Cambridge Audio EVO 150 med SF Lumina V Stereopakke - Valnøtt

Cambridge Audio EVO 150 med SF Lumina V

Stereopakke - Valnøtt

Flott og funksjonell stereopakke bestående av forsterkeren Cambridge Audio EVO 150 og Sonus Faber Lumina V gulvstående høyttalere. Dette er en av våre mest solgte pakker og anbefales av våre lydeksperter i butikk.
Varenr: 117744
62 980,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio EVO 150

 

Cambridge Audio Evo 150 gir deg alt du trenger av funksjoner i en stereoforsterker i en luksuriøs innpakning. Det lekre kabinettet er kun 30,5 cm bredt og 9 cm høyt, slik at den tar liten plass i ditt møbel. Med 2 x 150 watt har forsterkeren godt med krefter, og evner å drive de fleste høyttalere med kraft og kontroll. Cambridge Audio Evo 150 er godt utstyrt med både fysiske tilkoblinger og trådløse strømmefunksjoner. Alt kan styres via Cambridge Audios StreamMagic app.

 

 • Enkel å bruke
 • Kompakt format
 • Utskiftbare sidepaneler (sort og valnøtt følger med)
 • Dynamisk og engasjerende lyd
 • 6.8" informativt fargedisplay
 • Dual Concentric volum/inngangsvelger
 • 2 x 150 watt (8 ohm)
 • Hypex Ncore Class D forsterkerteknologi
 • StreamMagic app for Android og Apple
 • Spotify Connect
 • Tidal/Tidal Connect
 • Chromecast
 • Qobuz
 • Internett-radio
 • AirPlay 2
 • Bluetooth aptX HD (24bit 48kHz)
 • Roon Ready
 • ESS Sabre DAC
 • Full MQA dekoder
 • Analoge innganger: Aux, Phono (MM) og XLR
 • Digitale innganger: USB Audio, 1 x coax, 2 x Optisk
 • HDMI, TV-ARC
 • Subwoofer utgang og pre-out
 • Høyttalertilkobling: 2 par (A+B)
 • 3.5mm hodetelefontilkobling
 • Bluetooth hodetelefontilkobling
 • Nettverk: WiFi (2.4/5gHz) og kablet
 • Dimensjoner (H x B x D): 9cm x 30,5cm x 35 cm

 

 

 

Enkel å sette opp, enkel å bruke

Med Cambridge Audio Evo 150 trenger du bare et par høyttalere og en strømkabel for å ha et komplett high-end stereoanlegg. Koble den bare til nettverket ditt, åpne StreamMagic, eller appen du vil spille fra og trykk play. Med det høyoppløste 6,8" displayet kan du se albumcover fra musikken du spiller fra, og informasjonen er tydelig og lett å lese.

 

 

 

Cambridge audio Evo stort display

 

 

 

 

 

StreamMagic app – strøm det du vil

StreamMagic appen gir deg full kontroll over hele Cambridge Audio Evo systemet. Enten du vil styre funksjoner i forsterkeren, eller spille fra en strømmetjeneste gir appen deg en ryddig og logisk oversikt som er enkel å forstå og bruke. Du er likevel ikke tvunget til å bruke StreamMagic appen. Foretrekker du å bruke appen til din strømmetjeneste, er det enkelt å spille direkte fra denne til Cambridge Audio Evo 150. Dine preferanser – ditt valg!

 

Den kraftige StreamMagic strømmeplattformen gir Cambridge Audio Evo 150 tilgang til omtrent alt du trenger av strømmetjenester og funksjoner. Du kan enkelt spille fra tjenester som Spotify, Qobuz og internettradio. Spiller du fra Tidal, har Cambridge Audio Evo 150 støtte for MQA, slik at du kan spille høyoppløste master innspillinger.

 

Med funksjoner som Airplay 2, Chromecast built-in og Bluetooth aptX HD er det ingen grenser for hva du kan spille av trådløs lyd til Cambridge Audio Evo 150. Kan det lage lyd på telefonen din, kan du spille det på anlegget.

 

Cambridge Audio Evo 150 er også Roon Ready. Det betyr at forsterkeren oppdager og kobler seg til Roon og lar programvaren spille av lyden bit-perfect.

