Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150 Cambridge Audio Evo CD CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150

Cambridge Audio Evo CD

CD-drivverk til Evo 75 og Evo 150

Cambridge Audio Evo CD er et spesiallaget CD-drivverk av svært høy kvalitet. Drivverket er utviklet for å fungere sammen med Cambridge sine "alt-ett-bokser" Evo 75 og Evo 150.
Varenr: 118496
15 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (19 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

EVO CD er et høykvalitets CD-drivverk designet eksklusivt for nettverksforsterkerne Evo 75 og Evo 150. Evo CD trekker ut hver minste musikalske detalj fra CD-platene dine og formidler det deretter sømløst til Evo forsterkeren. Den deler samme iøynefallende design, er laget av de samme førsteklasses materialene og er konstruert etter samme strenge standarder som Evo 75 og Evo 150.

 

Egenskaper

  • Spesialdesignet S5 Servo, perfekt platehastighet og feilfri avspilling.
  • Tilpasset digital utgang til Evo 75 og EVO 150, for perfekt digitalt lydsignal.
  • Avspilling uten opphold, ideell for klassiske stykker og DJ-mikser.
  • Akustisk dempet metallchassis isolerer komponenter, for topp musikalsk ytelse.
  • Utskiftbare sidepaneler for å matche din Evo "alt i én" forsterker,

 

Presisjonsdriverk


EVO CD bruker Cambridge Audio`s nye S5 Servo, en oppgradering fra anerkjente S3 funnet i CXC. Det som er styrket på S5 i forhold til S3 er det allerede klasseledende nivået av jitter og "error correction". EVO CD bruker ikke et "flermål" drivverk, men et spesialdesignet drivverk med det eneste formålet å spille av CDer med den høyeste nøyaktighet.

 

Konstruert for lyd


Det anodiserte aluminiumet som EVO CD er produsert i, er presisjonskomponenter som ikke bare matcher EVO`s målrettet design, men det bidrar også til bedre lydkvalitet. Det akustisk dempede metallchassiset sørger for at ingenting forstyrrer signalet, når det til slutt går over til Evo’s digital til analog omformer via sin skreddersydde "EVO Link" kabel.

 

Tidløs stil


Utviklet eksklusivt for og matche med EVO 75 / EVO 150. EVO CD deler de samme premiummaterialene og dimensjoner, som gir et fint uttrykk når plassering er under eller ved siden av nettverksforsterkeren. Sammen har EVO en selvsikker stil, som anerkjenner vår arv, men også ser til fremtiden.

 

Form og funksjon


EVO CD`s eneste formål er å spinne plater og formidle nøyaktig musikalsk informasjon til EVO strømmeforsterkerne, dette tillater et minimalistisk design med en enkelt knapp på selve CD-driverket, for å åpne/lukke CD-skuffen. Alt annet styres av EVO`s fjernkontroll eller StreamMagic-appen på smartenheten din. Albumgrafikk og sporinformasjon gjengis vakkert på EVO`s 6,8" fargeskjerm.


 

Bygget for å vare


Fordi den er laget av nøye utvalgte og kompromissløse materialer, er EVO CD like robust som den ser bra ut.
Som CD-samlingen din, vil den stå tidens tann og låser opp musikken og minnene knyttet til disse albumene i mange år fremover.

Teknisk info
OUTPUTCustom connection to main Evo unit
COMPATIBILITYCD-DA, CD-R, CD-RW only
MAXIMUM POWER CONSUMPTION20W
STANDBY POWER CONSUMPTION<0.5W
DIMENSIONS (W X H X D)317 x 89 x 352mm
WEIGHT5Kg
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
218692