home Meny close
menu Meny

Chord Clearway 1m analog RCA

Gode HiFi-komponenter som ikke koster skjorta, fortjener tilsvarende gode kabler. Clearway-serien til The Chord Company tar slike kvalitetskomponenter i et rimeligere lydanlegg på alvor, og med Clearway Analog får du en RCA-kabel som formidler musikalitet langt over prispunktet.
kr 1 345,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129868
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Chord Clearway 1m analog RCA

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Håndlaget i England og prisvinner i What Hi-Fi? i 2017, 2018 og 2019 - Beste analogue interconnect £50+.


AV Tech Media Awards 2017/18 Best Interconnect Cable.  • ARAY-lederkonfigurasjon

  • Solid oksygenfritt kobber

  • RCA-kontakter i sølv


Konstruert for musikalitet


Chord VEE 3 RCA-kontakter og The Chord Company sin egen Tuned ARAY-teknologi sørger for optimal signaloverføring i denne kabelen. Den solide, oksygenfrie kjernen i kobber er skjermet av kraftig folie, for å forhindre kompresjoner som forårsaker endringer i impedans. Den ytre skjermen forsegler og beskytter signaloverføringen fra mekanisk interferens. Denne formen for feilfri overføring sørger for at informasjonen i kabelen leveres slik den ble sendt ut, som igjen betyr at den musikalske gjengivingen er intet mindre enn presis.The Chord Company


The Chord Company har designet og utviklet prisvinnende kabler i England siden 1985. Kabler er ikke bare et tilbehør, men en vital del av et stereoanlegg. Å velge riktige kabler gir et godt stereoanlegg bedre betingelser til å yte sitt beste. Fra sitt hovedkvarter nær det historiske Stonehenge i Wiltshire jobber The Cord Companys team av musikkelskere med å utvikle høykvalitets kabler som passer alle lydsystemer til prispunkter som virkelig gir valuta for pengene.


 

Videos

Følg oss