home Meny close
menu Meny

Lyden du ønsker deg: Devialets revolusjon

For Soundgarden har det alltid handlet om god lyd. God lyd hjemme, god lyd på farten, god lyd der du er—som høyttalerne til franske Devialet. Når du hører dem første gang kan det være du blir rørt til tårer. Så gode er de.

Hvorfor må en høyttaler se ut som en… høyttaler? Det var dette en ingeniør, en entreprenør og en designer hadde som utgangspunkt da Devialet ble født i 2007. For å skape noe verden aldri hadde sett eller hørt maken til, måtte de utfordre det alle trodde man visste om høyttalere.

Devialet selv kaller 2015 året som forandret lyden. Da slapp de løs villdyret Phantom, en trådløs høyttaler som de ubeskjedent mener gir deg verdens beste lyd. Reactor er nettopp lansert, og viderefører det beste fra Phantoms DNA i en mindre skala. Både Phantom og Reactor er fysiske og teknologiske revolusjoner som gir deg renheten, råskapen, presisjonen, klarheten og detaljene som alltid har vært i musikken, men som du aldri har hørt. Før nå.

Vi har opplevd voksne menn gråte i butikken når Devialets brutale realisme treffer kroppen med full kraft. Dette er nemlig en ekte revolusjon. Du er herved advart.

Opplev den unike lyden fra Devialet

I våre butikker kan du selv få høre hvorfor Devialet Phantom og Phantom Reactor er ulik alle andre høyttalere. Våre dyktige medarbeidere gir deg gjerne en demonstrasjon, og hjelper deg å finne hvilken Devialet som er riktig for akkurat deg.