Cambridge Audio Edge W effektforsterker Cambridge Audio Edge W effektforsterker Cambridge Audio Edge W effektforsterker Cambridge Audio Edge W effektforsterker Cambridge Audio Edge W effektforsterker Cambridge Audio Edge W effektforsterker

Cambridge Audio Edge W - Grå

Effektforsterker 2 kanaler, 2 x 100 watt

Cambridge Audio Edge W er en High-End effektforsterker som yter 2 x 100 watt ved 8 ohm. Med doble ringkjernetrafoer og Cambridge Audios proprietære klasse XA teknologi leverer Edge W svært detaljrik lyd med kraft og kontroll.
Varenr: 114318
54 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (9 dager)
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Edge W forsyner dine høyttalere med ren kraft som gir deg lyst til å spille høyt. Her får du dynamisk lyd med punch og driv som virkelig puster liv i musikken. Med kun 14 komponenter i signalveien, har Cambridge Audio W en av de korteste signalveiene i en effektforsterker, og slipper musikken ufarget igjennom – ingenting lagt til, ingenting tatt bort.

 

  • Håndvalgte komponenter
  • Doble ringkjernetrafoer
  • Klasse XA forsterkerkonstruksjon
  • Kort signalvei – kun 14 komponenter
  • 2x100 watt (8 Ohm RMS)
  • 2x200 watt (4 Ohm RMS)
  • Innganger: RCA og XLR
  • Signal/støy forhold: 113 dB
  • THD: 0.002 %
  • Vekt, netto: 23,6 kg

 

 

 

 

 

Håndvalgte komponenter

I forbindelse med 50-års jubileet fikk Cambridge Audios ingeniører en utfordring. Hva kunne de lage dersom kostnader og begrensninger ikke var et tema? I over 3 år har 9 ingeniører jobbet med å utvikle Edge serien, deriblant professor Gordon Edge, som var hjernen bak Cambridge Audios første forsterker; P40. De har valgt komponenter kun basert på deres lydegenskaper, uansett spesifikasjoner eller hvordan de måler. Ved å lytte til og blindteste komponenter har Cambridge Audio klart å lage en produktserie som gir deg eksepsjonell lyd, uansett prisklasse. Edge W bringer deg nærmere musikken, er den mest dynamiske og avslørende effektforsterkeren fra Cambridge Audio noensinne.

 

 

 

Cambridge Audio Edge W effektforsterker

 

 

 

Doble ringkjernetrafoer

Cambridge Audio lagde de første forsterkerne på markedet som brukte ringkjernetrafoer, og i Edge W har de tatt dette til neste nivå. Ved å benytte to ringkjernetrafoer som er plassert speilvendt mot hverandre kanselleres i praksis all elektromagnetisk stråling og resulterer i dramatisk reduksjon av støy. I tillegg til å gi forsterkeren massive kraftreserver naturligvis.

 

 

 

 

 

 

Klasse XA forsterkerkonstruksjon

Den vanligste og mest effektive måten å lage en analog transistorforsterker på, er en klasse-AB konstruksjon. Da benytter man to transistorer i utgangstrinnet, en for den positive og en for den negative delen av fasen. Utfordringen med en klasse-AB konstruksjon er at overgangen mellom positiv og negativ fase ikke blir helt presis, og man får såkalt crossover forvrengning. Ved å flytte crossoverpunktet til et område som ikke er hørbart, har Cambridge Audio lykkes med å lage en forsterker som fungerer som en klasse-A forsterker ved normal drift og klasse-AB når forsterkeren skal levere mye strøm. Cambridge Audio Edge W låter dermed svært rent med minimal forvrengning, og forsterkeren er mer effektiv siden mindre av strømmen blir omdannet til varme.

 

 

 

 

 

 

Velbalansert lyd

Cambridge Audio Edge W legger ingen barrierer mellom deg og musikken. Ved å benytte et unikt kretsdesign, har Edge W byttet ut de vanlige kondensatorene med en DC-koblet topologi, slik at du ikke har kondensatorer i signalveien som vil legge til en uønsket farging av lyden. DC-servo kretsen fjerner DC-komponenten uten å legge til farging, slik at du kun sitter igjen med et rent musikksignal.

 

 

 

 

 

Teknisk info
CONTINUOUS POWER OUTPUT 100W RMS into 8 Ohms; 200W RMS into 4 Ohms
THD (UNWEIGHTED) <0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms); <0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)
FREQUENCY RESPONSE <3Hz – >80kHz +/-1dB
S/N RATIO (REF 1W INTO 8 OHM) >93 dB
CROSSTALK @ 1KHZ < -100dB
S/N RATIO (REF FULL POWER) >113 dB
INPUT SENSITIVITY Input A1-A2 (unbalanced) 1.09V RMS
INPUT IMPEDANCES Input A3 (balanced) 47k Ohm; Input A1-A2 (unbalanced) 47k Ohm
INPUTS Balanced, Unbalanced
OUTPUTS Speakers, Loop out
MAX POWER CONSUMPTION 1000W
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5W
DIMENSIONS 150 x 460 x 405mm
WEIGHT 23.6kg
IN THE BOX

Edge W Power Amplifier

1.5M Power Lead

Edge Link Cable

Edge W User Manual

Warranty Card

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
155455