home Meny close
menu Meny

SVS Prime Bookshelf stativhøyttaler - Sort ask

Prime serien er ikke ubetydelig påvirket av sin storebror, Ultra serien, som på mange måter har satt en standard i markedet. Under utviklingen av Prime serien har SVS tatt i bruk mye av komponentteknologien som er benyttet i Ultra serien for å oppnå målet med denne serien - nettopp å sette en ny ytelsesmessig standard i dette prissegmentet. Pris pr par.

kr 5 490,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 123457
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SVS Prime Bookshelf stativhøyttaler - Sort ask

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

 • Nettovekt 7kg
 • Dimensjoner (chassis) 33.5 x 20.3 x 23.9 (HxBxD)
 • Byggmateriale Medium Density Fiberboard (MDF)
 • Kabinett Portet
 • Design 2-veis
 • Delefrekvens 2300Hz
 • Diskant 1"
 • Bass 6.5"
 • Frekvensrespons 48Hz-25kHz (+/-3dB)
 • Følsomhet 87dB/2.83v/1m
 • Impedans 8-ohm nominell
 • I esken Manual. Gummiføtter.
Beskrivelse

Detaljer

Prime serien er ikke ubetydelig påvirket av sin storebror, Ultra serien, som på mange måter har satt en standard i markedet. Under utviklingen av Prime serien har SVS tatt i bruk mye av komponentteknologien som er benyttet i Ultra serien for å oppnå målet med denne serien - nettopp å sette en ny ytelsesmessig standard i dette prissegmentet.


Prime Bookshelf


Designet for to-kanals puristene såvel som hjemmekinoelskeren, dette er en helt unik høyttaler som burde befinne seg i et langt høyere prissegment. Prime Bookshelf er en høyttaler som vil gjøre det like bra i et 2-kanals system som i et heftig hjemmekinooppsett. I likhet med resten av Prime serien, utstråler denne høyttaleren en byggekvalitet og finish som man nesten har vanskelig for å tro at kan eksistere i denne prisklassen.


I et to-kanals oppsett leverer disse høyttalerne et fullverdig lydbilde med en artikulert og dyp bass, mellomtonegjengivelsen er av meget høy klasse og den glir sømløst over til den oppløste klangen fra diskanten. Her diskes det opp et stort lydbilde, både i bredden og høyden med god dybde som gir en troverdig presentasjon av musikken.


Ingeniørkunsten bak den gode lyden


Det er ingen hemmelighet at mye av teknikken bak Prime serien også er direkte overført fra Ultra serien. Her er det brukt komponenter av høy kvalitet, men uten et godt designet delefilter bak høyttalerelementene blir det bare “enda en høyttaler”.


Nettopp delefilteret har fått mye oppmerksomhet i denne høyttaleren, her er det ikke bare brukt komponenter av høy kvalitet, men det ligger også mye teori og testing bak sammensetningen av dette. Sluttresultatet er en meget god faselinearitet og oppførsel i tidsdomenet. Overgangen mellom diskant og bassmellomtone er så god at det høres ut som lyden kommer fra en enkel fulltone - men uten de begrensningene en fulltone har i ytre ender av frekvensspekteret.


Frontbaffelen har skråkuttede hjørner og elementer som er “flush-mount” for å redusere diffraksjoner, som i overført betydning gir langt bedre pinpointing av alle detaljer i lydbildet. Innvendig er kabinettet også stivet av for å eliminere kasseressonanser, for å gi en ærlig, nøytral og ufarget gjengivelse av hele frekvensspekteret.


Delefilter og elementer • 1” aluminum dome diskanten bruker en diffusor som gir den en veldig åpen og “luftig” presentasjon av de øverste frekvensene. 

 • 6.5” bassmellomtonen gir en naturlig, glatt og virkelighetsnær vokal og en artikulert og dyp bassgjengivelse. Membranet er av polypropylene, elementet har en kortslutningsring i aluminium for å redusere forvrengning, lufting fra talespolen og en kurv bygget opp av en kompositt mellom ABS plast, glassfiber og karbon.

 • Delefilteret er bygd opp med eksklusive kondensatorer, luft-kjerne spoler og printbrett med tykke baner.

Følg oss