 

 

 

Cambridge Audio lekker volumkontroll

 

 

 

 

 

Mange tilkoblinger

Selv om Cambridge Audio Evo 150 er en kompakt forsterker, skorter det ikke på tilkoblingsmuligheter. Den har både en balansert XLR-inngang og en ubalansert RCA-inngang som lar deg koble til dine analoge kilder. Platespillerinngangen lar deg koble til en platespiller med en MM-pickup. Dine digitale kilder kan du koble til 1 coax og 2 optiske digitalinnganger. USB inngangene lar deg koble til din datamaskin, eller spille direkte fra en harddisk. Med HDMI-ARC kan du koble til din TV, og få lyd fra appene du har installert i din TV.

 

Ønsker du å utvide systemet med en subwoofer, eller en effektforsterker har Cambridge Audio Evo 150 både subwooferutgang og en linjeutgang.

 

Du kan enkelt koble til dine hodetelefoner via 3,5 mm hodetelefonutgangen i front. Hvis det ikke er praktisk å koble til hodetelefonen med kabel, kan du også sende lyden fra Cambridge Audio Evo 150 til trådløse hodetelefoner via Bluetooth.

 

 

 

Cambridge Audio Evo tilkoblinger

 

 

 

 

 

Great British Sound

Til tross for sitt kompakte format, er Cambridge Audio Evo 150 laget med mål om best mulig lydkvalitet. Derfor bruker Cambridge Audio bare komponenter av høy kvalitet. Den digitale signalbehandlingen blir tatt hånd om av en 32-bit ESS Sabre DAC. Både Cambridge Audio Evo 150 og Evo 75 bruker den banebrytende Hypex NCore Class D forsterkerteknologien. Evo 150 yter 2 x 150 watt ved 8 ohm. Hypex NCore er en viktig årsak til den overbevisende lyden fra Evo produktene, og byr på enestående klarhet og oppløsning. Det låter rett og slett veldig musikalsk.

 

 

 

Cambridge Audio Evo Bluetooth tilkobling

 

 

 

 

 

Utskiftbart sidepanel

Cambridge Audio Evo 150 henter inspirasjon fra Cambridge Audios ikoniske P40 forsterker, og kommer med lekre sidepaneler i valnøtt. Panelet kompletterer det sorte anodiserte aluminiumskabinettet og gir designet liv og kontrast. Du kan også bytte til det sorte sidepanelet, som er laget av Richlite, et nytt og innovativt materiale laget av resirkulert papir. Velg din stil selv!

 

 

 

Cambridge Audio Evo sidepaneler

 

Knalltest i Lyd&bilde:

PREMIUM, SPESIELT ANBEFALT! 6 av 6 stjerner – Enestående


Når det kommer til kompakte alt-i-ett-forsterkere, kan det vanskelig gjøres bedre enn Cambridge Evo 150

Og stemmen til Barbara Pravi på den Édith Piaf-inspirerte Voilà, kommer så stort og klart ut, at jeg kjenner på følelsen at dette faktisk er alt jeg trenger her i verden: musikk.
Men den har andre fordeler over Naim, som luftighet og bredde i lydbildet. Og altså mer kraft. Dette er rett og slett en fantastisk forsterker i miniformat.

Cambridge Audio Evo 150: Konklusjon

Dersom du er ute etter en forsterker i miniformat, enten av interiør- eller plasshensyn, så er Cambridge Audio Evo 150 noe av det beste du kan kjøpe i denne klassen. Joda, den koster jo endel, men så kvitterer den med et lydbilde så stort og luftig, og samtidig med glimrende tyngde i dypbassen, at man tror det er en fullvoksen forsterkerLyd&bilde 17.07.21

 

 


Sonus Faber Lumina V

 

Sonus Faber utvider nå serien med toppmodellen Lumina V og dette en stor nyhet for deg som er glad i stor lyd og god design. Den tar Lumina serien et steg videre med enda større og fyldigere lyd. Man kjenner umiddelbart igjen den varme og naturlige lyden Sonus Faber er så kjent for.

 

 • 3-veis gulvstående høyttaler
 • 29mm DAD diskantelement
 • 15 cm mellomtone element med faseplugg
 • 2 x 16,5 cm basselementer
 • Stealth Reflex bassport system
 • Frekvensområde: 38-24.000 Hz
 • Følsomhet: 89 dB
 • Nominell impedans: 4 ohm
 • Anbefalt forsterkereffekt: 50 – 300 watt

   

 

Lumina

Lumina er et latinsk ord som betyr «lys», men også en kilde til energi og liv. For Sonus Faber er det også et akronym med en dypere mening.

