home Meny close
menu Meny

Yamaha RX-V385 hjemmekinoreceiver - Sort

Bluetooth®-kompatibel 5.1-kanals AV-mottaker med helt separat diskret konfigurasjon og høykvalitets-DAC-er.
  • Antall kanaler: 5.1
  • 100W ved 8ohm
  • 4 HDMI innganger
kr 3 590,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128640
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Yamaha RX-V385 hjemmekinoreceiver - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

DetaljerCINEMA DSP


Yamahas eksklusive CINEMA DSP-teknikk kan kombineres med avspilling av HD-lyd (Dolby® TrueHD, DTS-HD Master Audio™ osv.), som gir et naturlig og realistisk lydbilde. CINEMA DSP gjør om sounden i ditt lytterom og gjenskaper, dynamiske og akustiske forhold som finns på berømte spillesteder som Bottom Line, Roxy Theatre og europeiske katedraler. Detgjør at du kan få oppleve stemningen derfra i ditt eget lytterom.
YPAO™


YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserer rommets akustikk og ditt system. Så justerer det ulike lydparametre med stor presisjon for å gi rommet ditt den best mulige lyden. Bare ved å plassere den medfølgende mikrofonen i lytteposisjon og slå på YPAO, så blir systemet automatisk justert for optimal ytelse i din hjemmekino.
Diskret forsterkerkonfigurasjon


RX-V385 ble designet med sterkt fokus på å oppnå en detaljert og ren, klar lyd lydkvalitet. Den har en forsterkerkonfigurasjon med separate komponenter og en low-jitter -PLL-krets, noe som bidrar til dens utmerkede lydkvaliteter.

Enkel. Trådløs.Bluetooth® med Music Enhancer


Takket være den innebygde Bluetooth-funksjonaliteten, kan denne AV-receiveren la deg nyte trådløs musikkavspilling fra smarttelefoner og andre enheter. Compressed Music Enhancer fra Yamaha er nå optimert for Bluetooth-lydoverføringer for å sikre at musikken din får en levende og bedre dynamisk lydkvalitet ved trådløs avspilling.
HDMI®-terminaler


For å gi full kompatibilitet med de nyeste HDMI-standardene, leverer denne AV-mottakeren overføring av 4K-video med 60 bilder per sekund pass-through. Den støtter også HDR-video (High Dynamic Range), inkludert Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma. Dettesørger for en utrolig kontrast, myk tone og fyldige klare farger, så du kan nyte high definition med en svært realistisk og naturlig bildekvalitet.
Bi-amp tilkobling


RX-V385 har en bi-amp-funksjon som driver diskant- og bass- elementene til de fremre høyttalerne (V, H) med hver sine separateforsterkere. I tillegg til å levere en større effekt, forhindrer den også interferens mellom høye og lave frekvenser i lyden, noe som forbedrer lydkvaliteten fra front høyttalerne.

Brukervennlig.On-screen Display


Dette systemet har et tegnsnitt som gir deg detaljert og tydelig informasjon om musikkinnholdet ditt, samt en flerspråklig funksjon for visning på engelsk, japansk, fransk, tysk, spansk, russisk, italiensk og kinesisk.
AV-installasjonsguide


Ingen bekymring, ingen forvirring. Bruk denne spesielle appen og få eksperthjelp med kabeltilkoblinger mellom AV-receiver og lydkilderr. Den veileder deg også om ulike andre innstillinger, for eksempel høyttalertilkoblinger, TV- og andre kilder samt hvordan du kan konfigurere ditt system.