Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller Cambridge Audio Alva TT platespiller

Cambridge Audio Alva TT

Platespiller med riaa-trinn og bluetooth

Cambridge Audio Alva TT er en direktedrevet platespiller med innebygget RIAA-trinn, Bluetooth og ferdig påmontert High-output MC pickup.
Varenr: 114325
22 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Alva TT er noe så uvanlig som en brukervennlig high-end platespiller. I motsetning til en rekke andre påkostede platespillere, er Cambridge Audio Alva TT enkel å sette opp, og enkel å bruke. Den er godt utstyrt med funksjoner, som innebygget RIAA-trinn, så slipper du å tenke på om forsterkeren har platespillerinngang, og du trenger ikke en ekstra boks for å koble den til. Den har til og med Bluetooth, som lar deg sende lyden trådløst til en Bluetooth-mottaker. Den har elektronisk hastighetskontroll, så du slipper å gjøre det manuelt ved å flytte reimen til riktig spor.

 

Alva TT platespiller:

 • Direktedrift
 • Avtagbart støvlokk
 • Utganger: RCA og Bluetooth Aptx
 • Innebygget MM Riaa-trinn
 • Presisjonsarm med helstøpt armrør
 • Frekvensrespons: 30-20.000 Hz (+/- 1dB)
 • Kanalseparasjon: 25 dB
 • Anbefalt stifttrykk: 2 gram
 • Dimensjoner (HxBxD): 13,9 x 43,5 x 36,8 cm

Alva MC-pickup:

 • High-output Moving Coil pickup
 • Utgangsnivå: 2mV
 • Belastning: 47 kOhm
 • Elliptisk nåleslipning
 • Frekvensrespons: 30-20.000 Hz (+/- 1dB)
 • Kanalseparasjon: 25 dB
 • Anbefalt stifttrykk: 2 gram
 • Vekt: 7 gram

 

 

 

 

Verdens første platespiller med Bluetooth AptX HD

Cambridge Audio Alva TT lar deg sende musikken trådløst til lydanlegget ditt. Med Bluetooth AptX HD er den ekstra plasseringsvennlig, og trenger ikke å stå i nærheten av stereoanlegget. Bluetooth AptX HD lar deg sende musikk fra Cambridge Audio Alva TT til lydanlegget ditt eller dine trådløse hodetelefoner med lossless kvalitet i High-res oppløsning opptil 24-bit/48kHz.

 

 

Cambridge Audio Alva TT riaa

 

 

Innebygget RIAA-trinn

Med innebygget RIAA-trinn er Cambridge Audio Alva TT enkel å koble til ditt lydanlegg. Forsterkeren din trenger ikke å ha inngang for platespiller. Du kobler den bare til en av de vanlige inngangene. RIAA-trinnet i Cambridge Audio Alva TT er basert på deres prisvinnende RIAA-trinn Alva Solo og Alva Duo, som reduserer uønsket støy og har en varm klangkarakter. RIAA-trinnet har svært lav egenstøy med et imponerende signal/støy forhold på 90 dB og en nøyaktig korreksjon av riaa-kurven på +/- 0.3 dB over hele det hørbare området.

 

 

Cambridge Audio Alva TT bluetooth

 

 

Direktedrift

I kontrast til mange hi-fi platespillere benytter Cambridge Audio Alva TT direkte drift av platetallerkenen istedenfor beltedrift, som man finner i de fleste spillere i dag. Et belte vil over tid miste sin elastisitet, som reduserer spillerens evne til å holde korrekt hastighet, og må etter hvert byttes ut. Det slipper du med Cambridge Audio Alva TT. Den gir deg presis hastighet, selv etter flere år. Cambridge Audio Alva TT har kun 0,06% Wow og Flutter.

