Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon Focal Celestee hodetelefon

Focal Celestee

Over-ear hodetelefon - Lukket

Focal Celestee er en lukket hodetelefon som er komfortabel å ha på hodet, er konstruert med gode kvalitetsmaterialer og kan by på en engasjerende lydopplevelse.

Focal Celestee test lyd og bilde

Varenr: 114349
12 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

«...Dette må være de beste lukkede modellene jeg har hørt så langt...»

Håvard Holmedal, Stereopluss

 

Focal Celestee bygger videre på deres prisvinnende forgjenger Elegia, som banet vei med innovative teknologier som forbedret ytelsen til en driver i et lukket hodetelefondesign. Focal Celestee tar stafettpinnen videre og raffinerer både lydkvaliteten og det ytre designet. Hodebøylen og putene er trukket i komfortabelt og slitesterkt semi-aniline lær og har lekre metalldetaljer. Den medfølgende kabelen er utskiftbar, og kan byttes til balanserte varianter eller en lenger kabel. Det er lett å la seg begeistre av Focal Celestee, for her har Focal jobbet hardt med å tilby en hodetelefon med gode kvalitetsmaterialer og rå lydkvalitet til prisen.

 

  • Lukket konstruksjon
  • 40 mm aluminium/magnesium driver
  • Invertert M-formet driver
  • Ergonomisk og komfortabel
  • 35 ohm impedans
  • 5Hz - 23kHz frekvensrespons
  • 430 gram vekt
  • Flott bæreveske

 

 

 

 

 

 

 

M-formet element

For å klare å få elementet til å levere et komplett lydbilde med fylde og slagkraft i bassen, samtidig som man har superb oppløsning med et luftig lydbilde, benytter Focal Celestee et 40 mm element med en invertert M-formet dome i aluminium og magnesium. Dette gir membranen høyere stivhet og mindre oppbrytning i diskantområdet, som igjen gir renere lydgjengivelse. Det 0,11mm tynne opphenget gir NBR-ringen god elastisitet og hjelper membranen til å spille de aller dypeste frekvensene samtidig som den har stabil og lineær frekvensrespons opp til 23 kHz. Med en motstand på 35 ohm er hodetelefonen lettdreven nok til at man kan spille på mobile enheter. Selv om du kan drive den med en telefon, anbefaler vi naturligvis at du benytter en ordentlig hodetelefonforsterker for å få ut det som virkelig bor i Focal Celestee.

 

 

 

Focal Celestee lukket konstruksjon

 

 

 

 

 

Freidig bassgjengivelse

Ved å benytte en lukket konstruksjon isolerer Celestee godt for støy fra omgivelsene og reduserer lydlekkasje som kan sjenere for andre som oppholder seg i rommet. I tillegg til lydisolering er fordelen ved en lukket konstruksjon at det er enklere å få en kontant og fyldig bassrespons. Focal Celestee benytter ventiler for å kontrollere lydbølgene i kammeret og hindre dekompresjon. Ventilen sitter i bakkant av driveren og sørger for at elementet får mindre akustisk motstand, og responderer kjappere. Den utvider også bassresponsen og fungerer tilsvarende en bassrefleks løsning i en vanlig høyttaler. Det akustiske dempematerialet i putene hjelper til med å dempe uønskede refleksjoner internt i kammeret, slik at Focal Celestee spiller med mer freidig bass og større detaljrikdom.

 

 

 

Focal Celestee m-formet element

 

 

 

 

 

Komfortable puter

Focal Celestee gir deg lekre designdetaljer, som hodebøyle i skinn, lærputer med minneskum og en solid aluminiums bøyle. Focal Celestee er ikke bare behagelig å ha på hodet, men gir deg også en elegant kvalitetsfølelse. Ekte stål i grillen gir hodetelefonen god beskyttelse når man er på farten, slik at man vet at den tåler en støyt.

 

 

 

Focal Celestee komfortabel å ha på hodet

 

Teknisk info

Focal Celestee

Type Circum-aural closed-back headphones
Impedance 35 Ohms
Sensitivity 105dB SPL / 1 mW @ 1 kHz
THD 0,1 % @ 1 kHz / 100 dB SPL
Frequency response 5Hz – 23kHz
Speaker driver 15/8" (40mm) Aluminium/Magnesium ‘M’-shaped dome
Weight 430g
Cables supplied

1 x 1.2m OFC 24 AWG cable  with 3.5mm unbalanced TRS Jack connector

1 x Jack adapter, 3.5mm point socket  6.35mm point plug

Carrying case provided 250x240x120mm

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
155972