CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer CXA81 med OlioStream Stereoforsterker med streamer

CXA81 med OlioStream

Stereoforsterker med streamer

Cambridge Audio CXA81 er en stereoforsterker med innebygget DAC, Bluetooth AptX HD, hodetelefoninngang, XLR-inngang og utgang for subwoofer. Kombinert med iEast OlioStream kan du spille musikken din trådløst fra mobil, PC og mer.
Varenr: 116897
18 480,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio CXA81

Cambridge Audio CXA81 er en strømsterk stereoforsterker med 2 x 80 watt klasse AB konstruksjon. Cambridge Audio CXA81 er godt utstyrt med både analoge og digitale innganger i tillegg til Bluetooth, som enkelt lar deg spille musikken trådløst.

 

 • 2 x 80 watt ved 8 ohm
 • Klasse AB
 • Bluetooth AptX HD
 • 4 stk Analoge RCA innganger (bak)
 • 2 stk optiske digitalinnganger (16-24 bit/96 kHz)
 • 1 stk coax digitalinngang (16-24 bit/96 kHz)
 • 1 stk USB inngang
 • 1 stk XLR-inngang
 • Hodetelefonutgang (3,5mm)
 • Linjeutgang
 • Subwoofer utgang
 • DAC chip: ESS Sabre ES9016K2M
 • 16, 24, 32 bit, sampling 32 – 384kHz
 • DSD256, Dop256

 

 

En oppgradert klassiker

Cambridge Audio CXA81 bygger videre på sin prisvinnende forgjenger (CXA80), og er oppgradert med bedre lyd og flere tilkoblingsmuligheter. Ved å oppgradere nesten alle operasjonsforsterkerne i signalveien, volumpotmeteret, D/A-konverteren og kondensatorene i for- og effektforsterker delen, leverer Cambridge Audio CXA81 et lydbilde som er enda mer gjennomsiktig og lekent.

 

 

 

 

 

Strømsterk forsterker

Cambridge Audio CXA81 yter 2 x 80 watt RMS ved 8 ohm, og er en klasse AB konstruksjon. Klasse AB betyr at man benytter to transistorer i hver utgang, en for den negative og en for den positive fasen, slik at mindre av strømmen omdannes til varme, og heller utnyttes til å drive høyttalerne dine. Cambridge Audio CXA81 er utstyrt med en overdimensjonert ringkjernetrafo, som har gode lydegenskaper ved at den skaper mindre støy og forvrengning. 2 x 80 watt høres kanskje ikke så mye ut på papiret, men det som driver høyttalerne dine er strøm, ikke effekt, og Cambridge Audio CXA81 er en strømsterk forsterker. Noe som indikeres ved at Cambridge Audio CXA81 kan trekke opptil 750 watt fra strømnettet. Separate, men symmetriske kanaler for høyre og venstre utgang, sørger for å redusere støy og forvrengning.

 

 

Cambridge Audio CXA81 i stuen

 

 

 

God digital signalbehandling

Cambridge Audio CXA81 er utstyrt med en god DAC, som lar deg nyte god lydkvalitet, også når du spiller fra dine digitale kilder. Forsterkeren benytter DAC-chipen ESS Sabre ES9016 K2M, som lar deg spille musikk med oppløsning opptil 24-bit/96kHz fra optisk og coax digitalinngangene, og 32-bit/384kHz eller DSD256 fra USB-inngangen.

 

 

Cambridge Audio CXA81 digitale innganger

 

 

 

Bluetooth AptX HD

Cambridge Audio CXA81 gjør det enkelt å spille musikk. Ved å koble til Bluetooth, kan du spille av hva som helst av lydinnhold fra din telefon, trådløst til din forsterker. Cambridge Audio CXA81 har støtte for AptX HD, som lar deg spille av musikken i lossless kvalitet, opptil 24-bit/48kHz.

