Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker Electrocompaniet AW 800 M Referanse mono/stereo effektforsterker

Electrocompaniet AW 800 M

Referanse mono/stereo effektforsterker

AW 800 M er Electrocompaniets splitter nye flaggskip i forsterkerverdenen. Den erstatter den legendariske AW 600 NEMO som den kraftigste monoblokk effektforsterkeren. Forsterkeren har et oppdatert, men umiskjennelig og særegent Electrocompaniet-design som passer perfekt til alle nåværende og eldre Electrocompaniet-produkter.

Tester av AW 800 M:

Electrocompaniet AW 800 M - Product of the year Electrocompaniet AW 800 M - Stereophile Electrocompaniet AW 800 M - Outstanding product  Electrocompaniet AW 800 M - Award winner Electrocompaniet AW 800 M - årets produkt

Varenr: 117597
199 900,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Electrocompaniet, Norges eneste HiFi produsent med all produksjon i Norge, lanserer en helt ny effektforsterker. Electrocompaniets nye flaggskip er fullstendig re-designet og erstatter den legendariske AW 600 NEMO som Electrocompaniets kraftigste forsterker. AW 800 M har et oppdatert, men umiskjennelig og særegent design som står seg godt alene, samtidig som det passer perfekt til alle nåværende og eldre produkter fra Electrocompaniet.

 

Med AW 800 M har Electrocompaniet ytterligere forbedret den fantastiske lyden fra sine velkjente forsterkere, samtidig som selskapet har lykkes i å beholde sin unike designfilosofi og lydsignatur. Lyden er stor, solid og selvsikker, så vel som fritt flytende, svært involverende og følelsesmessig fengslende, som gjør at man kan lytte uanstrengt i timevis til favorittmusikken.

 

 

Re-designet

AW 800 M benytter Electrocompaniets teknologi med høy intern sløyfebåndbredde, som ytterligere er forbedret med forsterkertrinn med ekstremt rask stigetid og høy båndbredde. I tillegg er det utviklet et nytt utgangstrinn som skjermer inngang og drivertrinnene fra lasten og gjør utgangen ekstremt stiv og upåvirket av tilkoblet last. En fordel med dette er at den interne negative tilbakekoblingen arbeider enda lettere enn tidligere, som igjen gir ekstremt lav forvrengning. Utgangstrinnet er bygget opp med 32 bipolare utgangstransistorer med høy båndbredde og strømstyrke som uanstrengt kan levere svært høy strøm til lasten.

 

Kraftig oppdatert

For å forsyne utgangstrinnet er strømforsyningen kraftig oppgradert og har nå en strømbank på totalt 210000 uF. Nettspenningen filtreres for både DC-strøm og RF-støy foran doble trafoer med økt internt trådtversnitt som også er magnetisk og elektrostatisk skjermet. Den interne jordreferansen er kraftig overdimensjonert og holdt helt ren for likeretterstrømmer og utgangsstrømmer. Resultatet er et veldig rent og støyfritt utgangssignal uavhengig av utgangseffekt, som gir et veldig stabilt lydbilde med utrolig sort bakgrunn uansett lydnivå.

 

Mono, stereo og bi-amping modus

En spennende ny egenskap ved AW 800 M er muligheten for å bytte driftsmodus til mono, stereo og bi-amping. På den måten kan du oppgradere systemet eller endre konfigurasjonen når du selv ønsker. Andre oppgraderinger er automatisk stand-by funksjon, frontbelysning som kan slås av og på, valgbar 115/230V nettspenning samt triggerinngang og utgang.

 

Konstruksjon

AW 800 M har flere designoppgraderinger, bl.a. et nytt frontplatedesign med en 3D-logo og det nye strømbryter designet. Chassiset har en ny modulær designkonstruksjon
og er rekonstruert fra grunnen av. Chassisdesignet forsterkes av to sorte børstede aluminiums stenger over toppen, som ikke bare gir et mye stiver chassis, men også tilfører et vakkert dekorativt element. Alt i en matt, luksuriøs finish som gir det tidløse Electrocompaniet-utseendet.

 

Soundcare Superspikes by SEAS.

Er en alt-i-ett dempefot produsert i Norge. Den unike konstruksjonen til SuperSpikes eliminerer det vanligste problemet som oppleves ved bruk av en konvensjonelle spikes: skadede overflater, samtidig som den tilbyr fordelene ved å isolere utstyret fra eksterne vibrasjoner.

 

Produsert i Norge.

Teknisk info

Tekniske Spesifikasjoner:

 

Input impedance

330 kO

Frequency response (input filter active)

0.5 – 220 kHz

Frequency response (input filter disabled)

0.5 – 1.1 MHz

Voltage gain (mono, balanced input)

35 dB (x56)

Voltage gain (stereo, balanced input)

29 dB (x28)

Input-referred noise (20-20kHz)

< 2 µV

SNR (ref. 1W/8O load, 20-20 kHz)

95 dB

SNR (ref. full power output, 20-20 kHz)

122 dB

Slew-rate (input filter disabled)

270 V/µs

DC output voltage

< 5 mV

THD+N

0.0006 %

IMD

0.0001

  

Utgangseffekt  Stereo:

8O load

2 x 300 W

4O load

2 x 600 W

2O load

2 x 1000 W

Utgangseffekt  Mono:

8O load

800 W

4O load

1500 W

2O load

2200 W

 

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
206094