 

Luksus, er å verdsette dyrebare øyeblikk, å oppdage nyanserte detaljer og meningsfulle inntrykk. Dette ordet uttrykker Sonus Fabers dedikerte streben etter å gi alle en luksuriøs opplevelse av musikk, og deres lange tradisjon for artistisk håndverk og raffinerte materialer.
   
Minimal, er Sonus Fabers tilnærming til høyttalerdesign. Det enkle er ofte det beste, og ved å tilstrebe det som er essensen i designet gir Lumina deg det som er Sonus Fabers kjerneverdier kombinert med evnen til å levere utrolige prestasjoner fra et enkelt design.
   
Naturlig, er ordet du tenker på når du hører på Lumina. Naturlig lyd er selve nerven i Sonus Fabers designfilosofi, og går som en rød tråd i alle deres høyttalere. Naturlig lyd gjør at musikken føles mer ekte, og du tenker ikke på at du hører på god lyd. Du bare nyter musikk!!

 

Design

Lumina er lett gjenkjennelig som en ekte Sonus Faber høyttaler. Med sin elegante frontbaffel i flerlags treverk får elementene det perfekte fundament til å flytte luft, og sammen med kabinettet som er kledd i sort skinn gir den høyttaleren sitt unike designuttrykk. Krom-ringene rundt elementene fremhever formene og gir høyttaleren et kontrastfylt utseende. Kabinettets proporsjoner er nøye utregnet for å gi høy ytelse fra en kompakt konstruksjon. Kabinettet i Sonus Faber Lumina V er oppgradert med et eget luttformet lukket kammer for mellomtone og diskantelementet. Dette  reduserer resonanser og stående bølger slik at elementene spiller mer presist med mindre forvrengning.

 

 

Sonus Faber Lumina V i stereo oppsett

 

 

Diskant med DAD teknologi

Lumina benytter en 29mm Kurtmueller silke-dome med DAD teknologi (samme som du finner i Sonetto). DAD (Damped Apex Dome) er en lokal demping av dome-diskantens toppunkt som reduserer motfasen som dette området ofte produserer. I en standard diskant-dome vil måten dette området oppfører seg på, forårsake at høye frekvenser rulles tidlig av. Diskanter med DAD teknologi tillater en mer presis og utvidet gjengivelse av høye frekvenser.

 

 

Sonus Faber Lumina V med dad teknologi

 

 

Mellomtone element

I Lumina V finner du den samme mellomtonen som sitter i den mer påkostede serien Sonetto. Den 15 cm store membranen er fremstilt med naturlige materialer som består av en blanding av lufttørket cellulosemasse og naturlig fiber. Mellomtonen har en faseplugg, som gir spolen bedre kjøling og et bredere spredningsmønster, slik at du kan nyte god lyd i hele rommet.

 

 

Sonus Faber Lumina V med subwoofer

 

 

Basselementer

Lumina V er utstyrt med 2 stk 16,5 cm basselementer. Basselementene er spesielt utviklet fra "scratch" til Lumina høyttaleren og har membraner laget av papp-masse. Materialvalget gir perfekt sammenheng med resten av høyttalerens lydbilde.

 

 

Sonus Faber Lumina V hjemmekino

 

 

Stealth Reflex bassport

Luminas bassport system heter Stealth Reflex, og er konstruert for å gi høyttaleren størst mulig fleksibilitet, slik at du kan finne den perfekte plasseringen i ditt rom. På Lumina V er bassporten nedad rettet og plassert i bunnen av høyttaleren. Høyttaleren låter glimrende enten du setter den nær en bakvegg eller frem på gulvet.

 

 

Sonus Faber Lumina V er elegant i stuen

 

 

Terminaler og delefilter

Høyttaleren er utstyrt med to par terminaler som lar deg benytte bi-wire kabler eller forsterkere satt opp som bi-amping. Sonus Faber Lumina V låner Interactive Fusion Filtering teknologi fra delefilteret til Maxima Amator kombinert med Sonus Fabers Paracross topologi. Dette er et semi-balansert delefilter design der utvalgte spoler og kondensatorer er plassert i filterets negative fase. Dette gjør delefilteret mindre sensitivt for elektromagnetisk støy og gir bedre definert lyd.