 

 

Cambridge Audio CXA81 volumkontroll

 

 

 

Tilkoblinger

I tillegg til Bluetooth, er Cambridge Audio CXA81 godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter, som gjør det enkelt for deg å koble til alle dine kilder. Forsterkeren har 4 analoge RCA-innganger på forsterkerens bakside, og en balansert XLR-inngang. Den har også 2 optiske og 1 coax digitalinngang i tillegg til en USB-inngang som lar deg koble til din datamaskin. Med linjeutgang og subwooferutgang, kan du også koble til en effektforsterker og en subwoofer. På frontpanelet finner du en hodetelefonutgang med 3,5mm mini-jack-kontakt.

 

 

Cambridge Audio CXA81 analoge innganger

 

 

 

Custom install

Cambridge Audio CXA81 kan også brukes i et hjemme automasjons system. Med innganger som RS-232, IR-inngang, Trigger in/ut og Control Bus RCA, kan forsterkeren settes i et teknisk rom og kontrolleres av et tredjeparts hjemme automasjons system.

iEast OlioStream

Med iEast OlioStream 1 kan du enkelt gjøre anlegget ditt trådløst. Streameren støtter Tidal, Spotidy, AirPlay 2, radio, Qobuz og mer, slik at du kan spille musikk direkte fra telefonen uten å miste kvalitet.

Multirom

Du kan enkelt koble flere av streamerne sammen for å danne et komplett multirom-oppsett slik at du kan spille musikk hvor som helst i hjemmet. Et slikt oppsett lar deg også spille forskjellig musikk i forskjellige rom, eller samme musikk i alle ønskede rom ved hjelp av party-modus. Alt kontrolleres enkelt via den gratise appen som er tilgjengelig for både Android og iOS.

Alarmklokke

iEast kommer også med innebygd alarmklokke, slik at du kan bli vekket til favorittmusikken din til forhåndsinnstilt volum i én eller flere rom.

Sleep timer

Sleep timer lar deg bestemme når enkelte soner skal skrues av.

Enkel oppdatering

OlioStream 1 kan enkelt oppdateres trådløst ved hjelp av appen, helt uten bruk av PC.

Teknisk info
POWER OUTPUT

80W RMS into 8 Ohms

120W RMS into 4 Ohms

DAC ESS Sabre ES9016K2M
FREQUENCY RESPONSE <5Hz– 60kHz +/-1dB
ANALOGUE AUDIO INPUTS

1 x balanced XLR

4 x RCA

DIGITAL AUDIO INPUTS

1 x S/PDIF coaxial

2 x TOSLINK optical

1 x USB audio

Bluetooth (integrated)

COMPATIBILITY

TOSLINK optical: 16/24bit 32-96kHz PCM only

S/PDIF coaxial: 16/24bit 32-192kHz PCM only

USB: audio profile 1.0/2.0 (default 2.0), up to 32bit 384kHz PCM, up to DSD256 or DoP256

Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP supporting up to aptX HD (24bit 48kHz)

BLUETOOTH APTX HD RECEIVER BUILT-IN Yes
ROON TESTED Yes
OUTPUTS

Speakers A+B

3.5mm headphone

Preamp Output

Subwoofer Output

REMOTE CONTROL Yes
MAX POWER CONSUMPTION 750W
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5W
DIMENSIONS (H X W X D) 115 x 430 x 341mm
WEIGHT 8.7kg
BOX CONTENTS

CXA81 Integrated Amplifier

Power Cable

3 x AAA Batteries

Remote Control

Control Bus Cable

Bluetooth antenna

Quick Start Guide

Safety Guide

HD tapsfri lyd fra Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Qplay, Hi-rescloud osv.
Tune-In nettradio
AirPlay2
Multirom / WiFi / Bluetooth 5.0 / Apple Home med Siri
App for Android/iOS
Filformat: MP3, AAC/AAC+, Alac, Flac, APE, AIFF, WAV opptil 24 bit/192 kHz
Avspilling av lokalt lagret musikk
DLNA med Gapless playback
Utgang: 3,5 mm stereojack analog (optisk-ut med adapter, selges separat)
Nettverk: WiFi 2,4 Ghz / 5 Ghz
Kundeanmeldelser
195054