Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk Cambridge Audio Edge M monoblokk

Cambridge Audio Edge M - Grå

Mono effektforsterker, 1 x 200 watt

Cambridge Audio Edge M er en High-End monoblokk, som yter 1 x 200 watt i 8 ohm. Her får du det samme rytmiske drivet og tredimensjonale lydbildet som resten av Edge serien kan by på, men med enorme kraftreserver, som driver selv de mest krevende høyttalere.
Varenr: 114588
59 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (31 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Edge M er en fullbalansert monoblokk fra inngang til utgang. Fordi Edge M er fullbalansert leverer den ren lyd som er fri for støy og forvrengning. Du trenger to monoblokker for å drive et par høyttalere, og hver monoblokk yter 200 watt i 8 ohm.

 

  • Fullbalansert fra inngang til utgang – fri for støy og forvrengning
  • Håndvalgte komponenter
  • Doble ringkjernetrafoer
  • Klasse XA forsterkerteknologi
  • 1x200 watt (8 Ohm RMS)
  • 1x350 watt (4 Ohm RMS)
  • Innganger: RCA og XLR
  • Signal/støy forhold: 115 dB
  • THD: 0.002 %
  • Vekt, netto: 23,6 kg

 

Håndvalgte komponenter

I forbindelse med 50-års jubileet fikk Cambridge Audios ingeniører en utfordring. Hva kunne de lage dersom kostnader og begrensninger ikke var et tema? I over 3 år har 9 ingeniører jobbet med å utvikle Edge serien, deriblant professor Gordon Edge, som var hjernen bak Cambridge Audios første forsterker; P40. De har valgt komponenter kun basert på deres lydegenskaper, uansett spesifikasjoner eller hvordan de måler. Ved å lytte til og blindteste komponenter har Cambridge Audio klart å lage en produktserie som gir deg eksepsjonell lyd, uansett prisklasse. Edge M bringer deg nærmere musikken, er den mest dynamiske og avslørende monoblokken fra Cambridge Audio noensinne.

 

 

 

Cambridge Audio Edge M monoblokker

 

 

 

Doble ringkjernetrafoer

Cambridge Audio lagde de første forsterkerne på markedet som brukte ringkjernetrafoer, og i Edge M har de tatt dette til neste nivå. Ved å benytte to ringkjernetrafoer som er plassert speilvendt mot hverandre kanselleres i praksis all elektromagnetisk stråling og resulterer i dramatisk reduksjon av støy. I tillegg til å gi forsterkeren massive kraftreserver naturligvis.

 

 

 

 

 

 

Klasse XA forsterkerkonstruksjon

Den vanligste og mest effektive måten å lage en analog transistorforsterker på, er en klasse AB konstruksjon. Da benytter man to transistorer i utgangstrinnet, en for den positive og en for den negative delen av fasen. Utfordringen med en klasse AB konstruksjon er at overgangen mellom positiv og negativ fase ikke blir helt presis, og man får såkalt crossover forvrengning. Ved å flytte crossoverpunktet til et område som ikke er hørbart, har Cambridge Audio lykkes med å lage en forsterker som fungerer som en klasse A forsterker ved normal drift og Klasse AB når forsterkeren skal levere mye strøm. Cambridge Audio Edge M låter dermed svært rent med minimal forvrengning, og forsterkeren er mer effektiv siden mindre av strømmen blir omdannet til varme.

 

 

 

 

Teknisk info
CONTINUOUS POWER OUTPUT (<1% THD+N) 200W RMS into 8 Ohms, 350W RMS into 4 Ohms
THD (UNWEIGHTED) <0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms) <0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)
FREQUENCY RESPONSE (INTO 8 OHM) <3Hz – >80kHz +/-1dB
S/N RATIO (REF 1W INTO 8 OHM) >93 dB
S/N RATIO (REF MAX POWER) >115 dB
GAIN 28dB (RCA)/ 22dB (XLR)
INPUT SENSITIVITY 1.7V RMS (RCA) / 3.4V RMS (XLR)
INPUT IMPEDANCES balanced 100k Ohm, unbalanced 47k Ohm
INPUTS Balanced, Unbalanced
OUTPUTS Speaker out, Loop out (balanced and unbalanced)
MAX POWER CONSUMPTION 1000W
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5W
DIMENSIONS 150 x 460 x 405mm
WEIGHT 23.6kg
BOX CONTENTS

EDGE M Monoblock Power Amplifier

Power Cable

Link Cable

Instruction Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
160144