Van Den Hul DIGI-COUPLER Coax digitalkabel - 1,2 meter Van Den Hul DIGI-COUPLER Coax digitalkabel - 1,2 meter

Van Den Hul DIGI-COUPLER

Coax digitalkabel - 1,2 meter

DIGI-COUPLER er Van Den Hul sin beste digitalkabel og passer til alle former for høyfrekvent signaloverføring. Primært er kabelen laget for å overføre et digitalt lydsignal, men kan like godt overføre video og HF signaler med høy kvalitet.
Varenr: 128344
1 395,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (0 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Van Den Hul DIGI-COUPLER er spesielt konstruert til å være 75 ohm for korrekt signaloverføring av digitale signaler.

  • 75 ohm kabel, ± 0.5 Ohm opptil 3 GHz
  • 3 flettede skjermer i sølv
  • 3 folie skjermer
  • Linear Structured Carbon (LSC) ytre lag
  • HULLIFLEX ® polymer isolasjon

Hvorfor 75 ohm?

DIGI-COUPLER har en svært stabil og presis impedans på 75 ohm opptil 3 GHz. Til digital signaloverføring er dette svært viktig. Hvis impedansen ikke er korrekt vil signalet som treffer pluggen i kabelen bli reflektert frem og tilbake i kabelen (som stående bølger). Slike refleksjoner vil forringe signalet som går inn i D/A-konverteren siden signalet da vil være overlappet av tidsforsinkede kopier av seg selv. Dette fører til at D/A-konverterens klokke ikke klarer å produsere en presis samplingsrate som resulterer i noe som kalles «Jitter-støy». Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.

 

Høy båndbredde

Van Den Hul DIG-COUPLER er en kabel med svært høy båndbredde. Ved f.eks 10 meter lengde er kabelens båndbredde 770 MHz (-3dB). Siden et digitalt lydsignal kan ha frekvenser som strekker seg ut over den minste spesifiserte båndbredden (~6 MHz) er høy båndbredde viktig i en digital coax kabel. Det digitale signalet består av elementære datapakker (bits) i form av enere og nuller. Dette er firkantpulser der den vertikale kanten demarkerer signalet som mottas i D/A-konverteren. Kabelens båndbredde avtar med lengden på kabelen. Lavere båndbredde gjør at signalets firkantpulser i større grad avrundes og fører til tids-feil. Dette gjør at D/A-konverterens evne til å behandle de individuelle bit-verdiene og timingen reduseres. DIGI-COUPLERs høye båndbredde reduserer denne effekten og sørger for at signalet D/A-konverteren mottar har mindre «jitter-støy» og lavere «bit error rate».

 

Optimalt skjermet

For å maksimere kabelens ytelse er det viktig å bevare signalets integritet i kabelen og fjerne støy utenfra (RFI og EMI). DIGI-COUPLER er optimalt skjermet og benytter 3 flettede sølvskjermer og 3 folieskjermer sammen med et Linear Structured Carbon (LSC) ytre lag slik at kabelen er immun mot radiofrekvenser og elektromagnetiske forstyrrelser.

Kundeanmeldelser
104882