 

 

Cambridge Audio Alva TT arm

 

 

Solid platetallerken

En platetallerken er en viktig komponent i en platespiller. Dens funksjon er å være den spinnende flaten du legger vinylplaten på. Kvaliteten på tallerkenen påvirker lyden på to punkter. Hvor presist den klarer å holde hastigheten, og hvor god den er til å dempe vibrasjoner i å nå pickupen. Derfor bør platetallerkenen være tung, og ha tett masse. Cambridge Audio Alva TT benytter en platetallerken som er laget av Polyoxymethylen (POM), som er et materiale man bruker i komponenter man ønsker skal være svært stive og stabile. Platetallerkenens tyngde og masse, kombinert med direkte drevet motor, sørger for at platetallerkenen spinner svært presist.

 

 

Cambridge Audio Alva TT chassis

 

 

Helstøpt tonearm

Tonearmens oppgave er å holde pickupen presist i vinylsporet med riktig vinkel, og sørge for at den har korrekt stifttrykk. Armens masse og konstruksjon har mye å si for hvor mye av stiftens energi går med til å dytte på armen, istedenfor å overføre signal til pickupen. Derfor benytter Cambridge Audio Alva TT en tonearm i helstøpt aluminium, som er svært stiv og lett. Den sørger for at pickupen henter ut mest mulig detaljer fra vinylsporet, uten at de forsvinner i mekanikken på veien.

 

 

Cambridge Audio Alva TT pickup

 

 

High-output Alva MC-pickup

Cambridge Audio Alva TT kommer med en High-output Alva MC-pickup ferdig installert. I en MC-pickup sitter det en spole, istedenfor en magnet (som på MM), som gjør at nålerøret har mindre masse og vekt, og dermed responderer raskere og mer presist på endringene i vinylsporet. En MC-pickup vil gi deg mer detaljert og oppløst lyd enn du får med en MM-pickup. Det høye utgangsnivået gjør at det likevel er mulig å koble spilleren til en vanlig MM platespillerinngang på forsterkeren din. Delvis åpen konstruksjon reduserer vibrasjoner og bidrar til en detaljert og dynamisk gjengivelse. Alva MC er designet av Cambridge Audio og produsert i England.

Teknisk info
DRIVE TYPE Direct Drive
TURNTABLE SPEEDS 33 1/3, 45 rpm
MOTOR TORQUE 1.6kg/cm
WOW & FLUTTER <0.1%
TURNTABLE PLATTER POM (Polyoxymethylene)
DIAMETER 305mm
TONEARM TYPE One piece aluminium casting
TONEARM EFFECTIVE LENGTH 238mm
TONEARM OVERHANG 17.2mm
TONEARM EFFECTIVE MASS 11g
PHONO STAGE GAIN @ 1KHZ 42dB
PHONO STAGE NOMINAL OUTPUT (WITH CA CARTRIDGE) 250m Vrms
PHONO STAGE EQUIVALENT INPUT NOISE (A-WEIGHTED) 0.1u Vrms
PHONO STAGE RIAA CURVE ACCURACY +/- 0.3dB 30Hz-20Hz
PHONO STAGE SIGNAL/NOISE RATIO (REF 1V OUT, 20-20K BW) >90dB
PHONO STAGE THD+N 1KHZ 0.0025%
PHONO STAGE INPUT IMPEDANCE 47kohm
PHONO STAGE INPUT CAPACITANCE 320pF
AUDIO OUTPUTS RCA line level
BLUETOOTH SBC, aptX, aptX HD
POWER SUPPLY AC 100-240V, 60/50Hz
POWER CONSUMPTION 6W Approx, 20W max, <0.5W (Standby)
DIMENSIONS (W X H X D) 435 x 139 x 368mm
WEIGHT 11kg
CARTRIDGE TYPE High Output Moving Coil
CARTRIDGE FREQUENCY RESPONSE +/- 1dB 30Hz-20kHz
CARTRIDGE STYLUS Elliptical
CARTRIDGE CANTILEVER Aluminium
CARTRIDGE OUTPUT LEVEL 2mV @ 1kHz
CARTRIDGE TRACKING FORCE 2g
CARTRIDGE RECOMMENDED LOAD 47kohm
WHATS IN THE BOX

Alva TT Direct Drive Turntable

User Manual

Safety Guide

Counterweight Ring

Hinge Assy x 2pcs

Dust Cover

POM Platter Assy

RCA Cable

Ortofon Stylus Gauge

Mains Lead

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
155644