Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth Cambridge Audio Alva ST Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth

Cambridge Audio Alva ST

Platespiller med riaa-trinn og Bluetooth

Cambridge Audio Alva ST er en platespiller med innebygget RIAA-trinn, Bluetooth AptX HD og ferdig påmontert MM pickup.
Varenr: 117320
12 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Alva ST er en brukervennlig platespiller med støtte for Bluetooth AptX HD overføring av lyd. I motsetning til en rekke andre påkostede platespillere, er Cambridge Audio Alva ST enkel å sette opp, og enkel å bruke. Den er godt utstyrt med funksjoner, som innebygget RIAA-trinn, så slipper du å tenke på om forsterkeren har platespillerinngang, og du trenger ikke en ekstra boks for å koble den til.

 

Alva ST platespiller:

  • Beltedrift
  • Avtagbart støvlokk
  • Utganger: RCA og Bluetooth AptX HD
  • Innebygget Riaa-trinn
  • Dimensjoner (HxBxD): 13,9 x 43,5 x 36,7 cm

 

 

 

Platespiller med Bluetooth AptX HD

Cambridge Audio Alva ST lar deg sende musikken trådløst til lydanlegget ditt. Med Bluetooth AptX HD er den ekstra plasseringsvennlig, og trenger ikke å stå i nærheten av stereoanlegget. Bluetooth AptX HD lar deg sende musikk fra Cambridge Audio Alva ST til lydanlegget ditt eller dine trådløse hodetelefoner med lossless kvalitet i High-res oppløsning opptil 24-bit/48kHz.

 

Cambridge Audio Alva ST platespiller

 

Innebygget RIAA-trinn

Med innebygget RIAA-trinn er Cambridge Audio Alva ST enkel å koble til ditt lydanlegg. Forsterkeren din trenger ikke å ha inngang for platespiller. Du kobler den bare til en av de vanlige inngangene. RIAA-trinnet i Cambridge Audio Alva ST er basert på deres prisvinnende RIAA-trinn Alva Solo og Alva Duo, som reduserer uønsket støy og har en varm klangkarakter. RIAA-trinnet har svært lav egenstøy med et imponerende signal/støy forhold på 90 dB og en nøyaktig korreksjon av riaa-kurven på +/- 0.3 dB over hele det hørbare området.

 

Cambridge Audio Alva ST

 

Solid platetallerken

En platetallerken er en viktig komponent i en platespiller. Dens funksjon er å være den spinnende flaten du legger vinylplaten på. Kvaliteten på tallerkenen påvirker lyden på to punkter. Hvor presist den klarer å holde hastigheten, og hvor god den er til å dempe vibrasjoner i å nå pickupen. Derfor bør platetallerkenen være tung, og ha tett masse. Platetallerkenens tyngde og masse, kombinert med direkte drevet motor, sørger for at platetallerkenen spinner svært presist.

 

Cambridge Audio Alva TT chassis

 

Helstøpt tonearm

Tonearmens oppgave er å holde pickupen presist i vinylsporet med riktig vinkel, og sørge for at den har korrekt stifttrykk. Armens masse og konstruksjon har mye å si for hvor mye av stiftens energi går med til å dytte på armen, istedenfor å overføre signal til pickupen. Derfor benytter Cambridge Audio Alva TT en tonearm i helstøpt aluminium, som er svært stiv og lett. Den sørger for at pickupen henter ut mest mulig detaljer fra vinylsporet, uten at de forsvinner i mekanikken på veien.

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
201873