home Meny close
menu Meny
-43%

Dynaudio Music 1 trådløs høyttaler - Lys grå

Den minste høyttaleren i Dynaudios Music-serie gir deg alle funksjonene fra de større modellene, i et hendig bærbart format med hele 8 timer batteritid. Enten du vil sende lyden med Bluetooth, AirPlay eller — eller bruke Dynaudios egen app — spiller Music 1 på lag med et enkelt tastetrykk. Avansert signalbehandling sørger for best mulig lyd, uansett hvor du er.

kr

Før 3 495,-

Special Price 1 995,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127292
Produktomtaler

Veldig bra

Veldig god lyd, kjøpte denne på demosalg og er veldig fornøyd, spiller høyt nok og fyller ut små rom veldig bra, prøvde den først i stua, men stua er nok for stor, på soverommet er den perfekt og spiller høyt nok. Er vant med JBL LS80 så vet hva god lyd er, og denne gir også god lyd!
 • Karakter
  starstarstarstarstar
Posted 04.03.2019 by John

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Music 1 trådløs høyttaler - Lys grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

 • Elementer: 1" diskant, 4" bass/mellomtone
 • Utgangseffekt: 2 x 40 Watt
 • Frekvensrespons: 50 - 20.000 Watt
 • Forvrengning (THD): < 0,3 %
 • Batteritid: mer enn 8 timer

Tilkoblinger

 • 3,5 mm minijack
 • USB (for lading, og audio fra iOS)
 • Apple AirPlay
 • DLNA med UPnP
 • Bluetooth med AptX
 • Multirom via Dynaudio App

Generelt

 • Vekt: 1,6 kg
 • Dimensjoner (H x B x D): 220 x 229 x 142 mm
Beskrivelse

Detaljer

Den minste høyttaleren i Dynaudios Music-serie gir deg alle funksjonene fra de større modellene, i et hendig bærbart format med hele 8 timer batteritid. Enten du vil sende lyden med Bluetooth, AirPlay —eller bruke Dynaudios egen app—spiller Music 1 på lag med et enkelt tastetrykk. Avansert signalbehandling sørger for best mulig lyd, uansett hvor du er.


Music 1 er utstyrt med et fire-tommers basselement og en en-tommers dome-diskant, begge drevet av hver sin 40 Watts forsterker. Et lukket kabinett og avansert signalbehandling gjør at det ikke er noe kompakt over lyden fra denne høyttaleren! I tillegg til trådløse kilder og multirom har høyttaleren mulighet for kablet tilkobling med mini-jack, og du kan lade mobilen din fra USB-kontakten.


Et intelligent musikksystem


Dynaudio Music er kanskje verdens mest intelligente trådløse musikksystem. Med høyttalere som automatisk tilpasser seg rommet og situasjonen de er i, og en innovativ måte å spille av favorittmusikken din på, er dette en musikkopplevelse du ikke har hørt maken til før. Enten du vil ha en enkeltstående kompakt høyttaler med mange tilkoblingsmuligheter, eller vil kunne spre musikken til alle rom i hjemmet, finner du en løsning i Dynaudio Music.


Hev deg over støyen


Alle høyttalerne i Music-serien har det innovative NoiseAdapt-systemet, som gjør at høyttaleren automatisk tilpasser seg støynivået i rommet. Høyttalerne lytter alltid etter hva som foregår i rommet, og tilpasser både tonekontroller og volum underveis. I appen kan du velge om du vil skru på funksjonen, og høyttaleren gjør jobben av seg selv—hele tiden: Du trenger ikke aktivere målingen manuelt, høyttaleren tilpasser seg i det lyden i rommet endrer seg.


Få full frihet i plassering


Det innebygde RoomAdapt-systemet i Music-serien analyserer automatisk og konstant høyttalerens omgivelser, og tilpasser spredning og lyd etter høyttalerens plassering. Enten høyttaleren står plassert i et hjørne, inntil en vegg, eller midt i rommet, vil den sørge for å gi deg et riktig lydbilde med definert mellomtone og stram og fyldig bass. Flytter du på høyttaleren tilpasser den lyden med en gang—helt automatisk.


Hør musikken du liker


Music Now lærer seg smaken din, og sørger for å spille den musikken den vet at du liker—selv om du ikke har hørt den før. Den avanserte algoritmen bruker musikken du lytter til for å lære seg smaken din, og kan spille av skreddersydde spillelister ved et enkelt knappetrykk. Sett enkelt opp en eller flere profiler i appen for deg selv, venner og familie, og du er i gang. Det er bare å trykke play!


Frigjør deg fra kabler


Alle høyttalerne i serien kan spille musikk via Wi-Fi, Bluetooth og AirPlay, og kan hente musikk fra DLNA-kilder i nettverket ditt. Ønsker du å spre musikken i hele hjemmet støtter Music multirom i opptil 6 soner helt trådløst. Alt styrer du enkelt fra Dynaudios egen app på telefonen. Ønsker du likevel å spille musikk fra kablede kilder har høyttalerne minijack-inngang for analoge kilder, og optisk inngang for digitale kilder (kun Music 5 og 7). Music 7 har til og med HDMI-inngang for enkel kobling til TV.


Mer enn summen av delene


Hele Music-serien er proppfull av avansert teknologi hentet fra Dynaudios Hi-Fi og studioprodukter, slik at de kan tilby kompromissløs lydkvalitet fra alle musikkildene dine. Alt er pakket inn i et nøysomt designet kabinett, laget for å tilfredsstille både tekniske og estetiske krav. Eksklusivt stoff fra Gabriel og børstet metall inviterer deg til å nyte høyttalerne også med øynene.

Tester

Test

Videos

Følg oss