 

 

Sonus Faber Lumina V delefilter

 

 

 

Sonus Faber – håndlaget lyd

Sonus Faber fikk sin beskjedne begynnelse i 1981 i Vicenza, Italia. Selskapet ble grunnlagt av Franco Serblin, en mann som var trollbundet av musikk, skjønnhet og lyd. Serblin var fasinert av ideen om høyttalere som ikke bare musikkgjengivere, men som musikalske instrumenter. Han fant inspirasjon fra Cremona, hjem til mestere fra fiolinens gullalder som Stradivari, Guarneri og Amati. Serblin ønsket å hedre de gamle mesternes teknikk, innsikt og intuisjon, og ga sitt selskap navnet Sonus Faber; latin for «håndlaget lyd».

 

Med et stadig voksende rykte ga Sonus Faber seg i kast med nye og ambisiøse prosjekter, og etter hvert legendariske høyttalere som Guarnari Homage, Stradivari Homage, Extrema og den nyere Olympica serien så dagens lys.

 

Sonus Faber bruker i dag store ressurser på forskning og utvikling, og bruker sine 100% egenutviklede elementer i sine konstruksjoner. Høyttalerne produseres for hånd i Italia, med lokale underleverandører fra Italia og Europa.

 

 

Sonus Faber Lumina

 

Teknisk info

Cambridge Audio EVO 150

 

POWER OUTPUT 150W into 8 Ohms
AMPLIFICATION Class-D Hypex Ncore®
DAC ESS Sabre ES9018K2M
FREQUENCY RESPONSE 20Hz – 20kHz +0/-3dB
ANALOGUE AUDIO INPUTS 1 x RCA, 1 x balanced XLR, 1 x Moving Magnet Phonostage
DIGITAL AUDIO INPUTS 2 x TOSLINK optical, 1 x S/PDIF coaxial, 1 x TV ARC
USB AUDIO INPUT USB Type B conforming to USB Audio Class 1 or USB Audio Class 2 (user selectable)
BLUETOOTH 4.2 A2DP/AVRCP supporting SBC, aptX and aptX HD codecs
COMPATIBILITY

TOSLINK optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only

S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only

USB Audio Class 1: Up to 24-bit 96kHz (asynchronous)

USB Audio Class 2: Up to 32-bit 384kHz (asynchronous) and up to DSD 256

Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz)

UPnP

Local USB media

Airplay 2

Chromecast built-in

Internet Radio

Spotify Connect

TIDAL

Qobuz

Roon Ready

AUDIO FORMATS ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC+, OGG Vorbis
OUTPUTS

Speakers A+B

3.5mm headphone

Preamp Output

Subwoofer Output

Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD

ETHERNET IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T
WI-FI Dual Band 2.4/5gHz
MAX POWER CONSUMPTION 700w
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5w
DIMENSIONS (H X W X D)  9cm x 30,5cm x 35 cm
WEIGHT 5.3 kg
WHAT'S IN THE BOX

Evo 150 All-in-One player

User Manual

Safety Guide

Mains Lead

Remote Control

3 x AAA Batteries

Customisable Side Panels

 

 


 Sonus Faber Lumina V

 

SYSTEM

3-way floorstanding loudspeaker system.

Vented box design.

LOUDSPEAKERS

Tw: Ø 29mm high definition DAD™ driver

Md: Ø 150mm paper cone driver

W: Ø 2x165mm cone drivers. Sandwich diaphragm structure

CROSSOVER Optimized amplitude/phase response for optimal space/time performance “Hybrid IFF-Paracross solution”. Crossover frequencies: 260 and 2600 Hz.
FREQUENCY RESPONSE 38 Hz – 24.000 Hz
SENSITIVITY 89 dB SPL (2.83V/1m)
NOMINAL IMPEDANCE 4 ohm
SUGGESTED AMPLIFIER POWER OUTPUT 50W – 300W, undistorted signal
DIMENSIONS (H x W x D) 1049 x 280 x 372,6 mm
WEIGHT 22,5 Kg
Kundeanmeldelser
207867