv til lydscenen. Lavfrekvent resonatorer forsterker bass reduserer forvrengning. Stemmetilbakemelding gir deg mulighet til å overvåke dine utgående nivåer og kvalitet, og den støydempende mikrofonen gjør at dine lagkamerater hører deg, og ikke rommet du befinner deg i. Når du er ferdig å snakke, vender du bare opp mikrofonen for å slå den av.  • Trådløst Gaming-headset for Playstation 4

  • Opptil 24 timer batteritid

  • 10 m trådløs rekkevidde

  • Støyreduserende mikrofon

Følg oss